Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#503218 sokkerdes Előzmény: #503212

Egyébként már olyan vacaknak néz ki a helyzet, hogy már én is kezdem azt gondolni, hogy ez egy tudatosan formált story. És még akár jó is sülhet belőle ki...

Re: nincs cím

#503212 Grizzly Géza Előzmény: #503209

Szeretem az optimizmusodat :) Vsz jobb eredmények lesznek az előzőnél. Így szokott lenni. Hitel is sima ügy,főleg hogy ezek szerint azt sem tudják milyen számok alapján adjanak. Vagy ők tudjék csak mi nem? Én már nem értek semmit, Virág elvtárs... A jegyszedőt internálták, a konzervdobozok ürgebőrbe vannak varrva és a citrom narancs... Valaki lőjön le köszi...

Re: nincs cím

#503209 Előzmény: #503206

Teljes zűrzavar, de ad absurdum aláállhat valaki/k/ , a baj mértékének ismeretében.

Nagyon érdekes helyzet van, egy elqúrt év után, egy szebb reményű év előtt.

Re: nincs cím

#503204 exmnbs1 Előzmény: #503197

"Mit mond a vezetés?

Az átvizsgálási folyamat elején járunk, még az sem tisztázott, hogy pontosan hány projektet kell mindebbe bevonni - mondta el Benke Ákos, a társaság pénzügyi igazgatója. Emiatt arra vonatkozóan sem lehet pontos becsléseket adni, hogy az eredménysorok milyen módon változnak majd.

Az audit időbeli elhúzódása attól függ majd, hogy hány darab projekt kerül be abba a körbe, amelyeket teljesen át kell számolni. A közgyűlést mindezek miatt várhatóan majd egy új időpontra kell összehívni.

Persze lehetne azt mondani, hogy a vállalat legalább megtisztul, a beszámolók körüli kavarodást azonban jelenleg nem tudjuk pozitív színben látni. A befektetők számára ugyanis ezek a jelentések egyfajta iránytűként szolgálnak, márpedig ha az minden héten mást mutat, az egyáltalán nem segíti őket az eligazodásban. Jelenleg (április közepén) úgy állunk, hogy még azt sem tudjuk pontosan, hogy az E-Star mekkora profitot termelt a tavalyi évben"

Re: nincs cím

#503198 hAliG Előzmény: #503191

(Valami gebasz van azzal, mert nekem meg egyik rajzomat sem mentette el a szuper 'felhő'-be, ahogy tegnap írtam is. Inkább most már a gépre mentegetem..)

Re: nincs cím

#503195 Muskatli Előzmény: #503188

Kerdes, h a tegnapi nap mar ennek volt-e betudhato vagy meg ma jon a reakcio. Ezzel egyebkent szvsz mar materialisan nem romboljak a nem igazan letezo bizalmat. Ami nincs, azt nem lehet rombolni... ugyhogy en csak korlatozottan erzem negativnak. A kozponti koltsegek meg tovabb csokkentek az meg pozitiv.

Meglatjuk mit hoz a mai nap.

Re: nincs cím

#503192 Előzmény: #503180

E-Star fórum, szigorúan csak részvénnyel nem rendelkezőknek!

Már szakasztott olyan, mint egy terhességi torna csupa szakállas kazánkovács részvételével.

Re: nincs cím

#503190 exmnbs1 Előzmény: #503183

goodwill->egy része része tárgyi eszköz másik részével mérlegfőösszeg sajáttőke csökkent

->zártvégű pénzügyi lízing mérlegen kívüli, így mérlegfőösszeg csökken és sajáttőke jelentősen csökken

Re: nincs cím

#503188 Muskatli Előzmény: #503176

Elore rettegtem a kozgyules napjatol... Es nagyon picit remenykedtem, h valami jo sul ki belole...

Mondjuk a kozponti koltsegeket ezek szerint a legutolso riporthoz kepest is csokkentettek, mar csak 250 ezer eur havonta es tovabb csokken. Azert 4 millio eurt megtakaritani ezen nem semmi... Vagy maskepp fogalmazva 4 millio eurral foloslegesen tulkoltekezni sem volt piskota... Ha mast ezek az emberek nem is csinaltak, azert a beszamolot osszerakhattak volna idore igazan...

.........:)

#503186 feketemelos

"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló.

Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! "

Idézetek a Tanú című filmből....:)

Re: nincs cím

#503185 hAliG Előzmény: #503182

Lehet beállni ma alsó limitre a vételekkel, azt hittem lassabban lesz meg a 2000-es szint..