Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504877 Ronin_ Előzmény: #504861

Na most, ha egyszer a 4 nick 1 személyhez köthető, akkor a házigazda nem tilthatná már le ugyan a felesleges hármat? Főleg, ha 1 IP-ről jönnek?

Former nem írt barátiakat, de te sem. Sőt. Te meg hergelted, ez sem volt gentlemanus cselekedet.

Gyomlálja ki a házigazda a nem EU.-konform hsz-eket, aztán hadd beszélje le meg fel mindenki a saját szája szaga szerint, ha érdeke úgy kívánja.

De információkra szükség van. Legfeljebb kezeljük azokat a helyükön.

Emiatt én nem támogatom Former kizárását.

Persze ezek után nem tudom, idejön-e még.

Re: nincs cím

#504871 Kissherceg

Nézd megeszed a xart amit írnak nem zavar, de azok után, hogy privátban is foglalkoztam veled, kiálltam melletted, engem nyíltan folyamatosan minősíteni.... Köszönjük utolsó hozzászólásod

Segítek akin tudok, de azért álljon meg a násznép...

Re: nincs cím

#504868 exmnbs1

sztem, ami teljesen egyértelmű, hogy exmnbs1 és arzén ugyanazon személyek. mi alapján mondom ezt? nincsen se kutyájuk se macskájuk, nincsen kivel beszélgessenek.

hahaha))))))))))

Re: nincs cím

#504867 Arsene Lupin

Mi az aljas és provokatív abban, hogy novemberben szóltam, hogy büdös a papír? Meg is indokoltam. Magára vessen, ha nem hitt nekem, hogy rögtön nekem esett a standard rejszolási szöveggel.

Gondolja, hogy miattam áll a cég dögrováson? Miattam nem tudtak a mai napig egy elfogadott auditált jelentéssel kijönni.

Re: nincs cím

#504865 Arsene Lupin Előzmény: #504863

"De ha már többen megmondják hogy fizikailag különböző személyek, akik ráadásul találkoztak is egymással/a többiekkel, akkor nem tudom miért köti az ebet a karóhoz."

Én a saját véleményemben hiszek. Az is többen mondták, hogy nyugi, emelkedni fog a papír.

Re: nincs cím

#504864 Arsene Lupin Előzmény: #504856

"Akkor tessék egyértelműen bebizonyítani hogy former Istók Ede vagy hogy ő Retek, stb, stb. "

Az olvasó majd eldönti, hogy számára elegendőek-e a felhozott bizonyítékok. Anyám gyalázása viszont nem fér bele.

Re: nincs cím

#504863 Janicroft Előzmény: #504861

Nem, nem az. De ha már többen megmondják hogy fizikailag különböző személyek, akik ráadásul találkoztak is egymással/a többiekkel, akkor nem tudom miért köti az ebet a karóhoz. De nekem teljesen mindegy, a lényeg hogy a fórumban pont az veszik el amiről szólnia kellene, de gondolom ezt Ön is látja.

Re: nincs cím

#504861 Arsene Lupin Előzmény: #504853

Nem vicces a dolog. Már felsoroltam azt a 4 nick-et, akik szerintem az itteni istokede-klónok. Közös stílusjegyek, egymás közötti megerősítő kommunikáció, közös célpont.

Re: nincs cím

#504856 Janicroft Előzmény: #504854

Személy szerint nekem semmi gondom nincs azzal ha olyanokat írsz hogy a közgyűlésen kellett volna beszélniük az új társaság alapításáról, de nem tették és hogy neked ez nem tetszik (szavaiddal élve büdös). Az első felével egyet is értek, a második fele meg a te véleményed amit én elfogadok meg tiszteletben tartok. Neked büdös, nekem nem tetszik és nem értem, de valszeg te már megfizetted a tanulópénzt, ezért írsz ilyet. Ez a része ok.

De hogy valakit/valakiket lecsalózol és gyanúsítgatsz, az nem ok. Akkor tessék egyértelműen bebizonyítani hogy former Istók Ede vagy hogy ő Retek, stb, stb. Persze az sincs rendjén hogy téged meg elzavarnak anyádba itt a fórumon, kicsit vissza kellene venni a személyeskedésből, bármit is gondol az ember.

