hello
A facebbok link nekem nem elérhető.
Egyébként Irbenis károsult volnék. Nemrég, ahogy a HirTVre kapcsoltam, láttam egy hírt a Quantum XXLről, feltűnt benne egy pillanatra a Tadawulf szó, PSZÁF, rendőrség vizsgálja a történteket.
Ezek alapján (javítsatok ki ha tévednék) ha jól értem itt mindkét cég egyfajta piramis játékot játszott. A rossz tranzakciók direkte nem látszottak, elrejtették, azokat az új ügyfelek pénzével tömték ki. A nyereséges tranzakciók után meg lapátolták ki a pénzt maguknak. A Tadawulfx változtatott februárban, ekkor hirtelen megjelentek a régi, minuszos tranzakciók, és borult a bili
Nekem egy bef tanácsadó cég ajánlotta az Irbenist, és azt mondják perközösség, ügyvédet keresnek a Tada ellen, mert nekik van pénzük, meg a hírnevük stbstb, meg együtt működik velük az Irbenis és talán egy peren kívüli megegyezésből lesz pénz.
Na most, ha jól látom, miután pszáf vizsgálat indul ez már esélytelen. Mivel a cégek ciprusiak meg offshoreok, egy OBA vagy bármi nem fog kártalanítani, behajtható pénz nincs, tehát ebből pénz már nem lesz.
Nem tudjátok van bármi lehetőség? csatlakoznék én bármilyen perközösséghez, bemászok a rendőrségre stb