Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Még egy a hiteles újságírókról ( nem a rokoni szálakat basztatom ez is csak egy munka). Mint írtam izgága figura vagyok, pár vihart sikerült kavarnom:-) Ha felhisz egy lapot politikai ügyben. Az első kérdés az lesz milyen párthoz tartozik a kerület vagy falu mindegy mi, vezetése. Ha ellenség akkor lesz cikk ha nem akkor nem lesz. Az a modern ellenség barát felismerő rendszer van üzemben. Ennyi gondolom elég a médiáról, meg a hitelességről. Kicsibe nagyba mindenhol ez van.
A volt miniszterelnök Szabadfi szerint utasításokat nem adott, ám megfogalmazta azt az elvárást, hogy a székházat minden törvényes eszközzel védjék meg. A második telefonbeszélgetésre akkor került sor, amikor a tüntetők bejutottak az MTV épületébe."
Hahaha és haha!
A valós tények személyes megtapasztalás alapján és nem holmi hazug újságíróktól!
1 Én mint izgága polgár személyesen ott voltam! Az épületben is. Beszéltem a véderőkkel, akik fel voltak háborodva hogy nem kaptak erősítést.
2 Nem akarták megvédeni a TV székházat!
3 Az épület mögött több száz rendőr állt bevetésre készen, míg az épületet a főbejáratnál csak egy tucat rendőr védte.
4 Aznap este Feri be volt csokizva na ez igaz, de mentségére ki nem lett volna a helyében.
Az épületbe bármikor bemehettek volna a másik bejáraton.
5 elég röhejesek voltak a nyilatkozatok azokon a napokon minden oldalról. Akkor kezdtek csak okoskodni mikor kiderült spontán akció volt csak. Erre neki bátorodott minden politikai szereplő.
Üldögélsz valahol mondjuk Kaposváron, mindegy is, annyit tudsz a történésekről, amit az emberek össze karattyolnak, soha egy **** tényt nem írsz le, és nagy az arcod.
Aztán nekem, aki a Szabadság téren laktam akkor, minden színű lapnál vannak újságíró rokonaim, ismerőseim, fölényes utalásokat teszel a békéscsabai / mondjuk/ másik nagy arccal együtt, hogy is mentek a dolgok.Tényeket soha nem bugyborékoltok . Tudod mit jelent az a szó , hogy tény? Segítek. 2006 ügyben eddig ez a tényszerű vallomás, vízfejűek hada 6 év alatt nem tudott ennél többet bizonyítani, pedig sugárba dőlt a víz róluk az erőlkődéstől.
"Szabadfi Árpád egykori országos rendőrfőkapitány-helyettes a parlament 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának ülésén elmondta: a tévészékház 2006-os ostroma alatt kétszer konzultált telefonon Gyurcsány Ferenccel.
A volt miniszterelnök Szabadfi szerint utasításokat nem adott, ám megfogalmazta azt az elvárást, hogy a székházat minden törvényes eszközzel védjék meg. A második telefonbeszélgetésre akkor került sor, amikor a tüntetők bejutottak az MTV épületébe."
És van egy pont. Aztán sok sok bizonyítatlan ugatás. Szarok a Gyurcsányra, de a tudatlanok vonyítása káros, és sehova nem visz.
Olyanok vagyunk mint az idióták, ég a ház, és baromságokon vitázunk. Ezt tették, és teszik velünk, jól felfogott érdeküket szolgálva mindenkori politikusaink.
Amúgy nézzétek meg, és szálljatok magatokba, tényleg azt hiszitek, hogy az Orbán ,Vona , Gyurcsány féle karrierista bohócok ezt megtestesítik?!
Igen , beszarva kussolt, /nehogy támadási felületet adjon/ , és az amúgy is tanácstalan, ijedt, és egyre dühösebb rendőrség gyakorlatilag magára maradt.
a valutaalap továbbra sem jelölt ki időpontot a hitelprogramról szóló tárgyalások esetleges megkezdéséről. "Mielőtt ezt megtennénk, látnunk kell azokat a kézzelfogható lépéseket, amelyek arra utalnak, hogy a kormány erősen elkötelezett mindazon kérdésben, amelyek a makrogazdasági stabilitást érintik". Gerry Rice azonban nem fejtette ki bővebben, hogy az IMF milyen lépéseket vár Magyarországtól.""
Gazdasági javaslat nincs, politikait meg nem mondhatjuk ki. De függetlenen, demokratikus intézmény maradunk továbbra is. A bajbajutottak elesettek támogatója.
A kutyafáját. Akkor nem a Fidesz 8 éves gátlástalan uszítása / valljuk be, a mostani ellenzék még ehhez a mocsokhoz is hülye/ meg a világválság, hanem az egyébként derék penge eszű nép tulok agya, aminek 20 évre volt szükség a megvilágosodáshoz. Eszes nép, idiotikusan lassú felfogással?
Egészen biztos lehetsz benne/ meg is fogjuk sajnos tapasztalni/ hogy Orbán rendőrsége nem fog olyan nyámnyila szar módjára viselkedni, amikor baromarcúak felgyújtják majd a várost.
Gyurcsány egyik hatalmas hibája volt, hogy pont nem mert adni karakteres utasítást a rendőreinek, akiket aztán nem helyesen de érthetően a személyes bosszú vágy is hajtott, parancs semmilyen nem volt, A sumákoló Gyurcsánytól meg végképp nem.
Az elmúlt 2 évben valami 800 esetben tettek feljelentést rendőri túlkapás miatt, igen cifra hatalmaskodások is szerepelnek a menüben, szép számmal. Nem akkor, amikor vérzett a bajtársuk, meg szidták a mocskos anyjukat, hanem békeidőben!!!
A nép fiai, sokan vannak sokfélék és főként, lassan tanulnak:-) Ön is tudja a választásokat nem a teljesítményük miatt nyerték. A múlt szelleme kísérte őket eddig.
Mivel a tudásodat sokszor a zsigeri indulataiddal foltozod , tiszteld meg a vita partnered azzal , hogy utánanézel a tényeknek. MSZP -FIDESZ 5:1 SZDSZ nélkül.
Te mondtad h a diplomáját soha sehol nem használta erre mondtam h dehogynem.
.
"1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett. !!!"
.
Nocsak ? Az a diplomája megvan ? Ez valami új :). És remélhetőleg az nem továbbképzésben szerzett azaz olyan aminek feltétele az első diploma megléte :) Mert akkor megint borul a kockacukor piramis :)
.
Mondjuk szemkilövetésből meg rendőrteterrorból nagydoktorit érdemelne valóban :). Kár h SP nem veretett sz@rrá pár tucat tiltakozót meg képviselőt, mert akkor ó is a legértelmesebb politikusok közé emelkedhetett volna :)
Na, ez sem sikerült valami jól. Tehát általában a legtöbb szavazatot a Fidesz kapta, de MSZP/SZDSZ koalíció miatt nekik volt többségük a parlamntben, egyebekben 2006-2010 között elég kicsi többségük volt.