Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#511542 macika Előzmény: #511510

a dax is pápá 7000

re eco bmw

nem csak a a kárpátok rádiója

a kata tegnap a pf-n linkelt egy n-gene "storys" cuccot

lehet az is már rég pápá a jobbosnak?

#511473 Keg Jenő Előzmény: #511462

Szóval az járt jól, aki a legmenőbb szegmensbe fektetett, mert az alig veszített valamit - ez Mo.-n is így van, valahol olvastam, hogy egyedül a XII-ik kerületben nem volt nominális áresés az elmúlt pár évben. Vakmajom.

#511462 Keg Jenő Előzmény: #511256

Egyszerű Zoltán. A végtelen prim számok véges iker sorozatának a bizonyítása után kiszorítják a kicsiket névérték felett. ( Obádovics elmélet)

#511433 Zotya32 Előzmény: #511397

4-5ezer kisbüfi... elhinném, ha látnám. vagy egy 2012 április, hiteles, új adatokon alapuló részvénykönyvben, vagy a közgyűléseken... egyik sincs...

#511397 Trisz Előzmény: #511308

Ha kellene, lenne. De nem kell. Ők tudják, mennyi van náluk. Mivel nincsenek túl sokan, össze is tudják adni a számokat. A többi nálunk van, de az összetétel már nem érdekes. Mi meg itt vitázunk, hogy hányan vagyunk, mennyi van nálunk. Az egyik vélemény, hogy 4-5 ezer kisbüfi van a papírban.

#511286 Sly-- Előzmény: #511268

Lehetne napra kész részvénykönyv, szerintem semeddig nem tartana a cégnek lekérni a KELER-től.

#511268 Zotya32 Előzmény: #511263

közben rájöttem, hogy egyszer erre már rájöttem :))

csak az zavar meg, hogy sosincs naprakész részvénykönyv... és ezt nem tudom elhinni, hogy nem lehet vhogy megcsinálni... miért is nem lehet lekérni az összes számlavezetőtől a phylaxia részvényre vonatkozó adatokat? a részvények vannak vhol...

aki meg letiltotta, hogy bejegyezzék, így legalább az is kiderülne, hogy mekkora ez a hányad.

#511263 Sly-- Előzmény: #511256

Zotya, akik jegyezni akartak, azoknak kellett tulajdonosi igazolás, ezen emberkék között osztódnak az új részvények a saját tulajdoni arányuk függvényében, arányosan. Akik nem jegyeztek, azoknak nem számít a tulajdoni hányaduk most.

#511256 Zotya32 Előzmény: #511233

Jenő bá, maga okos ember. Magyarázza már el ezt nekem:

"Az Alapszabály rendelkezései értelmében a részvényesek a kibocsátott részvényeket

tulajdoni hányaduk arányában szerezhetik meg. Az ennek alapján elvégzett allokáció

eredményéről, a megszerzett részvények mennyiségéről az érintetteket – szükség

szerint a többletfizetés visszatérítésével – a Társaság közvetlenül értesíti. "

Honnan tudják, hogy kinek mennyi a tulajdoni hányada?

elvileg erre van a részvénykönyv, nem?

De a részvénykönyv az nem valós, mert évek óta olyanok is benne vannak, akik már rég eladták... legalábbis eddig mindig ezt mondták.

Akkor mi alapján mondják meg, hogy a most jegyző kisbüfiknek mekkora a részesedése a cégben?

Jó közben felébredtem, és magam is kitotóztam a megoldást :))

de ami számomra még mindig hiteltelen, hogy miért kell életben hagyni egy nem valós nyilvántartást?

#510946 JP Előzmény: #510643

Na azért nem kell ennyire tartani egy tanítvány kérdésétől... különben sem kérdés volt, csak "!" helyett "?"-t tettem a mondat végére .... gondoltam megtesztellek , Buxer apó.

#510923 Zotya32 Előzmény: #510921

ilyen 100k feletti eladótól nem kell ma már megijedni, kisbüfi nem dobja be, alig vannak, a nagyok passzolják át egymás közt, annyira átlátszó, napokig alig van forgalom, az is Te vagy... :)

türelem, előbb-utóbb kénytelenek lesznek előállni vmivel, ami innen jelentősen felviszi az árfolyamot... sokáig nem húzható már...

#510921 Ferenc86 Előzmény: #510822

Szia, csak a 12380db-os volt az enyém újra 28-ról, de azt is elvitték még a 20k maradékával együtt! S újra 28-on elöl állok vételen! Már 64k-s forgalmat adtam péntek óta..:) Most jól néz ki a könyv. De azért mikor 122k eladó volt 28-on kicsit megijedtem.. de valaki megvette! 25 szerintem a jegyzés miatt amúgy is támasz, s még az is benne van a pakliban, hogy mielőtt bejön a sok jegyzett papír, megfuttatják kicsit.. figyelni kell, így ha lenne merszem a vételt elraknám egy kicsit hosszabb ideig, de egyelőre jövedelmezőbb a market maker stílus.

#510917 Zotya32 Előzmény: #510905

Feri már "mindegy", ha Ő volt, már "kivásárolták", csak kellett volna tovább venni, pl úgy, hogy 120k vevőt betenni 29-re, hogy aki venni akar az csak 30-ért tudjon...