Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Zúgolódnak a kormánypártok Matolcsyék adóötletein

#507372 banyaiz Előzmény: #507305

Eddig azért aki a hufot shortolta, vagy kb bármilyen magyar eszközt mióta ezek a birkák forradalmárkodnak nagyon nem panaszkodhat.

Majd ha a bóvli kategóriából kimászunk , a cds-ünk lefeleződik, harmadolódik, és a magyar gazdasági csodáról beszélnek a világban, bét szárnyal, Ft kemény stb, na akkor majd beszélhetünk vmilyen eredményről.

Az, hogy a féleszűek fél év után eljutnak tárgyalóasztal közelbe imf-el és erre van egy kis optimizmus minden csak nem eredmény kolléga.

Amúgy én Otit longolok, és a legnagyobb veszélyenek éppen ezeket a forradalmárokat látom a történetben, bármire képesek sajnos negatív értelemben elsősorban. :)

#507361 Keg Jenő Előzmény: #507344

Igen doki, addigra Bajnai és Szanyi elvtársak már vissza fogják vezetni hazánkat a demokratikus útra. Ez jelentős magyar eszköz felértékelést eredményez, jól látod. :)

#507344 Spade Előzmény: #507339

kedves Buxi,

én meg a 2014-es lapokból :)

#507339 Keg Jenő Előzmény: #507313

Kedves doki!

A tőzsde tanács elnökének 1939 szeptember 2 án a rádióban elhangzott interjujából idéztem...

#507328 taresz Előzmény: #507327

"Engem a visszafogottság, az empátia, az objektivitás, de leginkább a szerénység jellemez."

Eddig ezek fel sem tűntek. Új oldaláról kell, hogy megismerjem. :-)

#507327 Arsene Lupin Előzmény: #507305

"áááááá ez még csak bemelegítés az önök vitáihoz képest :)"

Doki, Önt megtéveszti vitapartnereim néha tényleg durva stílusa. Engem a visszafogottság, az empátia, az objektivitás, de leginkább a szerénység jellemez.

#507313 Spade Előzmény: #507309

Buxi, a háziasszonyok meg az überokosok 310-fölött zsákolták az ájtót, frankot, meg cipelték ki svácba meg a zóósztrákokhoz, a templeton meg a pimco meg a HUFot, a sok f@sz meg itthon lekutyapicsázta őket....hát így jártak..akik meg kicipelték kivi leszek mit szólnak ha a svájciak rábasznak majd egy vastag adót mint a német+olasz számláknál, és ez a tanács most megint ingyért volt ....

#507309 Keg Jenő Előzmény: #507305

Doki, nyilvánvaló, hogy az esetedben a " szűzkéz szerencséjéről" van szó mint sem tudatosan felépítettt deviza piaci stratágiáról. ;)) minden háziasszony tudja, hogy nem ér 270 pengőnél többet egyik idegen valuta sem...

#507305 Spade Előzmény: #507295

áááááá ez még csak bemelegítés az önök vitáihoz képest :)

.

amúgy én már csak elvétve írok véleményt pont ezért, mert felesleges, no meg a fidesznyikezés se hiányzik. Akinek beszükült az agya az nem képes tárgyilagsan nézni a dolgokat nem hogy előre látni, meg felfogni h mit is ír a másik. Pedig ez nem az index fórum ahol szájkaratéval kell lenyomni a másikat. Mondtam már talán banyaiznek 300-nál is aki hülyéknek tartja őket, az shortolja a HUF-t ezerrel, ilyen egyszerü, nekem nem fog fájni ha valaki szétbukja az agyát is...Nem okoskodni kell hanem megtenni a téteket, itt lehet :)

#507291 Spade Előzmény: #507280

"elfogultságod továbbra is példás, remélem meg lesz a jutalma........"

.

már megvan, kaszáltam a HUF longon, gondolom te meg buktál azért írsz úgy mint aki sz@rba harapott. Ez a különbség köztünk , észbelileg is :)

#507280 xmann Előzmény: #506944

"valószínűtlenül jókat húz a király..."

áááááá

ilyet is csak egy teljesen elvakult fidesznyik mondhat az elmúlt 2 év öntömjénező balga ámokfutására...

az tuti hogy valószínűtlen, ebben megegyezhetünk

elfogultságod továbbra is példás, remélem meg lesz a jutalma.................

Re: plagiferi

#507260 Keg Jenő Előzmény: #507255

Annyi a különbség, hogy Gyurcsány Ferenc Európa csúcs tartó Uniós Miniszterelnök volt évekig, Tomika meg egy szexuálisan kísérletező playboy zűrös pedigrével papa.

#507256 Arsene Lupin Előzmény: #507251

A kerálynak nem voltak jelentései. Miután külföldön utálják, mint a ... , már rég zsarolnák vele.

#507255 Arsene Lupin Előzmény: #507247

Aki Gyurcsányra szavazott volna, az nem fog ezen ügy miatt eltántorodni. Miután a parlamentben éppen kigolyózzák a DK-t, legalább kapnak egy kis médiafelületet. Ha nagyon rákattannak az ügyre a kerály zsurnalisztái, elő fog kerüli Kovács Gizike, akiről a kerály rendszeresen lemásolta a szünetben az orosz házit.

Ja, és Deutsch Tomi diplomamunkája körül is sok mendemonda kering.

#507251 Keg Jenő Előzmény: #507247

Kíváncsi vagyok az orbán jelentéseit a katona társairól előfelvételis bakaként mikor hozza a Népszava le. Bár az is uncsi már. Majd a finanszírozó köreink eldöntik meddig marad a törpe majom, doki.

#507249 birkanyiiroo Előzmény: #507235

"Brutális megszorításokról beszél mindenki."

Ez így van, csak megerősíteni tudom. Saját környezetemben is ez az első számú beszédtéma.

Ezért is volna megnyugtató, ha az azonos címen beadott szakdolgozatokat mihamarabb eredetiben olvashatnánk. Az ex-miniszterelnök ezáltal csodásan megerősödve kerülhetne ki az alaptalannak bizonyuló vádaskodásból. Úgy gondolom, hogy egy ilyen kifejlet elősegítése a baloldal egy részének is elemi érdeke volna.

Míg ez nem történik meg, addig GYF egy újabb karaktergyilkossági kísérlet potenciális tetszhalottjának tekinthető/tekintendő.

Magánvéleményem az, hogy a történet minden érintettje pontosan ismeri az igazságot, ezért nem várható, hogy GYF a hátralévő politikai pályája folyamán ismét jelentős közjogi pozíciót foglalhasson el.

A "baloldal sámánja" tiszteletbeli címet azért még megkaparinthatja, de ez maximum blogolásra és alkalmi hangulatkeltésre lesz elegendő.