Regisztráció Elfelejtett jelszó

Samsung

Re: nincs cím

#508289 Kissherceg Előzmény: #508285

nekem is tetszik S3, ráadásul vékonyabb, mint az előző ha jól emlékszem. Nyitottak a nagyvállalatok felé, ez fontos lépés, mert sok multinál lehet céges mobil. Megnézem majd, hogy milyen appokat és SW-t lehet feltenni, de jó kis kütyü.

Szvsz Kospi - Dél-Korea és talán London

huh azt nem tudom..... t…

#508285 Coldplay

huh azt nem tudom..... talan errol Kissherceget kene megkerdezni.O tuti tudja :)

jah az uj S3 nagyon komoly.vegigneztem a bemutatot... hat apam ezt a telot zabalni fogja a nep!!!!!

tuti lenyomja a takony szifont... :))) waaaaaaaaaaaaaaaaaa

ebbe egy csomo uj dolgot belenyomtak ... raadasul az android is egyre jobb lesz.... az Iphonak sztem itt vege....... ezzel nem tud versenyezni.....

RIP IPHONE

Re: nincs cím

#508282 Bendeguz Előzmény: #508280

Hol pörögnek a részvényeik?

Örülök, hogy megemlítetted az új firmware-t, gyorsan el is kezdtem letölteni :)

koszi Bendeguz a linkeke…

#508280 Coldplay

koszi Bendeguz a linkeket!

basszus mar ki is jott az uj????

huh gyorsan kell most venni reszvenyt!!!!!

tuti megugrik!!!! szerintetek?

egyebkent nekem is S2 van... nagyon jo kis gep... foleg az uj Ice Cream Sandwich androidos szoftal... nagyon komoly!!! :)

Re: Samsung

#508275 Bendeguz Előzmény: #508273

Galaxy S2-m van, mert tönkrement a Nokia 6120c telóm (víz). Nézegettem mit vegyek, aztán ár-érték arányban csak ez volt a legjobb befektetés. Sok fszsága van, de összességében elég jó gép!

Re: Samsung

#508273 Coldplay Előzmény: #508272

es mar hozza is szolok..... :)

ezt a ceget is csakmint az almasat is a mobiltelefonok huzzak nagyon... nemsokara (meg az olimpia elott) kidobjak az uj Galaxy S3-mat... kivancsian varom h h fogadja a piac... bar van egy sejtesem... :D

Samsung

#508272 Coldplay

sziasztok,

remelem meg nincs ilyen tema.szerintem meger egy miset ez a vallalat.nagyon komoly potencialt latok benne... fejtsetek ki a velemenyeteket batran!

erveljunk,vitatkozzunk,beszelgessunk!

Hajra!!! :)

← Újabb hozzászólások 181 - 188 / 188