Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook a parketten

Re: okosak és balekok

#511993 Moneywheel Előzmény: #511979

Bírom a stílust:-) - Köszönöm

Lesz oldal? - Igen

Vagy úgy gondolod linkre nem oktatod a népet?:-) - Csak pihentem. Erő kell a butaság elleni küzdelemhez. Túlerőben van :)

Re: okosak és balekok

#511973 Rozsdáskilincs Előzmény: #511971

Szia.

Kérdezném te arról az moneywheel oldalról vagy, amit nem találok mert eltünt? Nekem nagyon tetszettek az ott levezetett elméletek.

okosak és balekok

#511971 Moneywheel

Az ilyen IPO - t az okosak találják ki a balekoknak. Az okosak ilyenkor többnyire ki a balekok meg beszállnak. A balekgyárban természetesen a közvetítők is serényen dolgoznak, hisz ők is akarnak egy pár cseppet a csorda véréből. Egy vállalkozásba az estek nagy többségében nem akkor érdemes beleugrani amikor így be van harangozva, hanem akkor amikor még nincs. Egy józan eszű ember megvárja míg a kezdeti hullámok lecsitulnak és amikor lát valamilyen szélirányt akkor száll tengerre. Persze, mindegy, hogy mit írok én ide mert úgy is túlharsogja azt a közvetítők marketingje meg a csorda kérődzése :)

Re: nincs cím

#511710 BudFox Előzmény: #511657

igen...akik nem kaptak a jegyzéskor ott fognak tülekedni a tőzsdén...és jól felhajtják az árakat..majd mikor kifulladt, jönnek a nagyok és elkezdik shortolni :-)

#511703 Fornit Előzmény: #511657

Detto.

Nem hinném hogy az Eq felvenné a választékba az első napra, úgyhogy nekem kimarad.

#511696 BudFox Előzmény: #511657

igen...akik nem kaptak a jegyzéskor ott fognak tülekedni a tőzsdén...és jól felhajtják az árakat..majd mikor kifulladt, jönnek a nagyok és elkezdik shortolni :-)

#511646 BudFox Előzmény: #510899

itt is az lesz....romló nemzetközi hangulat, és ráadásul a nagy guruk szerint is túl van értékelve...borítékolt a bukó.

azért első napokban attól még lehetnek nagy rallyk is benne.

#510742 BudFox Előzmény: #510356

ez megin takkora lufi lesz...már előre röhögök rajta.. a sok lúzer meg sorbaáll ezért a vacakért...

szép bukás lesz... drukkolok neki :D

#509949 rbbj11 Előzmény: #509906

Roberrto ehhez is biztos hozzá tud fűzni vmi semmit mondó vakkantást :)

Egyébként sztem egy magyar jegyző sem kap majd részvényt, és ez biztos benne is van a most reklámozó brókercégek szerződésében. Hogy ők benyújtják az ajánlatot, de semmilyen garanciát nem vállalnak arra, hogy lesz is belőle részvény. Aztán a sok reménykedő mikor majd reklamál, a brokicég széttárja a kezét.