Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#504423 Formerplayer Előzmény: #504417

Már megint lukra futottál, te szerencsétlen....rajtad kívül vannak egy páran, akik személyesen is ismernek külön-külön bennünket, bár gondolom, azok is én vagyok...

De mégegyszer: ha személyesen, bármilyen találkozó alkalmával szeretnéd a véleményed kifejteni, állok elébe, s akár meggyőződhetsz róla, hogy akit formernek véltél, azok bizony élő hús-vér emberek.

De te ezt pontosan tudod, csak megint találtál egy mocskolódásra alkalmas témát. Azt hiszed, te bohóc, ha valamit sokszor ismételgetsz, az valósággá válik?

Re: nincs cím

#504420 exmnbs1 Előzmény: #504419

tavaly nyáron a túlterjeszkedésen vitatkoztunk amit akkoriban nem ismertél el

kiderült az eeteket át sem világították rendesen és a forrás sem volt meg a vételre, ahogy a vevők sem a szükségtelen részekre, nomeg a szervezet nem volt felkészülve, megfelelő szakértelem sem állt a rendelkezésre

Re: nincs cím

#504416 exmnbs1 Előzmény: #504413

ez nem mentség

tök mindegy hogy mért nincs egyensúlyba a mérleg az eredmény ugyanaz, banki kuka

Re: nincs cím

#504415 Formerplayer Előzmény: #504412

Mi a kedves édesanyád térdkalácsáról hadoválsz? Milyen ordenáré dologról, te szellemi toprongy?

Re: nincs cím

#504413 Formerplayer Előzmény: #504408

Elhiszem, hogy nehéz elhinni, de Matgab-bal ellentétben tudom, hogy nem tudatos átverésről és annak kibukásáról van szó...Egyszerűen dilettánsok kerültek be a cég-gépezetbe, nehezen helyrehozható károkat okozva kulcshelyeken. Egy működő cégnél ezt baromi nehéz menet közben helyrehozni...Mivel azonban a cég nyereségesen termel ez idő alatt, előbb-utóbb kinövik a múltat, helyre teszik a struktúrát, s elindulnak egy sokkal kontroláltabb úton...

Taresz, már miért lenne …

#504411 Ricsi

Taresz, már miért lenne baj? Én komolyan írtam, amit írtam, ha valakinek kevesebb a vesztesége akár csak részben miattam, annak örülök.

Re: nincs cím

#504407 exmnbs1 Előzmény: #504405

" Mi okuk lenne, hogy teljes számviteli zűrzavart kreáljanak maguk körül?"

matgab tegnap megírta

keresd vissza a konzisztenciát taglaló bejedyzésést

Re: nincs cím

#504405 Formerplayer Előzmény: #504395

Mi okuk lenne, hogy teljes számviteli zűrzavart kreáljanak maguk körül?

Ez nem szándék kérdése, Idegesítő egy tulajnak ezt az összevisszaságot látnia. Csak arra szerettem volna a figyelmed felhívni, hogy nem vezet sehová, ha --teljes joggal-- megbízhatatlannak vélt számsorokból 1-et kiragadunk, s azt viszonyítási alapként hivatkozzuk. Vagy ignoráljuk mindet vagy fogadjuk el az összeset. Ennyi.

Re: nincs cím

#504402 exmnbs1 Előzmény: #504401

3 nick van akik együtt söröznek

former, aki reteknél szofisztikáltabb nick és pityókás aki ritkán általában külföldről ír hogy vett sokat

Re: nincs cím

#504401 Arsene Lupin Előzmény: #504394

Nekem már a Retek gyerek első beírásának a stílusa is gyanús volt. Voltak aztán azonos szó- és kifejezéshasználatok is.

Pofátlan és ordenáré dolgot művelt Former. Beleillik hülyítéseinek hosszú listájába.

Mindenesetre köszönöm a megerősítést.

Re: nincs cím

#504398 Formerplayer Előzmény: #504391

Lehet, hogy elhúzok, lehet, hogy nem.

HA elhúzok, annak te nem fogsz örülni, mert kínosan nagy számban fognak megjelenni szereplők minden olyan helyen, ahol savanyú lábszagod megjelenik.

Ellenben a következő időszak arról is fog szólni, hogy az összes bugyutaságod szép fokozatosan megcáfolódik--ehhez nekem nem kell gugli.. Ki kell majd találnod új mocskolódó érveket, öregember, mert láthatólag ez tartja életben beteg lelked.

És ha közölni akarok majd veled valamit, azt mindig formerként fogom megtenni. Ahogy továbbra is áll, hogy akár egy fórumtalálkozó során szívesen a szemedbe néznék, s kiváncsian várom, szemtől szemben is ekkora magabiztossággal fröcsögnél vagy csak az internet adja neked ezt a tartást...

Re: nincs cím

#504396 matgab Előzmény: #504385

Sajnos az E-star árfolyamának esésénél csak a topik színvonala esik jobban...

Rbbj: én értem pepe01 mit akart írni 3000- (minusz) 25-30%... Persze lehet úgy is értelmezn, ahogy akarod. De nem mindegy végülis?

Nem csak Ricsi várta az árfolyamot 2000-re (előtte meg 4000-re ha jól emlékszem)...

Azt mondjuk én is nehezen hiszem el, hogy egy bank úgy folyósítana normális kondiciókkal bármilyen hitelt, hogy a cég nem tud egy auditált beszámolót bemutatni. Ez mondjuk gondolom legkésőbb május végéig megoldódik, különben a NAV elveszi az adószámukat!

Aztán ha lesz új mérleg az megint egy jó kérdés, hogy bevállalja-e valamelyik bank azt, hogy egy olyan céget finanszírozzon, amelyiknek kb. 6% a saját tőkéje a MFÖ-höz képest. De lehet ilyen bank, legfeljebb nyomtatnak egy kis ingyenpénzt. De azért neccses a helyzet.

Régen említettem már a NABI-s párhuzamot. Csak azért írom, hogy könnyebben vissza tudjatok rá keresni. Volt egy jó terméke, az USA tömegközlekedésének 30%-át adta és még a topik címe is vmi olyan volt, hogy NABI a jövő csillaga...

Nem jó ómen ez a csillagozás, már a szovjeteknek sem jött be, meg a Titanicnak (White star) sem...

Re: nincs cím

#504395 exmnbs1 Előzmény: #504390

nincs előírva mégis arra fele tendál

mi okuk lenne hogy a kpállomány kevesebbnek állítsák be?