Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#501014 matgab Előzmény: #500939

a válságból kifelé megyünk?? Hát ez egy nagyon offtopik téma itt, de ezt kizárt dolognak tartom mind globálisan, de legfőképpen lokálisan!

Magyarország gyakorlatilag a 70-es évek óta válságban van, azóta csak legfeljebb gyorsabban vagy kevésbé gyorsulóan mélyülő válságról beszélhetünk!

#501002 matgab Előzmény: #500939

a válságból kifelé megyünk?? Hát ez egy nagyon offtopik téma itt, de ezt kizárt dolognak tartom mind globálisan, de legfőképpen lokálisan!

Magyarország gyakorlatilag a 70-es évek óta válságban van, azóta csak legfeljebb gyorsabban vagy kevésbé gyorsulóan mélyülő válságról beszélhetünk!

#500943 KawaBazsy Előzmény: #500941

Szted lesz Csoki kínálatában Harley? Mert különben hogy jössz Alsóörsre? Én csak lányokat vállalok utasnak 60kg körül.. :-)

#500939 KawaBazsy Előzmény: #500866

Válságban érvényes piaci árra gondoltam.. amúgy sztem kifelé megyünk, nemrég olvastam, h már nőnek a lakásárak.

#500849 hosszhuszár Előzmény: #500848

átnézném én azt az eladó listát, ha jó árak vannak benne....nem feltétlenül ingatlan érdekel..

#500848 Csokigyáros Előzmény: #500573

sajna ez a piac is haldoklik... hiába vagyok full munkával, ha vevő sehol... piac nélkül sehol nincs business, még a temetkezési vállalkozónál se... :)

inkább igyunk egy jót, és dumcsizzunk Alsóörsön... és nincs kifogás... jönnöd kell!

a tavalyiaknak meg kötelező!!!!!

#500573 Pityke35 Előzmény: #499503

Hali!

Látom jól megy a "likvidátor" piac, szép autóval jár a főnök! :DD

Jót tenne nekem egy fergeteges buli, fényivással, és benzingőzzel. Igyekszem jönni, ha jövök, pálesz nélkül nem jövök! ;))