Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#507970 Sly-- Előzmény: #507968

A tcom topikba azért ne írd be ezt a marhaságot.:-)

Itt mikor lesz shortzárás?:-))

#507898 Sly-- Előzmény: #507894

Július vége az még 3 hónap...

A tavalyi 14 millió darabos tőkeemelésről júl.26-án döntöttek és okt.24-én keletkeztették a részvényeket.

Ez is kb. ennyi idő lesz.

#507894 Zotya32 Előzmény: #507891

talán ez most gyorsabb lesz.... július végéig szerintem kifut...

akkor kezdődik a Sziget-i est(i) mese :)))

#507891 Sly-- Előzmény: #507885

A mai napig (máj 2.) volt lehetőség a jegyezni kívánóknak a papírok beküldésére és a pénz befizetésésre. Hol van innét még a keletkeztetés...., hetek, hónapok...

#507886 Zotya32 Előzmény: #507850

várunk, mást nem tehetünk... részemről a bizalom megadva a vezetésnek, az egy dolog, hogy ez a kutyát nem érdekli, főleg "odafent"... wamsler-apport egyelőre nem a megújulást vetíti elénk...

bár csalódnék.. lassan évek óta nem volt egy valós, értékelhető, pozitív esemény a cég körül, pontosabban egy volt, hogy ma már TP sehol nincs

jó lenne, ha ez végre tükröződne az árfolyamban, a hírekben, a cég körüli ügyekben...

#507870 Sly-- Előzmény: #507862

Bármit belemagyarázhatunk, a lényeg -mint mindig-, az árfolyam. Mert abból profitálhatunk.

#507862 Trisz Előzmény: #507854

Az teljesen rendben van, hogy a tőzsdei helyzetet másképpen látjuk. Viszont alapfogalmakat nem lehet aktuális véleményhez igazítani.

Kitömésnek azt nevezzük, amikor a nagyok rászórják a kicsikre a papírokat. Utána a kitömött kicsik itt szoktak bosszankodni a fórumon. Mostanában a kicsik nem tépik a papírt. Tehát nem is lehet a nyakukba önteni. Sőt, a kicsik inkább félnek belenyúlni a papírba. Ilyen körülmények között kitömésről nem beszélhetünk. Olvastál te olyan kicsit, aki 33 körül vett és most bosszankodik? Olyat viszont olvastunk, aki ezen a szinten dobta!

Az árfolyam tehát nem a tömés miatt van itt. Most néhány db-bal odaviszik az árat, ahova akarják. A kicsik max. figyelik az eseményeket.

#507854 Sly-- Előzmény: #507850

33 Ft-nál vitatkoztunk erről, hogy tömés van-e vagy sem. Jelenleg 28-29 Ft. (-15% 33Ft-hoz viszonyítva)

Ez mindent elmond szerintem.

#507850 Trisz Előzmény: #507747

Tiszteletben tartva az álláspontok különbözőségét, néhány gondolat:

- Amikor régebben szóba került az IT tagjainak rv. állománya, akkor nagyon negatív vélemény alakult ki a miatt, hogy nagyon kevés a vezetőknél lévő részvény mennyisége.

- Már legalább egy hónapja olvasom, hogy a volt IT tagok adják.

Annak ellenére, hogy TP pl. 175k mennyiséggel rendelkezik, csak azt tartanám rossz fejleménynek, ha a kicsik nyakába szórnák a csomagjaikat. Mostanában a kicsik meglátásom szerint nem tépik a papírt. Tehát ha TP-ék kiszórják a pakkokat, akkor azt nem a kicsik nyakába szórják. Ha pedig nagyok veszik meg tőlük ezen az áron, az viszont jó jel.

#507546 Higins79 Előzmény: #507533

ez miért nincs fel tüntetve sehol..

meg ha leírták akkor adóság fejében megkapja majd valaki:)

de ha annyit ér 824 akkor a cég nagy része ebből állt kályhások előtt?...

"Beulltetos ember lettel…

#507533 Zotya32

"Beulltetos ember lettel te is? Gane mar reg nincs a cegnel ezt te is tudod .hany eve is? Mosr vasban utaznak re: tuzhely

higins79"

"összekeversz saját magaddal.

szerintem te szoktál pár ft nyereség miatt rábeszélni embereket a vételre.

amúgy zotya volt a kgy,és ő mondta,viszont az ő szavára lehet is adni.

d_mode"

Annyit ehhez, hogy a közgyűlésen mikor tételesen felolvasták (Miguel kérésére), hogy melyik apportot mennyivel értékelték le, akkor említette az úr (talán Lang Zoltán, ha jól emlékszem a névre), hogy 1 milliárd 5 millió ft-ról 824 millió forinttal értékelték le... majd hozzátette, hogy az évvégén történt részvényvásárlás az N-gene-nél, és olyan értéken vásároltak PLUSZBA részvényt, hogy emiatt kénytelenek voltak leértékelni, mert akkor már nem ért annyit.. vagy vmi ilyesmi volt a magyarázat...

de arra határozottan emlékszem, hogy azt mondta pluszba vettek, ami értelemszerűen azt sugallja, hogy a meglévő mellé....

De remélem az illetékesek hamarosan tiszta vizet öntenek a pohárba....

#507332 Elcamino65 Előzmény: #507322

Szia Zotya !

Engem azért nagyon ijeszt a sok hitel amivel "rendelkezik " a Keg.

Szóval már sajnos nem vagyok olyan nyugodt a KEG-et illetően. Sajnos a 700 millió forint veszteség is a nagymértékű eladósodás miatt van és az idei év legalább ilyen durva lesz.

#507322 Zotya32 Előzmény: #507185

keg-be írtam pár sort. figyelni kell rá, szerintem... ha nem az átverés a céljuk, akkor idővel jó lehet még... persze nem 1-2 hónap, de 1 év távlatában ha jönnek a számok inkább névérték felé közelíthetne, mint a 0-hoz...

amúgy ma az ATV-n 19:25-től n-gene

http://atv.hu/musoroldal/szabad_szemmel

tartalomjegyék nincs, az ajánlóban láttam délelőtt.... viszont pár nap múlva elérhető lesz az adás, ahogy a régebbiek is.

#507079 Zotya32 Előzmény: #507047

Megjártam, érdekes volt, családias. Részleteket majd ha hazaértem munkából, ez éjfél után lesz. Addigra kijön a hivatalos tájékoztató is. Annyit, hogy a munka folyik, remélem megmutatkozik majd az eredménye. Szeretném elhinni amit hallottam ott, de a rengeteg TP hazugság miatt már előítéletes vagyok a tőzsdei cégek vezetőivel szemben. De dilemmában vagyok hogy vegyek-e. Phyl helyett.