A címet meglátván én is azt hittem, hogy a pszichiátere szólalt meg.
A címet meglátván én is azt hittem, hogy a pszichiátere szólalt meg.
a kerályról van szó....nagyon ráillik...valójában súlyemelésről van szó
http://sportgeza.hu/sport/2012/04/09/bosszuallo_egoista_elnokot_kell_elviselnunk/
970-en zártam, elment a türelmem, pedig szerintem lesz 980
djia 12 920, cac 3 260
Én vettem pénteken dow-t 12 940-en, 12 980-ra beálltam zárni, szerintem nem marad rés nyitva, még ha ma nem is tölti be. Nem látom okát a réssel esésnek mostanság.
A futik durvák. Ha minden így marad, a DAX és a BUX egy nagy hasassal kezdi a keddet. A HUF is halovány.
a mol 33e-ig történő "srv-ről" nem is beszélve ))
persze akkor mindkét párt helyeselte, merthogy "védjük meg a magyar céget" - de előtte jól kiszórták az állami csomagokat évek alatt
így változik a világ
na de aztán szóba jöhetne az aranytartalékunk,illetve ami volt......... az akkori és a mostani értéken számolva
hihetetlen hogy mennyire töketlen dilettáns módon kezeljük az ügyeinket :(:(:(
nagyon igaz!!!!! ez a világ mókája,amit a mol pakett megjárt...... kaszált mindenki csak az állam nem
én inkább azoknak gratulálnék akik anno 10e alatt eladták az állami pakkokat - mszp - fidesz -
mert kellett a lyukbetöméshez (
ps: én is jegyeztem anno 6e-ért ))
gratuláltam is ,magamnak a duplázás után )))))
mol vásárlás 22467ft/db -------- 265euronál vagyis 84,78euro/darab áron
jelenleg a pakk piaci értéke:
pénteki záró alapján
mol 17800ft/db -------- 296euronál vagyis 60,14euro/darab
A BUKTA : - 4667ft/db -24,64euro/darab
GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennél azért a nyugdijpénztárak ügyesebbek voltak
Nem is mertem belemenni a dologba, mert jön a topik gazdája, oszt fejbe qrel a likas mosóteknyõvel. :)
ez szép mondat volt. :) mióta írja Nagypénteket nagybetűvel egy "nem hívő"? :)
Urak, szerintem Nagypénteken el kellene tekinteni a politikai vitáktól. Világnézettől függetlenül, a mai napnak sokkal fontosabb üzenete van, mint a mi sz*ros kis politikai életünk. Én nem vagyok hívő, de akkor is.
A chartcenter csinált mára is elemzést...pedig a Bét fennállása óta először nem nyit ki Nagypénteken....ők sem figyeltek
Az a morbid, hogy 2006 után Viktor mindent megakadályozott, vizitdíj népszavazás stb. Aztán most neki kell ezeket a munkákat elvégezni. Ez valahol humoros másrészt viszont az ország szívta meg ezt is, mert közben elment jópár év haszontalanul, csak tologatva a problémákat.
Sokban vannak nekünk ennek a söpredék népségnek a hatalmi ambíciói oldaltól függetlenül. Azt nem lehet rájuk fogni olcsó jánosok lennének:)
Fidesz azért szervezte meg sunyin a háttérből ezt népséget, hogy Fletot provokálja.""
Nem volt mögötte semmi fidesz. Spontán népharag. Viktor gatyájában is ott lapult a sportcsoki! Nem is mert nyilatkozni napokig. SZVSZ az MSZP azokban az időkben lőtte az öngólt. Megpróbálták rátolni az ellenzékre az egész maszlagot. Amit azóta se tudott kiheverni. Politikai baklövés, megesik az ilyen.
"No csak egy balos, aki szereti Albertünket:-) " az ötven év agymosás nem annyira egyértelmű, de gyönyörűen és tiszta szándékkal írt.
Tán elkerülte a figyelmed, én ott laktam Egyébként úgy van ahogy mondod, barom arcú hétpróbás megszervezett foci drukkerek álltak pár tucat megszeppent kis rendőrrel szemben. Egyébként a TV. háta mögött, a Nádor utcában a közért magasságában később lettek rendőrök, de a közvetlen parancsnokaik le bénultak, egy épkézláb utasítás nem jött tőlük. Gyurcsány nagyon meg volt ijedve, hogy ha durván verik le a barom arcúakat, akkor neki vége, hiszen a Fidesz azért szervezte meg sunyin a háttérből ezt népséget, hogy Fletot provokálja.
Szóval, nem mert egy határozott oszlatási parancsot kiadni, ami hiányába a teljes parancsnoki állomány csődöt mondott. Így aztán remek kép volt, elöl az agyatlanok, hátul a teljesen tanácstalan rendőri állomány.
Kérdezem a sok seggtől, /* akinek nem inge/ ha Fleto beszarás helyet a dolgát tette volna, vagyis a " hugyos" megfogalmazás szerint jogtalan parancsot add, akkor vajon nem beleszúrták volna a kemény fiuk kezét a hátukba a Nádor utcában lévő már nem annyira nyámnyila rendőrök?!
Mire adott ez hóhért parancsot? A zárt alakzatban történő tanácstalanságra?! Mekkora egy vérengző , ilyen parancsot kiadni!