Én vettem :)
nézzünk egy pszciho-táblát
http://postimage.org/image/5097lqpvr/
pont ma említettem, hogy hol lehetünk benne, mert Bencének még 3500körül mutattam 2/3ot
lassan lent kéne lenni.
13as? bátortalan vevőket látunk? :D
Bence már mondta, hogy minek, úgyis nyakukba öntik..
hmhm..
Egészségedre.
Én nyakig vagyok,de azért még vettem ma,6k-nál nullán vagyok,12k-n duplázok :)))
Most jön majd az a fejezet, hogy a fenébe, pedig 2200on akartam venni..
Nna,ez most mit jelent mester,mert én ideológiailag nem vagyok eléggé képzett :))
Egyébként lehet nem lenne rossz összefogni.
Csinálnánk egy közös alapot. Együttesen több száz milkával elrakjuk az árfolyamot, ahova kell.
Ez így logikus Ricsi koma, csak másról beszéltél eddig.
megértem döntésed.
Mindenki a meghúzásra vár.
Csattogni fognak a vételi stoppok egyszer..
csak kérdés tömés lesz-e.
2000ről lejövő KEGben is volt ilyen már, hogy 3nap limittel 200ról 400ra, vagy valami hasonló, ma 50körül van.
Tudom a helyzet diktálja mindig a cselekedetet.
Egyébként még az általam tisztelt Rozsdáskilincs kolléga terveit is felülmúlta az esés, ahogy én azt olvastam RFV topikban.
A papír sok mindenkit megtudott lepni.
Aki a 10Kn kiadott figyelmeztetésemet figyelembe vette, jól járt, hogy eladta. Aki anyázott, rosszul járt, hitt inkább a KBC-nek, mert ki az a Hathor..
Aljat nem tudtam kijelőlni, pszciho naptárnál 2/3 szintnél tartottunk kb, amikor utoljára beszéltünk. Most már végső fázisnak kéne jönnie.
Lassan már én is elvesztem a hitem a papírban, hogy valaha is tudok venni aljnál :DD
Nem poén volt, de a tegnapi közgyűlési események átgondolásra késztettek. Most megvárom, hogy beessen 2K alá, és beállok venni 2,2K-ra, majd követem 10%-al. Ha annyit húznak rajta, akkor már érdemes lehet venni. Ami tegnap történt, minden képzeletemet felülmúlta, ebbe most még nem veszek bele.
Nem izgat most a papír.
Elestek azok a szintek, amiket én figyeltem, semmiképen nem veszek bele 2500letörése után most.
Nem tudom vett-e Ricsi, azt mondta megigérte, venni fog.
Ott voltunk ma.
Talán Ő sem gondolta komolyan, poénnak jó volt. Amikor ott van az árfolyam, akkor kell eldönteni mennyit ér a vicc, ekkor átértékelődik az ember.
,-))
Köszi Herci! Legjobban a történelmi események felidézése tetszett. Hulló kés alá továbbra se állnék, álltam már eleget :) Ricsi vett? Hathor, egy kis spekizés?
Na Ricsi megkapta 2200on
Tartalmas elemzés lett Herceg koma.
Csak így tovább!
Pont ment tőlem is, a hosszú tartalom miatt! Igyekezeted méltányolom. ,-)