Regisztráció Elfelejtett jelszó

Samsung

Re: Samsung

#508555 rbbj11 Előzmény: #508554

írtam, h. létezik szórakoztató irodalom is.

A motorozás egészen más, nyilván az is egyfajta élvezet, de azt nem is lehet vonatozás közben csinálni.

Ha vki valóban élvezetet talál akár egy okostelefonban, abban nincs semmi kivetnivaló. De szerintem az sokkal jellemzőbb, h. egyfajta függőség alakul ki, és nem élvezetből játszanak vele, mert egy 1 kg-os gépet magaddal vinni annyival nagyobb élvezetet hozó játékot is lehetne játszani, hogy csak na. De nyilván tisztelet a kivételnek, mégis arra szavazok, hogy erősebb jóval a telefonoknál a függőség és a lustaságból okozott tompulás, mint az élvezeti cél.

#508554 Ricsi Előzmény: #508552

Igazad is van, meg nincs is...

Jó dolog olvasni meg művelődni, nem kérdés. De szerintem ugyanolyan fontos jól érezni magad. Mert mondjuk én elmegyek motorozni, ahelyett is olvashatnék. És akkor sokkal okosabb lennék (talán). Csak minek, ha sosem élvezem az életet?

Kétélű dolog ez, szerintem az a fontos, mindenki érezze jól magát. Ha olvasással, akkor olvasással, ha telefonos játékkal, akkor azzal.

Re: nincs cím

#508553 hAliG Előzmény: #508300

Nekem HTC Desire van 2 éve már, most gondolkozok a cserén :)

SG3

HTC ONE X

HTC ONE S

Iphone 4S

Még nem tudom melyik legyen..

#508552 rbbj11 Előzmény: #508545

annyira durva, h. értelmes emberek ennyire nem használják ki az értékes idejüket. És ez egyáltalán nem ellened van, hanem egyszerűen csak le vagyok döbbenve, hogy ezek a cégek is teljesen haszontalan eszközök gyártásából tesznek szert extraprofitra.

Pl. minek figyelni az árfolyamokat állandóan?? Az unalmas percekben nem jobb-e vagy szakmai vagy szórakoztató irodalmat olvasni? Pláne vonaton, ahol még nem is tesz rosszat a szemnek??

Fórumoknál szvsz sokkal hasznosabb számos szakmai könyv.

Tényleg nem ellened irányul a dolog, mert az elsöprő többség u.úgy viselkedik, mint a leírtak alapján te is. Ha vonattal utazom, látom, hogy sokan elcseszik az értékes időt. Pedig az idő a legnagyobb kincsünk, többet ér, mint bármelyik részvény.

#508545 Tapasz Előzmény: #508534

Én is más életformát éltem pár évvel ezelőttig, nekem is csak egy sima mobilom volt (sharp gx17). Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen tőzsdés, hogy dolgoznom kell.

Viszont a vonatot fizeti a cég, a havi kb 6-70000 Ft os benzint viszont nem.

Az s2 elfér a zsebemben, a netbook viszont nem, és utálom a táskát magammal cipelni.

Nyelvet meg már tanul(tam)ok eleget. Már nem daytradelek, csak figyelem az árfolyamokat és olvasgatom a fórumokat, hogy abból is tanuljak.

Én már a noka 3310 esen nyomtam a játékot, amikor volt unalmas pár percem.

De persze mindenki máshogy mobilozik. :-)

#508536 rbbj11 Előzmény: #508476

na az is igaz. :) És minél tovább nem leszek a rabja az ilyen technikai vackoknak, annál jobb lesz a felsötestem ;) Hisz annál több idö marad edzeni :)

Egyébként kíváncsi vagyok, a környezetemben mi leszünk-e párommal az utolsó mohikánok a hagyományos telefonjainkkal.

A hasznos technikai haladásnak a pártján vagyok, pl. teljes értékü szám.gép súly-és méretcsökkenése vagy hordozható adattárolók méretének csökkenése és fokozódó gyorsasága stb.

#508534 rbbj11 Előzmény: #508453

hát, örülök, h. más életformát élek. :)

Ha napi 2 órát utazom, söt, igazán többet is, akkor nyelvet tanulok, vagy ha már vonat, akkor dolgozom gépen, sokkal használhatóbb egy kis notebook, azt valódi munkára is foghatod. Filmek, játékok stb. nem érdekel, föleg nem egy hangyaf.nyi méretü kijelzön nem. :D

A gyerek meg ne facebookozzon, de ha mégis, akkor legyen otthon annyi gép, ahány ember, és ilyen probléma fel sem merül. :)

De valóban, inkább elmegyek úszni, bringázni, bárba a feleségemmel stb, mint hogy egyetlen értékes percet az életemböl ezekre a fantasztikus funkciókra szánjak.

