Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#506919 Sly-- Előzmény: #506914

Ma a keg-közgyülihez kell neki kitartás. Hogy kellőképpen türtőztesse magát. Sikerülni fog neki, drukkolunk.:-)

#506914 Keg Jenő Előzmény: #505603

kedves Zotya!

Nagy kitartást és győztes mentalitást kívánok az emelkedés feldolgozásához. Nem könnyű, jeleztem. Tomi bátyád.

#506913 Keg Jenő Előzmény: #505603

kedves Zotya!

Nagy kitartást és győztes mentalitást kívánok az emelkedés feldolgozásához. Nem könnyű, jeleztem. Tomi bátyád.

#505603 Zotya32 Előzmény: #505601

már tegnap beköltözött oda... ma meg talán Fecó kaphatta a nyitó db-számot, mert annyival nőtt is a 28 ft-os eladó... :)

amúgy muszáj 25 ft-ra vagy alá vinni, hogy senki ne jegyezzen még véletlenül se... de szerintem ha egy közvélemény-kutatást végeznének, akkor kiderülne, hogy ha 500 ft lenne az árfolyam, és 25-ön lehetne venni, akkor sem kérne belőle senki a bennfenteseken kívül....

#505432 Mr_insider Előzmény: #505412

ebben van valami...dehát kitudja,hogy ez törvényileg hogy van...lehet ez amolyan kiskapu is...

#505413 Trisz Előzmény: #505412

Ebben a témakörben én nagyon gyenge vagyok. Inkább csak érdeklődve olvasnám azokat, akik jobban benne vannak.

#505412 Zotya32 Előzmény: #505273

Milyen következtetésre? Egyelőre arra, hogy nem a transzparencia, nem a megújulás, nem a tiszta lapokkal szerezzük vissza a bizalmat irányba tart a holding, hanem még mindig a tp-i úton haladnak.

Ugye MJ mint független it tag lett megválasztva, de amint lefut a wamsler apport a kilima kft révén máris érintett lesz, ergo már nem nevezhető függetlennek. Gondolom én. Ki hogy látja?

#505364 Roberrtto Előzmény: #505269

Köszi, hát reméljük nem igaz a hír és lehet majd equilornál és budacashnél is jegyezni.

Ha nem akkor nem náluk fogok kereskedni, mivel méregdrágák...

Phylaxia meg szánalmas, áldom az eszem, hogy kiszálltam 31 Ft-on, bár 34en tettem volna.

Ha facebook jegyzés nem megy, akkor majd nyitóban beleveszek, lehet semmiről se maradok le...

#505359 Sly-- Előzmény: #505354

Legyen úgy és tűnjön el. A reggelit nem láttam.

De nekem inkább deja vu-m van, szerintem nem fog eltűnni.

re: Steier pakk kicsavarása 6 Ft-on...

Több hónapos menet lesz ez szerintem és még mindig nem fölfelé...

#505354 Zotya32 Előzmény: #505340

Kamu eladó. Átkötés lesz belőle, vagy netán a hatis pakk zárása? Vagy egyéb régi tulajok adják el az újnak. Reggel is volt egy az is elkelt.

28 Ft-on 400K Még szere…

#505340 Sly--

28 Ft-on 400K

Még szerencse, hogy nincs eladó ezen a szinten....

#505273 Trisz Előzmény: #505269

Zotya!

Sok energiát öltél a kapcsolatrendszerek feltérképezésébe. Érdekelne milyen következtetésekre jutottál.

Re: .

#505080 Kissherceg Előzmény: #505079

nézd ezt a papírt és tulajdonosait már olyan szinten kifosztották. Még az 8-9Ft-os akkori szintekhez képest is fele áron forog a papír...

szerk: gyj-ben nem látom genet

Re: .

#505079 Zotya32 Előzmény: #505078

friss :))

a közgyűlésen említették, hogy vettek MÉG N-gene részvényt, szóval meg kell lennie a korábbi csomagnak is... vmiért nagy a csend róla, egyik hírben sem említették meg a 2009-es phyl részesedést, pedig akkor 2 napig erről volt szó mindenhol...

kíváncsi vagyok holnap hány speki vesz bele... gyanítom egy sem, max Sly-ék, bízva 2-3 ft-os emelkedésben... pedig itt ezek szerint valóban folyik a munka... amire kíváncsi lennék, hogy ki és miért mondta, hogy vegyen a phyl tavaly év végén még n-gene részvényt? TP akkor már rég nem volt döntési helyzetben... csak nem KG áll vhol a függöny mögött????