Tehát akkor 18:05 kor indul a kereskedés ha minden igaz...addig totojáznak ezek az okosok míg tényleg nagy esésbe kapcsol mind a három index, oszt' akkor lesegethetnek ezek a Cukorhegyék hogy miért nem akar emelkedni...
Tehát akkor 18:05 kor indul a kereskedés ha minden igaz...addig totojáznak ezek az okosok míg tényleg nagy esésbe kapcsol mind a három index, oszt' akkor lesegethetnek ezek a Cukorhegyék hogy miért nem akar emelkedni...
"Fúúú vazze BudFox!!! :-(((((((
Ezt nem kellett volna!
Minek raktad fel ezeket a képeket?!!!
Vedd le gyorsan, annál jobb minél kevesebben látják! :-((((
Így kivégzed a papírt!
Ez a sufni lenne az üzem?
Ez a kopott, lyukas hullámpalatetos, 50 mm-es laposacélból összehegesztett bejárati ajtós, a MÉH teleprol guberált, kábelkötegelovel összekötözött gépsornak nevezett ipari hulladékkal teli istálló??????
Apám!! A hideg szaladgál a hátamon, ha arra gondolok mennyi pénzzel voltam benne ebbe a papírban!
Mondom, gyorsan vedd le, mert iszonyatos illúzióromboló még így fényképeken is!
Hát még a valóságban milyen megdöbbento lehetett!
bargain_hunter "
ha esik azon is xarrá keressük magunkat, nembaj
Bábolnán ti is ott voltatok ?
nekem nincs FB-m, csak kíváncsian várom a kezdését :))
mivel nincs ezért ez most ki fog lőni... amióta phylem van, az azóta esik, estet is vettem 67-ért azóta 45 is volt, pedig csak 500 db... :))
1 db fácsét is ha jegyeztem volna, ma dollárcentekről folyna a diskurzus :))
Cukorhegy meg lesné a monitort, hogy mi a fax van, mitől ér 5 centet a részvénye :))
Between $38 and $45. 30.66%
Between $46 and $60. 27.42%
Between $61 and $75. 9.98%
Above $75. 9.09%
Below $38. 22.86%
Zoltán és Én képviseltük a minöséget ott, most, hogy eljöttünk vége nekik mint a botnak.
Felvirágoztatjuk a face-t, habár ahol én és Zoli ott vagyunk ott szinte biztos az esés:))
Na mi van ? összes régi Filaxiás itt nyomja ?
T.P. rendez egy bemutatót Bábolnán ennek a Zukerbergnek még a végén..rásózza a gyárat :D
Facebook N/A 1 db 1 000 USD 0,01 USD 15 db
Indi k.bszttjól jönne :)
:-)
fel 70-re, majd le 20-ra, aztán vissza 50-re, záró 38 :))
Magyar idő szerint 17:00-kor kezdődik!!! Most kaptam KBC hírlevélben.
Itt nézem valaki ajánlására: http://www.google.com/finance?q=NASDAQ%3AFB
Késleltetett?
Rozsdáskilincs ajánlotta nekem is az oldalt. Átböngésztem, többször is, de nem elégszer. Jó lesz, ha aktiválódik megint az oldal.
Én fogom nézni. Váltanom kellene egy kis $-t.
Azt nem tudom mi lesz.. 5-10perc alatt elszáll 10-20% al aztán hullámvasút +-10% vagy bedobnak egy durva mennyiséget blokkban egy értékre, amit elcsipegetnek egy darabig a vevők.
(Amúgy durva h pesten olcsóbb valutában $-t venni 1,4 ft-al/$ mint a brokicégemnél devizát váltani.)