Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein

#507435 Arsene Lupin Előzmény: #507427

"másokat lenéző, hihetetlenül beképzelt, .."

Kéretik nem egymást, hanem a politikusokat minősíteni.

Re: plagiferi

#507433 nemértem Előzmény: #507428

Nincs abban semmi különös, hogy valaki így ír szakdolgozatot.

Az is megszokott dolog, hogy kis hazánkban a legtöbb ember szegény Hofi szavai szerint él, miszerint " ő szereti, nagyon szereti, csak azt nem szereti , ha más is szereti"

Egy valamiért viszont mindenki megérdemelné a büntetését, nevezetesen, ne ugasson le másokat olyanért, amit maga is megtesz. Más kérdés, hogy ilyen alapon szinte az egész parlamenti színtársulatot le kéne váltani.

#507428 Sigorszky Előzmény: #507419

Előkerül az még, majd alkalmas időben.

De ha nem, az kész nyereség. Ami nincs, az nem lehet plágium.

#507427 xmann Előzmény: #507291

Köszönöm a 10pontos Fideszes választ, amiben minden benne van amit utálni lehet ebben a csapatban (jól közéjük illik a tisztelt doktor úr is): másokat lenéző, hihetetlenül beképzelt, okoskodó mások szavaiba olyat belemagyarázó, amit sosem mondott, és legfőképp: azt hiszi hogy az egyetlen igazság nála van.

#507417 birkanyiiroo Előzmény: #507409

ferke tegnaptól kuka, a Plagi-hadművelet lezárult. Mindenki a 2010-es terveknek megfelelő helyre került. A karaván halad.

#507415 Keg Jenő Előzmény: #507235

Nekem úgy tűnik ez dolgozat dolog a fidesz brutális megszorításáról próbálja elterelni a közbeszédet. Zuhan a támogatottságuk, nő a nyomor az elhibázott gazdaság politikájuk miatt. Senkit nem érdekel, a butus S. Pálnál ezt már kiélvezte a nép. Brutális megszorításokról beszél mindenki.

#507410 BigRabbit Előzmény: #507409

Ebben is van valami. Jobb egy ilyen hir, mint IMF-rol, telefonadorol, stb. beszelni. En is erre ugranek a Fidesz helyeben. Kellenek ezek egymasnak :D

(Fleto + Fidesz)

#507409 nemértem Előzmény: #507405

A galád olyant tett, / hat tett/ amit erkölcsi súlyát tekintve még sok millió honfitársa is elkövetett, vagy adott esetben elkövetne. Jaj jaj, szörnyűség, és ezzel a páratlan bűnözővel egy levegőt kell szívni !

Úgy látszik, , a disznókat mindenféle moslékkal etetik, ne vegyék észre a böllért. Csam - csam.

#507408 BigRabbit Előzmény: #507405

Ha nem tevedek, nem o hozta fel a temat, hogy o bemutatna a diplomadogajat, aztan nem talalta? Szerintem ez nem errol szol, csak arrol, hogy akirol beszelnek, az ingyen reklamot kap, akit a Fidesz tamad, azt a Fidesz komolyan veszi, igy tamogatja azaltal, hogy hirverest csap. Undorito jatek ez a politika, de Fletot nem kell sajnalni, jol turkal o ezen a sz@rkupacon.

#507392 banyaiz Előzmény: #507384

Azt mondtam emlékeim szerint, ha ennek az elmebajnak amit úgy hívnak szabadságharc van bármi értelme elmegyek Télapónak Lappföldre.

Megegyezéstől ezek még olyan messze vannak, hogy 3 darabból össze kell rakni a szimbolámat, hogy kifejezzem. :) Sajnos. Mert akár múlt hét eseményei alapján is láthatod mit jelentene az országnak bizalom megítélés szempontjából.

Valamint össze se kellett volna veszni akkor nem kellene megegyezni sem. :)

Carry miatt nem érte meg shortolni? Attól függ mit és honnan, és mikortól.

De a legnagyobb örömmel azt üdvözölném, ha az egekben lenne a bizalom stb velünk szemben. Egy kormánynak talán ezen kellene ügyködnie, azért küldtük oda őket nem azért, hogy rosszabb színben tűnjünk fel mint amilyenek vagyunk aztán annak örüljünk ebből sikerül vmit helyreállítani.

#507391 Palimadár Előzmény: #507390

Nem tudom, nekem inkább lopásnak tűnik az, aminek Ángyán ,megkapargatta a felszínét, némi hivatali visszaélésselmés bűnszervezettel felturbózva, természetesen különösen nagy értékre elkövetéssel. 2 Zuchlagra taksálnám a pihenőidőt.

#507390 Keg Jenő Előzmény: #507388

Az egy jövőben elkövetett alkotmányos mulasztás erősebb a volt 2/3 nál kollega úr... :)

#507387 Keg Jenő Előzmény: #507386

Kedves doki!

Szerintem, S. Pál ügyét konzerválja a fidesz, hogy egy ilyen erőltetett kínlódással próbálja a brutális megszorításairól elterelni a figyelmet. Jobban tennék, ha egy kedvező vádalku reményében bejelentenék az "elkúrtuk, lelépünk."

#507386 Spade Előzmény: #507378

reméljük ezen fejlemények hatására, plagiferi, ünnepélyesen bejelenti h elvégzi a főiskolát újra most már becsületesen, mert ugye diploma másolásért kizárás jár ....

#507385 Spade Előzmény: #507380

Bajnai szakdogája a libatoll és libatenyésztő fosztásról rendben van ? :)

#507384 Spade Előzmény: #507372

"Eddig azért aki a hufot shortolta, vagy kb bármilyen magyar eszközt mióta ezek a birkák forradalmárkodnak nagyon nem panaszkodhat."

.

ez a carry miatt egyáltalán "nem van" így :)

Viszont a múlt héten azt mondtad h ha megegyeznek a múlt héten, akkor krampusznak állsz a mikulás mellé, szal a további kívánságok csak utána jöhetnek :)