Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#50224 balacy Előzmény: #50216

kereskedési időben nem játszunk ilyennel... Majd ha lassul a tempó és lesz időm rá...

#50219 Ozzy_ Előzmény: #50165

igen, annyit, de ha ezt le is lehetne tárolni, hogy melyik pillanatban milyenajánlatok voltak, akkor erre lehet, hogy lehetne írni egy stratégiát. Mikor milyen irányba tépik ki a könyvet, milyen pakkok álltak a könyvben, kitépés előtt stb. Szerintem sokkal többmindenre lehet következtetni, mint csak az árfolyam, meg forgalom adatokból. Le lehet belőle venni, hogy eladói, vagy vevői a nyomás, hogy melyik irányból szedik ki a nagyobb pakkokat stb.

#50215 redend Előzmény: #50165

ebben az lenne a poén, hogy elmenti a könyvet is utólagos elemzésre

(mondjuk én még nem tudtam beüzemelni, valami szarakodik nálam)

#50203 Zabás Előzmény: #50085

Én még nem próbáltam, de csináljatok biztonsági mentést, mert nekem már nem egyszer kellet újraállítanom mindent! AMI szereti tönkretenni a beállításokat, ha valami újat próbál az ember!

Azért írjátok le, hogy milyen ha kipróbáltátok és azt is hogy hogyan kell üzembe helyezni!

Én most az új Peti_exportot nézem, hogy sikerült e a volume adatok javítása!

#50179 balacy Előzmény: #50165

De a charton látod, ez akkor érdekesebb, ha több monitoron, több felület fut és már kezd káosz lenni, így a PETI-re nem kell ablakot "pazarolni", a a könyvet akarod látni.

#50108 Ozzy_ Előzmény: #50085

húúú, ez az ársávos dolog komolynak igérkezik =) jövő héten masszív testekbe fogok vele. Ez lehet talán egy nagyon jó stratégia kidolgozásának alapja.

Új plugin és új Peti_exp…

#50085 Zabás

Új plugin és új Peti_export!

http://portal.tozsde.hu/programs/petiexport/

- volume javitás, illetve 9 óra előtt is el lehet indítani az importot, nem fog hibát dobni

http://clownfish.uw.hu/

Peti Data plug-in 1.0.1 változások:

1. Az Amibroker indításánál automatikusan mentés készül az aktuális adatbázisból

az \Amibroker\PETI\Backup könyvtárba. A PETI-ből csak ezután kerülhetnek át adatok.

2. Az Amibroker-ből történő kilépést követően előjön egy „Adatellenőrzés” nevű ablak (lásd. a mellékelt kép).

Itt meg lehet nézni a PETI-ből átvett adatokat, kiírja a mai dátumot (windows rendszerdátum)

az utolsó mentés időpontját és megkérdezi, hogy szeretnéd-e menteni az adatokat.

Ha azt szeretnéd, hogy ne jelenjen meg ez az ablak a Database Settings / Configure gombnál ki lehet kapcsolni.(Az \Amibroker\PETI\Backup könyvtárba a mentést, ebben az esetben is csinálja a plug-in. )

Új Peti AFL plug-in:

Segítségével átvehetőek a PETI –ből a vételi/eladási ajánlatok. (lásd. a mellékelt kép)

A plug-in használatához mellékeltem egy AFL formulát (Peti_Ársávok.afl) .Ebben részletesebb leírás található.

Re: riasztó - másképp

#50060 Ozzy_ Előzmény: #49909

Mind a kettőre tudom a megoldást, de ma már késő van, holnap meg temetésre megyek, ha kibirod addig és más nem válaszol, akkor hétvégén megírom.

Ha vasárnap forma1 előtt még nem írtam meg, akkor emlékeztess.

riasztó - másképp

#49909 balacy

Van valami riasztó afl arra, hogy két általam megadott mozgóátlag keresztezésénél kiabáljon?

Illetve olyan, hogy azt figyelje, hogy az árfolyam elér egy százalékos változást az előző gyertyához képest?

Az elemzésközpontos blogba felraktam egy AMI-PETI összeházasításról leírást, ha van kedve valakinek megkritizálhatná...

Illetve magyar ami leírást tud valaki?

Köszi, előre is!

Re: MA

#45519 Amatoregy Előzmény: #45416

bux0912. 5 perces bontás, félképernyőn van a grafikon. Automatikus skálázás.

Miért nem látszik a teteje?