Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#513211 Roberrtto Előzmény: #513201

Azonnal otthagynám ezt a céget, ahol két kereskedési nap után jön meg, hogy teljesült.

Nem is értem minek ilyen equitas, meg erste brókereknél kereskedni külöldi piacokon?

Ott van fio, saxobank. Olcsóbb, profibb, jobb.

#513201 Fornit Előzmény: #513197

KBC

Lelkileg már dolgozgatom fel az új ATL-t a számlaegyenlegemben. Ez a csalánpaskolás egyre reálisabbnak tűnik.

Na jó az eddigi esés után ;-)

Stopp bent lessz US nyitás előtt.

#513200 Csusza Előzmény: #513172

Igen, igen, valami hasonlót akartam én is leírni a magam ecccerű módján. :-)

(Sajnos kicsit "poziból" beszélek, mert utálom a fészbúkot, csak kényszerből használgatom...)

#513197 Csusza Előzmény: #513180

Hú, ez gáz. :-(

Zotya nem is írt hülyeséget, talán igaz is, logikus a "gyanú", és a te kukiddal paskolták a csalánt.

Nincs egyébként valami a szerződésben, hogy mikor kell nekik visszaigazolni a teljesüléseket?

Persze az is lehet, hogy pár nap múlva nem fog érdekelni az egész, mert megindul, de akkor is durva. Melyik cég ez?

"...ha máskor nem hát esés után..." Nem akarok rosszmájú lenni, de biztos vagy benne? (Bocs. ;-) )

#513190 aSzabe Előzmény: #513172

Merő rosszindulatból én is arra tippelnék, hogy a kedves cukros-ember miután a cég növekedésének vagy csökkenésének valószínűsége rossz irányba kezdett fordulni, húzott egy zseniálisat.

Ha kezd valóban láthatóan lecsúszni a facse, esélye nem lett volna ekkora árra, ennyi részvényért.

#513182 Zotya32 Előzmény: #513180

de ha most 45 dodó lenne, akkor vszínű még mindig a nem teljesült megbízások üzenetét látnád, és egy darabod sem lenne.... nehogy az legyen, hogy a brokicég eredetileg megtartotta volna "magának" és miután látták, hogy esik, így gyorsan "javították" a hibás megbízásodat....

#513180 Fornit Előzmény: #513130

Ma reggel fogadott az "örömhír" amikor beléptem h megvette 38,51-en mindet. A nem teljesült / el nem fogadott szerződés(ok ismeretlen) üzenetek is eltüntek a ker rendszerből mintha soha nem is letek volna ott.

B@sszameg! Persze rendes tőlük hogy egyáltalán értesítettek miután lement 2 ker. nap, ha máskor nem hát esés után...

Fasza tavasz ez az idei... :S

#513172 Előzmény: #513145

Hát nézzük.

Jelenlegi költség/user=~$3. Jelenlegi bevétel/user=~1,25.

Netes (nem releváns) számítások szerint www.fukszbux.com értéke $2,228,096,533.33.

Profit ~$4 milliárd évente. Bevétel növekedés csökken, költségek duplázódnak.

A cégnek számottevő vagyoni, eszközértéke nincs.

A fentiek alapján mitől ér ez a cég annyit, amennyit mondanak rá?

Nem ér annyit.

Itt egyszerűen arra láthatunk példát, hogy ma már nem sz*roznak a tőzsde nagyurai, mert minek: Egyszerűen reklám és marketinggel egyből a durranás szélén lévő lufit adják el némileg a felrobbanás utánra méretezett áron. És még ezt is megveszik... itt nem hosszasan, lassan fújták fel, egyszerűen közölték, hogy ennyit érhet legfeljebb egy hisztéria tetején, akkor most tessék venni hülye hisztériás tömeg.

Egyszerűen egy vékony, keskeny, instabil valami az egész, aminek egyszerűen se fundamentuma, se alapja, se semmije nincsen.

Innentől, jobban belegondolva, miből, hova, miért, hogyan tudna növekedni?

#513154 big-ebuy Előzmény: #513150

faccedown:)vicc no

én se látok benne ténylegesen ekkora növekedési potenciált,de mint tudjuk a tőzsde lufit pszihó hajtja,

sztem is csak ez a beesés a vevőket szolgálja és 30-40%profitot fog hozni.nekem nincs,nem is kéne,csak tipp

#513148 banyaiz Előzmény: #513145

Igazán azt nem látom hová tudna nőni innen még mint cég. De ez semmit nem jelent én mit látok mivel gőzöm nincs a cégről , nem is gondolkoztam a vételén, csak nézegettem mi ez az őrület körülötte legnagyobb IPO stb.

#513145 Csusza Előzmény: #513142

Persze, nem szabad temetni, de az igaz, hogy nem ezt várta senki. Én mondjuk nem tudom, hol is van ebben a cégben a nagy fantázia, úgy tűnik, mintha már túl lenne a csúcsán. (reklám és egyéb adatok legalábbis ezt mutatják)

Talán most a legokosabb megvárni, amíg valamilyen csártja kialakul, és lesznek valami fogódzók a kereskedéséhez.

Mondjuk nem bánom én sem, hogy nem vettem belőle, pedig törpöltem rajta.

#513142 banyaiz Előzmény: #513138

Hamar eltemetitek a papírt szerintem. Emlékszem még egy cégre a Béten ami a bevezetés után zuhant mint a nehéz kő , hogy aztán száztízszerezzen egyet. :)

No azért ezt Facebooktól nem lehet várni vsz vagy legalábbis meglepne nagy a hiszti körülötte túlságosan sztárolva van, de azért nem lepne meg ha meglátogatná a 60 dollárt mondjuk idén év végére, mondjuk az sem ha a 15-öt. Fogalmam nincs a cégről, de azért 1-2 nap alapján korai még vsz.

#513138 Gyuluska Előzmény: #513136

Haha :-))))))))) Ezen hangosan röhögtem! Persze kínomban is részben, mert túl sok RFV- m van még.:-)

#513136 Bendeguz Előzmény: #513130

Illett volna előtte átnevezni Star-book, vagy Face-star névre. Így senkinek se világos miért esik limittel.