Sajnos a brokernet korábban már összeállt a mostan avivára keresztelt biztosítóval is. Tudom, mert van avivám..de faceboojkott nem vettem, mert az oldal sem tetszik..
Sajnos a brokernet korábban már összeállt a mostan avivára keresztelt biztosítóval is. Tudom, mert van avivám..de faceboojkott nem vettem, mert az oldal sem tetszik..
elhitte hogy majd a 100-as P/E-vel majd még tízszereződni fog az árfolyam?
erre írtam, hogy minden amatőr fellelkesült a facse-hype-tól, akiknek fingjuk sincs a tőzsdéről.
pedig 20 ezerből már simán vehető 5-10 tech-részvény, kiegyensúlyozva a portfóliót.
Jól mondod!
Ugyanaz a csapat már brokernet révén is lehúzta.
Szeret téged az Úr :)
"33.76 -11.82%
Max: 36.56
Min: 32.96"
Wazz, szerintem megint alányúltak, mert ma meg nagyon a $34-hez akarják tapasztani az árfolyamot... de nem egyszerű az sem, ahogy elnézem addig meg kvázi CIG-es szabadesést produkált.
Basszus, akkor az ismerősöd megdöntött egy 2600 éves axiomát...
"„Kétszer nem lépsz ugyanabba a folyóba” (Kr.e. 6. század, Hérakleitosz)"
Mert ezek szerint, mégiscsak igen...
Ez viccnek tűnik, pedig nem ketten vannak benne miind2ben.
Az én 'határozott' ismerősöm 2ezerrel volt a quantumban és 20ezerrel van ebben ha sikerültek a tervei. Ugyanaz a csapat intézte neki...
Sziasztok! Aki jegyzett már az is -10% ban van, aki pedig az első percekben vett pénteken már -20%-on.. no comment.. Gondolom már stoppolják is jó páran. Roberrto-t sajnálom, hogy nem jön neki össze, phyli után most a nagy áhitatottan várt facebook is megszívatja az embert!:(
hát ehhez képest a malom csiki-csuki, vagy a motorskasza az kutyafüle.
ez nagyon komoly.. szetrohogtem az agyam :)))))
nagy rab..szas ez a f..szbuk..... szegeny kisbufik h megetettek oket :)
most aztan nagyon jol lakhattak ezzel a sz...al.... _XD
mégsem teljesült ? :D
azthiszem örülhetsz is...lesz ez még 15 dollár..vagy alatta..
PUKK !
Még mindig kisebb a bukó, mint a quantumXXL-ben :)
Az évezred legnagyobb tolvaj részvénye:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/lejton_a_facebook_10_feletti_minuszban_a_papirok.167548.html
Mert ennél a kibocsájtásnál már csak az lehet nagyobb üzlet, ha gyorsan csődbe viszik és felszámolják az egész kócerájt. Az lenne valójában a legnagyobb profit ebben az egész ügyletben, már persze azoknak, akik a szerszám másik oldalán röhögnek vadul. Azért csak gondoljatok bele, hogy egyszer kibocsájtják ilyen értéken, közben felveszik a short vételi és eladási pozíciókat, hát ehhez képest a malom csiki-csuki, vagy a motorskasza az kutyafüle.
36$
Az Úr fagyasztotta le az orderemet pénteken :))
35,08$
"de most öszintén, mikor a google indult akkor Te láttál volna benne fantáziát?"
Már úgy érted, hogy amikor kitalálták, vagy akkor, amikor tőzsdére vitték?
"És közl se tartott ott annyi idő alatt a google mint most a facebook."
Hát éppen ez az: A google már letett az asztalra valamit, és kissé erőteljesebb szereplő az internetes piacon, mint a facebook. Ennek ellenére nem ér annyit. Ez egy kicsit sem furcsa a számodra?
"Mondom: lehet lufi, nem kizárt semmi se, de ahogy látom Te teljesen elzárkózol a dologtól, pedig ez a rossz tőzsdés ismérve:)"
Ahol milliárdokért felvásárolják a részvényeket, csak hogy ne essen kibocsájtási ár alá a papír, ott szerintem nem az a rossz tőzsdés, aki ezen felröhög, hanem az, aki ennek ellenére "hisz" a papírban. Persze, szerintem.
"Nem szeretni kell egy céget, hanem keresni rajta. Mégegyszer mondom én is totál gagyinak tartom. Az meg nem mérvadó, hogy hol mennyien regisztráltak, a lényeg az ott töltött idő."
Ugyan, ezek virtuális számok, amik semmire sem használhatóak és semmiféle mérésre nem alkalmasak. Reklám szempontjából például totálisan érdektelen az ott töltött idő.
"A regisztrálók száma nyilván több, cégek is fentvannak, sokan kamunévvel, sokan 2-3szor regisztrálnak, de a lényeg, hogy aki belép olvassa a reklámot és ott van!"
Igen, ez az, amit mantráznak, pedig jobb helyeken az első dolgod a spam és a reklámok kitiltása. Csak hülye amcsikat lehet azzal hülyíteni, hogy ez "érték" lenne, vagy reklámfelület.
"Azért ha emelekdni kezd, dobd el az elveidet és keres rajta Te is:)"
Hát ha van olyan részvény, amit belátható időn belül nem fogok megvenni, az pont a magyar tv rv kategória, meg ez a WaCebook papír.
"de most öszintén, mikor a google indult akkor Te láttál volna benne fantáziát?"
a facebook NEM most indult, így nem tekinthető növekedés előtt álló cégnek.