Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: eseménynaptár

#51469 Kissherceg Előzmény: #51457

igen, köszi gondoltunk rá, illetve a megfelelő megoldásra :) Legyen e naptár formában vagy elég ez?

tudástár

#51215 redend

Amennyiben exponenciálisan növekedni fog a tudástárban megjelent cikkek száma szükség lesz azok különböző feltétlelek szerinti csoportosítására is. (megjelenési idő, név szerint, stb.)

határidős nyitott kötésállomány

#51213 redend

A BUX hati kamattartalom-ban volt erről szó, hogy ezt is érdemes figyelni.

Grafikonok közé fel tudnátok rakni BÉT határidős nyitott kötésállomány figyelőt?

Re: email-es értesítés

#51199 Ozzy_ Előzmény: #51157

sztem egy RSS kezdésnek megtenné. Az nem is nagy kunszt összedobni.

Re: email-es értesítés

#51157 Kissherceg Előzmény: #51155

hmm értelek, ilyen értesítéses, mint wiw vagy facebook. Erre még nem gondoltunk, köszi :)

email-es értesítés

#51155 redend

Lehet, hogy már felmerült, de számomra hasznos lenne, ha egy részletesen paraméterezhető email-es értesítés működne az oldalon. A menüktől kezdve a különböző fórum témákig, privát üzenetekig beállítható lenne, hogy miről, mikor kérek email-t. Későbbiekben, ha nagyon leterhelné a levelező rendszert a forgalom, akkor finomhangolni lehetne a részletezést (az oldal üzemeltetése szempontjából).

Re: Korlátozott elérés

#51147 Mercurius Előzmény: #51139

Lehetne logo tervező verseny, és szavazás róla... (így ezt ingyen megúszná a cég, és több lehetőség közül lehetne választani).

#51146 Kissherceg Előzmény: #51145

:)) egyik bluechipnél melozom, gyakornoki poziban. Főnök nagyon rendes, szerencsére... Mindkettő cég érdekelne :))

#51145 redend Előzmény: #51144

nem irigylem a munkaadódat... :)

hát én nem alkalmaználak, hacsaknem brókercég, vagy örzővédőcég lennék, mert portára éjjelibaglyok kellenek :)

ja és a stocklandyard.com -ot is kivásárolhatnád, mert mindig odatévedek véletlenül :))))

#51144 Kissherceg Előzmény: #51143

:)) okés, nyáron fogom szerkeszteni tudástárat, csak melo + suli + oldal + tőzsde, kicsit sok... Vizsgaidőszak megy egy hete, aztán még arra se volt időm :) nyáron viszont szeretném feltölteni hasznos ismeretekkel :) Gondoltam addig is kikivánkozik vkitől vmi hasznos, ne tartsa vissza.

Tessék pontozni a tudástár cikkeket!!!! Szavazni is kb regisztrált felhasználók 15% szokott...

#51143 redend Előzmény: #51141

addig is ezt a bárgyú kalácsképű tévémacit felrakhatnád :)

#51142 redend Előzmény: #51141

Indíthatnál valami TA alapozót a tudástárban. Olyasmire gondoltam, mint ami a http://forum.daytrader.hu/ -en van a Technikai Elemzés fejezetben, csak onnan már diszidáltak az elvtársak.

Egy kis elméleti alapozó, aztán mindenki tölthetné fel a meglátásait az adott témához, tananyaghoz.

#51141 Kissherceg Előzmény: #51139

igen, ez jó ötlet, design amint lesz, logo, ikon és arculatterv is alakul mellé :) Még keressük a helyes koncepciót és kivitelezőt.

Chat egyelőre nem. Fórumból többet lehet tanulni sztm

#51139 redend Előzmény: #51138

Tudnátok saját ikont adni az oldalnak? Ami a böngészöben az URL mező mellett jelenik meg. Amíg nem lesz, addig sajna nem tudom kirakni firefoxban a könyvjelzők eszköztárra, mert szövegzés sok helyet foglal. :)