Re: nincs cím

#504854 Arsene Lupin Előzmény: #504849

"AL pedig pontosan tudja hogy mivel hozhatja ki ezt a stílust formerből, ez is hozzátartozik az igazsághoz"

A stílust a papírt iránti lelkesültség és a vak hit megkérdőjelezése váltotta ki.

Re: nincs cím

#504853 Janicroft

Igen, már vártam is hogy mikor jut eszébe valakinek hogy én is former vagyok. :)

Re: nincs cím

#504849 Janicroft Előzmény: #504843

AL pedig pontosan tudja hogy mivel hozhatja ki ezt a stílust formerből, ez is hozzátartozik az igazsághoz. Akik ide átjöttek azoknak nagy része former véleményére kíváncsi, ennyi. Az hogy neked former nem hozadék egyszerűen nem igaz. Neked az a hozadék ha nő az oldalletöltés, az meg miatta is nő. Persze neked szíved joga azt kitiltani innen akit szeretnél, ez vitathatatlan.

szerkesztés kisshercegtől:

találkozón former elismerte, hogy direkt idegesíti Lupint... személyesen... Megakarta alázni.

Re: nincs cím

#504845 rbbj11 Előzmény: #504730

már nem azért, de ezt én is szoktam használni.

Azt jelenti, hogy lezáratlan gondolatmenet, az olvasó maga értelmezése szerint vonja le a következtetéseket, mert az írónak nincs türelme részletesen kifejteni. Legalábbis nálam ezt jelenti

Re: nincs cím

#504843 Kissherceg Előzmény: #504842

Egy fórum tartalmától jó, és ha kezelve van. Nézd, mint leírtam elég esélyt kapott. Több hónapos történet ez. A stockyt mindennel lehet vádolni, de szabad véleménynyilvánítás korlátozásával pont nem. Formernek se a véleményével van gond, hanem a stílusával és azzal, hogy pontosan tudja AL-t mivel idegesítheti. Nem véletlenek a jelzők, eldöntöttem szóval köszönjük, elég volt...

Re: nincs cím

#504842 Spade Előzmény: #504837

jó akkor JP miatt jöttél el, én is felszólaltam ott JP érdekében elégszer, de hiába, nem szeretnék itt is :)

.

Egy fórum nem attól jó h a tied hanem attól h minden vélemény képviselve van. Engem nem érdekel az RFV nem nekem fog hiányozni Former véleménye, hanem az RFV topiclakóknak meg az olvasoinak. És ez nem üzleti kérdés hanem elvi. Nyilván Former is tud normálisan írni, az is érthető h a bukás már elve felb@szta szal ami nem olyan szöveg azt kimoderálod, a moderálás fáradságosabb megoldás de korrektebb, és hosszútávon a fórumnak is előnyösebb, sztem. Pálcát meg akar a f@szom :)

Re: nincs cím

#504841 Balázs István Előzmény: #504837

JP innen is elég jól eltűnt, igaz, vagy tíz napja épp ide írt pár sort. Nyugtass meg, hogy innen nincs kitiltva! :)

Én egyébként úgy vélem, meg lettünk anno hívva ide a stokira, s mint vendégnek illik viselkednönk itt. Én próbálom is ehhez tartani magam...

Re: nincs cím

#504837 Kissherceg Előzmény: #504827

tévedsz, pf-ről azért jöttem el, mert JP-t kitiltották. Engem vissszaengedett portfolio, mert sokan kérték...

Na ne szerénykedj doki, nem kapsz pálcát.. :)

Nézd nekem nem hozadék former, hogy ezt viseljem kelljen. Megszoksz vagy megszöksz, Ő utóbbi lesz...Fórum nélküle is vígan meg volt és meg lesz. Ha olvasni szeretnéd keresd meg...

Nem a véleményszabadságról van szó, hanem az emberi tulajdonságokról. Az nem összeegyeztethető az oldallal.