Egy jól menő cégben is jobb résztulajdonosnak lenni mint kimaradni.. :)
Egy jól menő cégben is jobb résztulajdonosnak lenni mint kimaradni.. :)
"Akire én gondolok, ő egy igazi jó nő, amilyet csak ritkán látni."
Egy ilyen nőn akar közösködni a főnökkel?
Jó! Lecsapod?
Hálás lennék érte, tudod, én nem értek az ilyen internetes csudákhoz. ;-)
Nyugi, kifizetem :-), csak marhára mást csinálok, kapkodok jobbra-balra. Persze ha így nem jó, én is megvehetem.
Ahogy az egyszeri kocsmára van kiírva: Olcsó csapolt sör, szendvicsek, esténként hangulatos boxok. :-)
Akire én gondolok, ő egy igazi jó nő, amilyet csak ritkán látni. Nekem rettentően bejön(ne). Persze ízlések és pofonok.
Bár utóbbi akkor lehet, hogy nem is lesz, kár...
:-)
igen
Én is benne vagyok! Lefixáljuk az időpontot, féláron eszünk, a megtakarítást elisszuk! :-))
Nem olyannak képzelem az Istennőt, mint akik voltak, de egy patront megért volna akármelyik.
Komolytalankodsz már megint, borzasztó... ;-)
Én komolyan gondoltam. Közösködünk?
Vajon utalványban is érvényesül a faktor? :)
Lehet aznap csak brokkolis-csigás pizza lesz :)
Na ha olvassák és legközelebb vkit Taresznak szólítanak a talin, arra "véletlenül" ráborítják a kaját :)))
Legutóbb is nagyon kedves és jófej pincérnők voltak, de akit Istennőnek nevezünk, pont nem volt közöttük. Legközelebb eljössz, meglátod :)
Csusza: ha igény van rá, rendszeressé lehet tenni a stoki találkozós tömegverekeséseket. :D
Matgabbal én veszek közös vacsit, Neked max a Főherceg marad :)
Utoljára ott volt az "Istennő"? Én nem láttam egyet sem.
Utoljára ott volt az "Istennő"? Én nem láttam egyet sem.
Én simán, Te fizetsz :D
Én benne vagyok a dealben, vegyünk egy ilyen kétszemélyes menüt! Ki társul mellém?
NANANA!!!
Én vagyok belezúgva, és sokkal régebben, mint te!
:-D
Gondolom ugyanarról a lányról beszélünk. Ha mégsem, akkor még el is maradhat a bunyó... :-D
Vegyünk, jó az ajánlat :)
Remélem Herci ismét a Bocanovába rendezi a bulit. Lehetőleg akkor menjünk, amikor az Istennő szolgál fel, mert nagyon bele vagyok zúgva :D
Akció, persze most megint nem vesz senki, aztán majd ott nyavalyogotk, hogy ez tényleg jó lett volna!