A tradeket pedig nem kell nyomni mobilról, böven elég napi 1-2x-re ránézni az egész tözsdére, még az is sok. Naponta sem kell kötni, nemhogy óránként. Ha meg vki daytrader, az ne vonatozzon, hanem szépen üljön le és koncentráljon, minden kikapcs, és amíg nincs meg a napi szükséges eredmény, addig csak a tözsde daytrade van. Az egész embert kívánó munka, nem okostelefonról szórakozás. De lehet, csak én látom rosszul? :)

#508453 Tapasz Előzmény: #508450

Példáula, ha napi 2 órát vonatozol, akkor jól jöhet a mobilról nyomni a trade-eket, vagy filmet nézni, vagy szuper játékokkal játszani. Vagy csak netezni. És ha a gyerek nem enged a számítógéphez, mert épp facebook-ozik, akkor addig is eltudod magad foglalni (ha csak nem bicajozol, vagy a nejeddel foglalkozol) :-)

#508450 rbbj11 Előzmény: #508275

engem samsung mint cég és rv érdekel, de mint okostelefon egyáltalán nem. Nem volt és nem is tervezem, h. vegyek ilyen multifunkciós kacatokat, nem is értem, miért rajonganak értük annyian. Ettől függetlenül Samsung minden téren masszívan tör a Nr. 1 pozira.

#508317 Tapasz Előzmény: #508305

Igazad van. Igazából az Iphone a 3G vel dobott nagyot, akkoriban az volt a legjobb teló a világon. Óriási volt a különbség a többihez képest. És az Ipad is forradalmi volt. Remélem, bár nem vagyok apple fun, lesznek még hasonlóak, mert szeretem, ha a technika fejlődik, bármilyen a gyártó.

#508305 Előzmény: #508300

Hidd el, csupa olyan dolgot soroltál fel, ami a célközönséget maximálisan nem érdekli, sőt, valójában kifejezetten értékelik azokat, amiket te hátránynak tartasz. Egyebekben pedig azon "előnyöket", amelyeket te emlegetsz, azokat ők nem értik, és nem is értenék meg, hogy azok neked miért okoznak problémát.

Ezért írtam: Van az Apple, és vannak, akik olyasmit gyártanak, mint az Apple. Azért csak gondolj bele, az az ájfón, meg az ájped mióta van a piacon, aztán azóta is hozzájuk mérnek mindent, ami a piacra kerül és nem egymáshoz. Ezt etalonnak szokták általában hívni ;)

Az ügyben tulajdonképpen csak egy kérdés van, tudja-e ezt a vonalat továbbvinni az Apple, mert ha igen, akkor marad piacvezető, ha nem, akkor természetesen pillanatok alatt el tud süllyedni, ahogy annak idején is, vagy ahogy mondjuk a Nintendo csillaga kezd leáldozni. Ez természetesen benne van a pakliban, de bizonyosan nem most van itt az ideje.

#508300 Tapasz Előzmény: #508298

Nekem az s2 előtt iphone volt, a családba pedig a múlt héten került egy nokia lumia 800. Én maradok a samunál. A nokia nekem annyira nem jön be. Iphone tetszik, meg jó is, csak a hozzákapcsolódó dolgok nem jönnek be. Nem egységes csatlakozó, csak 5 számítógépre csatlakozhatsz, semmi illegális cucc, stb. Akkut sem cserélhetsz.

#508298 Előzmény: #508285

Ööö... szerinted az ájfónt azért veszik, mert telefonálni akarnak rajta? :) Aki telefonálni akar, az most is telefont vesz.

*

Megoldás: Az ájfónt a fílingért veszik az emberek, a trendisége miatt, valamint azért, mert azt adja meg számukra, amit érezni szeretnének. Ehhez képest olyan érvekkel próbálod az S3-at fényezni, ami ezeket az embereket (és az emberek döntő többségét) maximálisan hidegen hagyja, mert egyszerűen nem érdekli, ezekről az érvekről jópár éve bebizonyosodott, hogy egy szűk kört kivéve már nem számítanak, nem működnek.

Ahogy ezzel kapcsolatban én egyszer már írtam: Van az Apple és vannak olyanok, akik olyanokat gyártanak, mint az Apple. Ennyire egyszerűvé vált jelenleg a piac. Hogy holnap mi lesz, azt persze nem lehet tudni, de ha már RIP, akkor ez RIP Nokia. Az tényleg ül szerintem is, hacsak nem húznak villámgyorsan elő valami világbajnok techno-trendi kütyüt a kalapból.

Nekem is s2 van, de egy …

#508297 Tapasz

Nekem is s2 van, de egy ideig még nem cserélem, mert tök jó :-) Amúgy jól néz ki nagyon az S3 as. Nekem épp a vékonysága tetszik

#508296 Bendeguz Előzmény: #508289

Nekem már az előd is túl vékony, betettem egy jó vastag szilikon tokba. Legalább nem csúszkál..

raadasul azt olvastam h …

#508291 Coldplay

raadasul azt olvastam h EGYSZERRE lesz elerheto egy csomo orszagban... tobb mint 150 szolgaltatonal..... :)

nah ez nagyot fog robbanni szvsz.... aztan persze 1 het mulva tobbet tudunk....

vekonyabb az elodjenel.... es kisse lekerekitett formaju.nagyon bejovos :)