Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504835 Ricsi Előzmény: #504826

Egy kis történelem :D:D

Lukács evangéliuma 9. rész:

50. És monda néki Jézus: Ne tiltsátok el: mert a ki nincs ellenünk, mellettünk van.

Azért nem mindent az elvtársak találtak ám fel :D:D

Re: nincs cím

#504827 Spade Előzmény: #504801

Kissherceg!

.

Sztem Formert ne távolítsd el semmiképp, ez az RFV topicban jelentősen korlátozná a véleményszabadságot. Sokan vannak akik hallgatnak rá és kiváncsiak a véleményére ezért velük b@sznál ki. Engem nem érdekel az RFV, de emléxem Former először a tőzsdefórumon tolta az RFV-t a kibocsátás körül és aki akkor hallgatott rá az bazi nagyot kaszált, itt a vesztő széria jött, de nem lehet azt mondani h csak f@szságot nyomott volna.

Akkor értékes ez a topic ha az összes vélemény megjelenik. Emlékezz a pfolióról azért jöttél el mert kibasztak, ezért te ne tedd kérlek, nem volt olyan messze hogy elfelejtsd. Az indulatok felforrtak itt de szorgalmas moderálással (anyázásokat és nick irl találgatásokat b@szd ki az elég lesz) le lehet hűteni a kedélyeket, tart pár napig oszt lecsillapodnak a felek. Ha nem tudod add át nekem a moderálást 1 hétre...

Re: nincs cím

#504826 Előzmény: #504824

Bocsánat ,egy kis történelem . A " borzasztóan diktatórikus " régi rendszerben volt a mondás, "aki nincs ellenünk, az velünk van."

Most viszont hosszú ideje van egy hatalmi csoportosulás, aki de facto azt sulykolja , "aki nem velünk ,az ellenünk. "

A legrosszabb énünket hozza ki belőlünk. Egy fórum / bármelyik/ ennek a tökéletes keresztmetszete .

Re: nincs cím

#504824 Sigorszky Előzmény: #504822

Nem semmi ez a topik, itt az árkok nem lesznek már betemetve soha. Elismerem, a veszteség kemény tudatformáló erő, de hogy emberek ennyire kiforduljanak önmagukból, az már sok. Vagy mindig is ilyenek voltak, a kulturáltság felöltött álarc csupán?

Re: nincs cím

#504822 Előzmény: #504818

Én azt mondom Bajtársak, fő az éberség! Valaki /k/ Dr. Jekyll és Mr. Hyde néven regisztrálna , arra azért kapjuk fel a fejünk!

best of former/1

#504819 birkanyiiroo

(#15069) Re: Egon elemzés

Értékelés: 0

előzmény (#15066: _realmadrid) | válasz erre | 2011. május 16. - 09:54

Elképesztő a ****i...Már megint veretesen hazudik.

A grafikonja alapján hol van alacsonyabb forgalom a második csúcsnál? Pont, hogy jóval magasabb látszik, ami kitörést valószínűsít...

Ekkora egy lúzer manipulátort,komolyan...Legalább ne lehetne 1 másodperc alatt rájönni a baromságaira...Elég vastag shortban lehetnek megbízói...

Nem baj, ATH-n vehetik vissza holnap..:-)

formerplayer

amiről szó volt éppen:

http://freepeti.kbcequitas.hu/q/192700/index.htm

Re: nincs cím

#504816 Kissherceg

Te sem érzed át,hogy 5 hozzászólással és 10 napos regisztrált nickeddel súlytalan a véleményed. Nyugodtan menj tovább Te is...

Nem itt kell építeni a Hoover gátat

Re: nincs cím

#504815 Arsene Lupin

Az Arzénkézés és egyéb ordító stíluselemek alapján nekem egyértelmű. Feltűnő a banda egymást erősítő kommunikációja is.

Állampolgári jogom formert, retket, pityókást és fatert ugyanazon személynek tartani, persze istokedéről sem megfeledkezve. Nem hiszem, hogy tévedek. Amúgy meg Simicska megmondta, hogy mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni.

Re: nincs cím

#504814 Rozsdáskilincs Előzmény: #504807

A durva anyázás után nincs etikai megfontolás. ""

mintha az etikus lenne hogy poziciónk támogatására, felhasználunk hiányos ismeretekkel rendelkező hiszékeny, tapasztalatlan spekik pénzét.

Re: nincs cím

#504813 Rozsdáskilincs Előzmény: #504807

A durva anyázás után nincs etikai megfontolás. ""

mintha az etikus lenne hogy poziciónk támogatására, felhasználunk hiányos ismeretekkel rendelkező hiszékeny, tapasztalatlan spekik pénzét.

Re: nincs cím

#504807 Arsene Lupin Előzmény: #504788

"Meglehetősen etikátlan döntés..."

