Igen. Az én bizijeim is meg vannak, igaz anno az egyik fiam rajzolt az egyikbe egy piros házikót, de attól még bizonyítvány maradt.
Lupin úr higgye el jobb szeretném ha megtalálná.
Igen. Az én bizijeim is meg vannak, igaz anno az egyik fiam rajzolt az egyikbe egy piros házikót, de attól még bizonyítvány maradt.
Lupin úr higgye el jobb szeretném ha megtalálná.
Ma reggel láttam a hírekben ezért kerestem rá ez vlt az első, gondolom lenne frissebb is.
nem is érdekes különösebben."""
Szerintem is csak Feri próbálja úgy beállítani mintha lenne jelentősége:-)
Sajnos a Feri eltűnt dolgozata sokkal jobban tematizálható.
Gyanús. Normális ember elrak legalább egy példányt, és ha kell, két hét alatt elő is tudja keresni.
ez 8 napos hír....nem is érdekes különösebben...OV ámokfutása sokkal gázabb....
http://www.origo.hu/itthon/20120405-nem-talalja-gyurcsany-ferenc-szakdolgozatat-az-egyetem.html
Közben Feri vadul keresi a diplomamunkát. Pápánál még meg volt, mire Pestre ért elveszett.:-)
Végre egy józan érzelmektől mentes megnyilatkozás. Na nézzük mit is jelent ez Orbánnak? Ahogy én ismerem a gondolkodását, majd szépen nemzetközi szinten megkérdőjelezi az EU intézmények demokratikus alapjait. Sokaknak tele a töke az uniós demokratikus irányvonalakkal keleten. Megpróbálja kihasználni az alkalmat hogy éket toljon kelet és nyugat közé. Ha sikerül akkor már nincs egyedül. Ami még őt segiti az EU nak fenn kell tartani a demokratikus látszatot különben öngólt lőnek.
Kellemes politikai csatározások várhatóak:-)
Nem akarják/ nem is nagyon tudnák/ levadászni. Nem adnak kölcsönt- olyan feltételeket támasztanak , melyek teljesítése politikai bukás - és pénz hiányában olyan megszorítások jönnek, hogy a nép őrjöngve fogja elzavarni.
kellene egy kezelhető embert a saját pártjából találni....
Ha lenne, alternatíva, már rég levadászták volna. A baloldal impotens, a Jobbikból pedig nem kér az EU.
Megvannak a longok. Egy részét csendben billegtetetem, már amennyire ezt a forgalom engedi, de nem tudom teljesen ellensúlyozni az esést. Azt hiszem, kiülős hónapok jönnek. Sajnos a forgalom rendes DT játékra is alkalmatlan.
én nagyon drukkolok, hogy kicsinálják...de nemcsak egy alkalomra, hanem örökre!
Úgy látom, a kerály is felfogta, hogy mit jelentett a lófej az ágyában. ""
Nekem is ez jutott eszembe:-) Orbán nem hülye, első dolga volt nyilvánosságra hozni nézeteit és ezt nemzetközi szinten is megfogja tenni, amit mindenki tud hogy milyenek a játékszabályok a nagy unióban. Orbán újabb magas labdát fog lecsapni. Tanulság nem demokratikus dolog lófejet adni ajándékba manapság:-) Legalábbis jól gondoljuk meg kinek küldjük.
Lupin úr! Megvannak még a hati és oti longjai? Vagy volt már billegtetés?
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_a_politikai_feltetelek_zsarolaskent_ertelmezhetok.165682.html
Úgy látom, a kerály is felfogta, hogy mit jelentett a lófej az ágyában. A hajtóvadászat már elkezdődött, előbb-utóbb kilövési engedély is lesz. A Pali ügye bizonyította, hogy nem sebezhetetlen a kerály.
A kintre várt emelkedés bejött, sőt a végére a német pajtások is belelkesedtek. Jó hír pedig nemigen volt. Mi lesz, ha az is lesz?
A BÉT viszont egy tragédia.
Nagyon rég volt már. Mondjuk a vasárnapi ebéd után is is át tudok menni alvóbabába.
Vagy nem volt porontya vagy nagyon rég volt:-) Napi két alvásnál tart de 10-11 fele, du 16-17, 1-2 óra időtartammal. A kisjány 1év 4hónapos. Egészséges mint a makk. Ha nem alusszaki magát na akkor jön a ház fala:-)
Egészséges gyerek nem alszik 5 órakor. Olyankor már kirúgja a ház falát.
Nincs bajom vele, csak kuncogok rajta. Szívesen kimennék, kémkedni, de sajnos nem tudok. Vigyáznom kell a gyerekre, pont akkor van az alvásideje.