Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Stíluselemek

#504934 exmnbs1 Előzmény: #504925

Formerjátékosról lehúzta a leplet Arsene Lupin és exmnbs1 a Stocklandyardon.

9-10 ezer óta szopatta a népet több ciklusban napokra eltűnve utána, hogy napok, hetek kérdése és jön a megváltás.

Aki hitt neki, az mára 5-ödölte a pénzét, ha 12000 ft körül vette.

hivatasos_kibeszelo

pf

Re: nincs cím

#504932 Grizzly Géza

Én már nem merem leírni,félelmet keltettek bennem(csoportosan,egyenruhában) a klónok... Különben is beszélj emberi nyelven,ne kelljen már egy egysoros üzidet is googliba másolnom vazz :)

Re: nincs cím

#504915 Ronin_ Előzmény: #504907

Az lehet, bár talán mégsem, mert én nem tudok. Igaz, nem is vagyok informatikus.

De biztosan én vagyok naív.

Viszont örökké nem lehet konspirálni és a házigazda figyelme lecsap(hat) rá.

Én most a helyében végignézném az IP-ket.

Re: Miért???

#504906 andrasone Előzmény: #504889

Ezt én értem. És olvasok és tudom. És szarul érzem magam, de az nektek miért jó, hogy rátesztek egy lapáttal? És miért akartok segíteni rajtunk? Mi van ha nekem az a sorsom, hogy elbukjam a pénzem, téged ez miért zavar? Az ember a hibáiból tanul, nem pedig a provokációból.

Re: nincs cím

#504899 Grizzly Géza Előzmény: #504897

Egyetértek egyetleneimmel. Nekem is a kedvencek között van stocky fórum. Ezzel kelek,ezzel fekszek(ami lehet hogy orvosi eset :D) De ha csak Al okosságait kell olvasnom naponta nyolcszor,arra nem vagyok kíváncsi.

Re: nincs cím

#504897 egyetleneim

A stock eddig a leglátogatottabb oldal volt a böngészőmban, de ha former elhúz akkor részemről is ennyi volt. A trolloknak további jó szórakozást...

Re: Miért???

#504889 exmnbs1 Előzmény: #504885

néha használd az eszed és olvasd a híreket

nem nagy ördöngősség látni hogy nagyon rossz irányba mennek a dolgok

Miért???

#504885 andrasone

Olyan érdekes dolognak tartom, hogy mindig van 1-2 ember aki meg akarja menteni a kisbüfiket egy rossz befektetéstől és önjelöltként járják a fórumokat és ha akarod, hanem, akkor is be akarják bizonyítani hogy szar a cég és nem ér egy forintot se... és betegesen jönnek, harcolnak mindenkivel... és provokálják a kicsiket... .... de miért? miért akarnak megmenteni? nekik ebből mi hasznuk van? haszon nélkül meg minek? Ezek a kérdések járnak a fejemben egyfolytában, hogy miért? .... ha olyan ****a infóik vannak akkor miért nem titokban használják és fordítsák a saját javukra? Miért kell a nyílvános provokáció?

Former 6

#504882 Grizzly Géza

Én már meg sem merek szólalni. Vasárnap este 12 óra "meló" után ilyeneket olvasni... Nem hittem volna. Véleményem nincs,mert még csak egy éve vagyok itt kb. De Former,aaaz vagyok. A 6.,ha jól számolom. Kéretik számonkérni a rv ár triplázást...