A durva anyázás után nincs etikai megfontolás. Amúgy nincsenek belső infóim, élettapasztalatom van. Nagyon sok csalót és szélhámost láttam már az üzleti és pénzügyi világban. A tanulópénzt persze én megfizettem.

Re: nincs cím

#504801 Kissherceg Előzmény: #504800

sok lehetőséget kapott, de nekem nincs kedvem folyamatosan azt figyelni mikor borul ki a bili nála. Csak ebben a topikban van probléma állandó jelleggel. Mivel AL más topikban teljesen normálisan viselkedik és hozzáadott értéket teremt napi bejegyzéseivel, akkor sajnos a probléma kilétét a másik fél személyi érzékenységében látom. Sajnálom, hogy ez történt, de az oldal hosszútávú érdekei megkövetelik, hogy ezt megcselekedjem.

A kis kakasnak mennie kell.

Re: nincs cím

#504800 birkanyiiroo Előzmény: #504797

Szerintem kontraproduktív volna eltávolítani őt innen, mivel tény, hogy bennfentes vagy ahhoz nagyon közeli információkkal rendelkezik a cégről. Arról sohasem volt szó, hogy nem rendelkezik belső információkkal. A néha személyeskedésig fajuló disputa az általa birtokolt információk továbbadási attitűdje körül forgott, ld. "felhülyítés".

A közös guglizás eredményeképpen immár az is publikus, hogy mik lehetnek a különböző neveken beírt hsz-einek mozgatórugói. Aki akarja, ezek alapján már egészen jól összeállíthatja a kirakóst, akár további saját kutatással is kiegészítve azt.

Former illegalitásba vagy privátba kényszerítése nem használna senkinek sem, legkevésbé a nagy mínuszban ülőknek, mivel új néven térne vissza, immár sokkal jobban ügyelve arra, hogy valós kiléte homályban maradjon.

Bocs, hogy kibicként ismét belekukorékoltam a nagyok dolgába.

Re: nincs cím

#504797 Kissherceg

nem olvastam, de internetes publikus információk alapján mindenki arra spekulál amire akar. Nekem fogalmam sincs kicsoda former, de nem is érdekel. Nem tudom miért hiszi Ő is és bárki, hogy fikarcnyit is foglalkoznék vele. Mai világban pedig amikor mindenki közösségi oldalon regisztrált pedig nagyon egyszerű megtalálni embereket.

Még egyszer kiemelem, interneten publikus információk alapján spekulálni nem etikátlan. Honnan tudni, hogy igaz e... Egyáltalán nem érzem, hogy érdemes volna vele foglalkozni. Ez kb olyan, hogy aki shortol az a sátán...

Arsene Lupin napirendi pont volt, róla is lehet tudni kicsoda...

Azonban mivel Former hétvégétől garantáltan máshol fogja folytatni a fórumozást igazából érdektelen a történet...

Re: nincs cím

#504794 birkanyiiroo Előzmény: #504789

ellenben vigyázat, a két helyen is felbukkanó SCS nem ugyanaz az SCS!

a másik SCS csupán név- és némileg "arcrokon" ebben a fordulatos történetben:

http://lmgtfy.com/?q=So%C3%B3s+Csaba+images

A 3. és 4. sor baloldalán látható SCS írt közös cikkeket Edénkkel, bár úgy tűnik, hogy a "nagy SCS" nézetei is közel állnak az övékéhez, ami talán megmagyarázhatja a cég külső finanszírozási nehézségeit is.

Re: nincs cím

#504789 birkanyiiroo Előzmény: #504780

Mielőtt túlságosan elragadtatnánk magunkat, egyelőre annyi látszik megalapozottnak, hogy a jól dokumentált tevékenységű I. Ede nevű személy és formerplayer között nagyon közeli a kapcsolat, továbbá hogy a pf-es "istokede" nick teljes bizonyossággal "formerplayer" klónja (ld. lentebb (18747) a hosszabb istokedés szöveg tartalmi és formai jellegzetességeit a pf-topikból)

Re: nincs cím

#504788 matgab Előzmény: #504775

Meglehetősen etikátlan döntés egy anonym fórumon bárkinek is a valódi kilétét felfedni anélkül, hogy ő maga ezt felvállalná, vagy legalább aki felfedi az önmagát fel nem fedné.

Mert pl. OK former lehet IE én is láttam már azokat a cikkeket korábban amiket belinkeltetek és én is hasonló következtetéseket vontam le, mégsem írtam ide ezt és még csak nem is utaltam rá.

Ugyanilyen alapon én kíváncsi lennék AL vagy Illuzió valódi személyiségére is, hiszen jó lenne tudni, hogy amiket írogatnak az mennyire egy légből kapott vélemény, vagy vajon akár egy belső információ is lehet, vagy milyen érdekeltségük van abban amit leírnak ide a fórumra.

De ez a fórum nem erről szól -sztem.

Szóval szerintem ilyetén módon ez a fajta viselkedés túlmegy az egészséges határokon...