Kerikoma csak jön, de fórumon már rég láttam..
Csütörtökig lehet kedvezményes jegyet venni..
Kerikoma csak jön, de fórumon már rég láttam..
Csütörtökig lehet kedvezményes jegyet venni..
kerikoma, pityke, hahó!!!! :)
Rajtam most is Harley póló van (épp 2005-ös).. :-)
Viszek kis sárgabarack páleszt (bnő féle), szedret (saját, csak natúrban), meg körtét (bolti), hogy legyen mivel vissza kínálnom. Benyomni most is pezsgőtől fogok. :-)
szóval jön valaki Alsóörsre????
A Silver Wing az b.ott jó, már próbáltam. Nagyon jól lép az az 55 körüli lóerő városi tempónál..
Én sosem mondtam, hogy nem lesz motorom, csak robogó lesz.
Mondjuk az én méretem, Honda Silverwing 600 ...
Az autóra rá volt írva hogy biturbó, én nem értek hozzájuk. Le akartam fényképezni nektek, majdnem levették a fejem :D
Rákérdeztem neked, tudtam hogy érdekelne:))
A gyár adta, és vissza is viszik, mert nekik ez óriási reklám. Sajna nem lehet megvenni, pedig elvileg pont a motorom fog belevágódni (ezt azért megkérdeztem) :)
Úgy emlékszem, h a G sorozat AMG verziója kompresszoros. Én is beletenném a seggem szívesen.. :-)
Akkor nem jössz Alsóörsre..
Abból a kocka G ből, 1 töröttet jó volna kifogni ám....)) ( ha összetörik)
Grat az eladáshoz!
Az komoly,grat...vmi félperces szerepet nem sikerült belealkudni a filmbe? :D
Még pár éve ment előttem egy ilyen kocka AMG és nekiállt telegázzal előzni..nah akkor azt hittem leszakad az ég,olyat robajlott,iszonyat volt,gondolom az a gázfröccs volt vagy 5 lityi a tankból! :D
Na, tegnap eladtam a BMW-t. El sem hiszitek, szereplője lesz a Die Hard 5-nek. Ahogy leadtam, már vitték is fényezni, rendőrmotor lesz, szerintem kicsit össze is fogják törni.
Olyan autókat láttam a telepen, huhh...
Ami a legjobban megfogott, az Mercedes G sorozat, AMG tuning, valami biturbó motorral.
6 db vadiúj egymás mellett, darabja 50 misi :D
szóval én biztos, hogy csütörtökön érkezek Alsóörsre... így a talira bármelyik, vagy mindegyik nap jó csüt, péntek és szombat közül... más valaki????
Felhívott a benzintyúkom Innsbruckból, a Harley-re hazajön, nagy motorozás lesz, már igen be van zsongva. Eldöntöttem, h Unicumot viszek (meg pezsgőt), mer az édes is, meg rövid is, s én szeretem (főleg az új, szilvásat). Keri, szerszámot idén is hozok, a te kipufogódat is leszedjük!! :-))
Nekem a Buell-en sosem azt kérdezték, amikor ment leállítás után is, hanem h mikor kapcsolom ki a porszívót.. :-)
Van, én azokat írtam, amivel érdemes foglalkozni, de nyugodtan vehetsz Komár mopedet is. :-)
na még van ilyen vagy 8 tipus:))
Nekem teccik, me mindég aztat kérdik, hogy mijaz? TURBÓ?:-DDD
A Pepe újonnan jobb, mert olcsóbb jóval. Használtban meg ha nagykerekű kell, akkor Scarabeo, Liberty, Why, Sky, People.
melyik a jobb,scarabeo vagy pepe????:)
ugyan ugy emlékszem,mintha scarabeora tennéd a voksot robi 50cm3-ben....