De, hogy lett proft az estar-on? Nem vágom.
Cash a bef hit estar és telefon nyeresége + a fhb eladásából lett. Ezekből vett estart 3350en és 2200-on.
Vhol írta h 2200-on a maradék szabad pénzt tolta be.
egyszer minden jo lesz, ha longrol van szo, az már szent. Föleg egy ilyen osztalékpapirnál érvényes ez
hát ja....lesz az még majdnem 100% is, mert azt irta itt kicsivel lejjebb, h. az is eKiralysagra van tartalékolva, ami még nyerökböl maradt
jó lesz ez
kövi osztalékra 500 fölé mehet megint, amit nem áprilisban kell venni mint a 3 éves hirdetős ))
OK, lehet, ennyire nem számolgattam, ettől a 88%-nyi e-startól ugrottam egy hátast, akkorát kecsegtetett. Stop helyett higítás..., hát Ő tudja...
kár volt hagyni elolvadni azt a sok nyeröt. Föleg, hogy volt idö böven kiszállni, nem egy rés tolt ki veled
40 alatt van a stop
de még 30/drb nyerőben vagyok vele
de az cash, nézd meg az eladási idöpontot. Van még cash, megpedig a nyerökböl
ugy, hogy nézd meg, vett ki profitot. Az eredeti töke 110,xxx (fejböl nem tudom pontosan) %-át tudja befektetni, az más kérdés, mennyi a lebegö minusz.
èn is kiszámoltam ;)
Ha eladja, akkor persze, de az jelenleg nem cash, ahogy látom.
De akkor 100% egy részvényben? Nóómális?
Hogy tudná ellőni az utolsó casht, mikor teljes tőkéjének 100,83%-a (:D) be van fektetve, ebből 88,19% E-star 4968 Ft-os átlaggal. Kecsegtető portfólió, imára Pepe.