Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

$38

#512342 Fornit

http://www.mfor.hu/cikkek/Facebook_IPO__38_dollar_az_ar.html

A cég csütörtöki közlése szerint a Facebook részvények kibocsátási ára a mai IPO során 38 dollár lesz. A 38 dolláros ár a kibocsátási, és a héten elején a kezdeti 28-35 dollárról 34-38 dollárra emelt ársáv teteje. A Facebook 16 milliárdos értékű kibocsátása így minden idők harmadik legmagasabb IPO-ja lesz.

Re: nincs cím

#512241 Fornit Előzmény: #512124

1-es okhoz:

Majd akkor kell parázni ha a kapucnis pulcsi helyett fehér garbót húz Z.berg! :))

#512240 Bendeguz Előzmény: #512213

Soós Csaba óta tudjuk, hogy akár egy fehér garbóval is csődbe lehet vinni egy NyRt-t :D

#512213 BudFox Előzmény: #512146

ez is benne van a levegőben....viszont a világhelyzet is kritikus.

Az a 18 pont nagyon megfogott... a legjobb rész : Zuckerberg a roadshow-kon a fekete kapucnis pulcsijában elég aggasztó.. :DD

Az Apple -ös manuszt akarta csak másolni..fiatalabb kiadásban...véleményem szerint a Hugo Boss öltöny jobb benyomást gyakorolt volna a hallagatóságra...:-))

#512210 rbbj11 Előzmény: #512207

elsősorban azért esünk, mert világvége hangulat van, l. dax bux topicban is belinkelt cikket

#512207 Ferenc86 Előzmény: #512138

Vagy utal a számlájára pénzt, és máris lesz új pénz a piacon:) De persze a te felvetésed is benne van, de én nem hinném, hogy ezért esnek.

#512205 BudFox Előzmény: #512120

Akkor őszintén kívánom hogy legalább te keresd magad degeszre ezzel a papírral. :-)))

Ja meglehet....Zuckerberg kiszórja jó magas áron amit csak lehet aztán majd jó olcsón vásárol...vagy nyomtat magának, mint Civin :D

#512146 rbbj11 Előzmény: #512138

különösen gyanus a tech alulteljesítés, épp google, apple, pcln sztárok komoly korrekciója. Pont most...

#512142 Sly-- Előzmény: #512132

Kaszinó ez, akárhogy is nézzük. De én is valószínűbbnek tartom, hogy fölfelé megy az első napokban.

#512138 -sabe Előzmény: #512000

"Sőt, az is lehet, hogy benne van az elmúlt napok amerikai esésében, hogy eladnak azok, akik még több cash-t akarnak fb-re. :))))"

De ez nem vicc. Összességében nincs több pénz a piacon, tehát aki venni akar az elad mást. Applet, HP-t, Google-t, bármit. Én ennek tudom be az esést.

#512132 rbbj11 Előzmény: #512124

1 ok, hogy miért vegyél :) : mert a többiek egymást tapossák érte, és akármilyen árat megadnak, amíg el nem fogynak a vevők és nem kap minden külföldi is. Wozniak is nyilatkozatban is nagy mennyiségben vesz, mivel ikon, csak az őt követő tömegek is hajtják az árat.

#512120 rbbj11 Előzmény: #512088

pl. én is.

A kibocsátási mennyiség 20 v. 30%-kal több a vártnál, mert szétkapkodták a tervezett mennyiséget.

A kibocsátási ár is meg lett emelve a kereslet miatt és az ajánlati árak miatt, az is 20%-kal.

Zuckerberg mosolya pedig őszinte marad, mert neki édes mindegy, hogy a 40 usd-s papírok ára leesik-e majd idővel 20 usd-re vagy nem.

#512088 BudFox Előzmény: #512000

A világ legnagyobb pukkanása lesz ez a papper :DD

de fogok örülni mikor látom hogy lefagy a mosoly annak az idióta Cukerberg-nek az arcáról..

tény hogy a lehető legrosszabbkor jön mégis a papír..mert nagy a bizonytalanság a világpiacon..

ki fog tenni pénzt egy instabil környezetben egy nem is olyan tuti cégbe ?

#512000 rbbj11 Előzmény: #511997

dehogy fog....mindig vannak kivételek, nem nagyon volt még olyan, hogy minden rv. esett a világon egy nap....főleg nem egy érzelmi kereskedés befolyásolt facebook. Sőt, sztem a görögök egy része azért is menti ki a pénzét, h. tudjon belőle több fb-t venni:)

Sőt, az is lehet, hogy benne van az elmúlt napok amerikai esésében, hogy eladnak azok, akik még több cash-t akarnak fb-re. :))))

hat eddig akartam nagyon…

#511997 Coldplay

hat eddig akartam nagyon venni FB reszvenyt de most ami a gorogoknel megy... haaaat

lehet megtartom a penzecskemet CHF-be...

ha beut a krach es hnap a gorogok kemenyen megrohamozak a bankokat a penzert akkor MINDEN ESNI FOG!!!!!!