Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán sokat lábjegyzetelt

#498597 Arsene Lupin Előzmény: #498589

Egyik ismerősöm ZH-t íratott egy hazai egyetemen. Az egyik hallgató félidőben felállt, hogy ő feladja, írjanak be neki egyest. Viszont nem volt hajlandó beadni az addig írottakat sem, azzal, hogy azt még felhasználhatják ellene az életben.

#498594 Rozsdáskilincs Előzmény: #498589

Spade úr! Írjon már többet a topikba. Ön is egy olyan színfolt a fórumozók között akit szívesen olvasnak az odúlakók. Birom a humorát, igazán üdítően hat az unalmas kereskedés közben.

#498592 Arsene Lupin Előzmény: #498589

Márpedig, ha Gyurcsány nem szedi elő a szakdolgozatait a dobozokból, akkor besétált a pofonerdőbe. Az egyetemi példány eltűnése is gyanús.

#498589 Spade Előzmény: #498587

"Kellemetlen lehet az embernek zabszemmel a hátsósában álmatlanul forgolódni éjjel.:-)"

.

Azok már nem forgolódnak, nagyokat röhögnek h akadt egy hülye aki emiatt lemondott, ök megoldották okosba :)

#498587 Rozsdáskilincs Előzmény: #498585

Gondolom a szociknál sok szakdogát meg doktorit ledarálhattak véletlenül a napokban :)""

Kellemetlen lehet az embernek zabszemmel a hátsósában álmatlanul forgolódni éjjel.:-)

#498585 Spade Előzmény: #498256

"Most már Gyurcsánynak kell sürgősen elővakarnia a sajátját, mert könnyen saját csapdájába eshet."

.

Viccel, bolondozik ? Gyurci dolgozata a gyurcitól és a baloldaltól megszokott módon eltünt, azt elég valószínűtlen h látni fogja :)

.

"A dékán a Pécsi Újság.hu-t csütörtökön délelőtt arról tájékoztatta, hogy mind az 1984-ben végzett technika szakos, mind az abban az évben diplomát szerző biológia szakos tanárok szakdolgazatai megvannak az intézeti könyvtárakban.

Gyurcsány Ferencé azonban hiányzik közülük.

A keresett diplomamunkát, tette hozzá a meteorológiai és légkörfizikai kutatásai révén ismertté vált Geresdi professzor, munkatársai hosszas keresés után sem találták meg, s mivel nem látja esélyét, hogy ezek után fellelhetnék, a keresést ma leállította."

.

http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/megvannak-az-1984-es-szakdolgozatok-a-ttk-n-de-gyurcsanye-eltunt-nem-talaljak

.

Most a következő fejlemények lehetnek, vagy kiderül h a költözéskor az egér megrágta, a viz eláztatta a tűz megégette a Gyurcsány példányt, vagy pedig gyorsan újraírnak egyet, az lesz a gyurcsány reloaded...:)...

Gondolom a szociknál sok szakdogát meg doktorit ledarálhattak véletlenül a napokban :)

#498468 Rozsdáskilincs Előzmény: #498467

Nem tudom de gondolom azért hagyták veszni, mert nem lehetett megszabadulni a rácsimpaszkodott haramiáktól. Tipikusan MÁV, BKV stb...

#498467 Rozsdáskilincs Előzmény: #498461

Hát ha engem kérdez erről a véleményem: pusztuljon minden 20 éve korruptul működő társaság amit a közösségi érdekek mögé bujtatva fosztogatnak. Az ausztrál indiánok felgyújtanak mindent hogy új élet kezddődhessen. Egy pénz párologtatóval kevesebb.

#498454 Rozsdáskilincs Előzmény: #498295

Valóban, nem ő, hanem az ellenzék kezdeményezte. De a helyében sürgősen áttúrnám azokat a dobozokat, a pécsi egyetemet pedig sürgősen megkérném, hogy tegyék a dolgozatokat nyilvánossá."""

Nem azt mondom hogy nem kell számolni a figurával. Mivel több energia van abban csávóban mint az egész MSZP-ben, de nem hinném hogy sokakat érdekel a dolgozata. Persze ha tiszta akkor egy jó pontot bezsebelhet vele, ajándékba.

Látta tegnap Olgik-át nyilvánosan kivégezte a cívis város első emberét több ízben is:-) Bírom a menyecskét, kár hogy nem jobbos.

Antiguru, van egy olyan mondás hogy: szeresd, tiszteld az ellenfeled, sokmindent tanulhatsz tőle, olyat amiket a barátoktól nem kapsz meg:-) Szvsz nagy bölcselet.

#498309 vincentlauria Előzmény: #498277

Lupin úr! Csak emlékeztetem, hogy OV nem megyei szintű játékos (NB II-ben is pályára lépett), és ha jól tudom védekező középpályás... nem driblizik... hozza a kötelezőt:) dícséret meg relatív, mert a többi egyen jogász szakdolgozathoz képest eredeti, de ez csak szigorúan szv

#498302 Előzmény: #498295

Korrekt lennék, és magam helyett az általam jónak tartott kollégát ajánlanám, és végképp nem jelentkeznék önként, de a példa nem analóg azzal, amiről beszéltünk. Gyurcsányt nem kell félteni, szerencséjére nem az" emberi tartás" feliratú fejezetről kell elszámolnia.

#498295 Arsene Lupin Előzmény: #498281

"Az a bajom ,hogy lélektanilag ellenkezik az emberi természettel."

Nem minden ember egyforma.

De tényleg nem értem. Miért kellene rosszat mondanom egy általam utált ember jó szakdolgozatáról. Ha Ön orvos lenne és a kerályt kellene megműtenie, nem lenne korrekt és nem adná tudása legjavát?

"Ja, és a Gyurcsány öngól végképp érhetetlen, nem ő kezdeményezte a balhét."

Valóban, nem ő, hanem az ellenzék kezdeményezte. De a helyében sürgősen áttúrnám azokat a dobozokat, a pécsi egyetemet pedig sürgősen megkérném, hogy tegyék a dolgozatokat nyilvánossá.

#498284 Előzmény: #498279

Egyébként most eltekintve Gyurcsány nem kicsi emberi hibáitól/ nem az öszödi beszéd, az a hülyék és hipnotizáltak rágógumija/ mértékekkel értelmesebb mint Orbán.

Bár tartás tekintetében lett volna fele olyan jó, mint amennyire nem buta.

A fenti állítás bizonyítható , csak nem akarok annyit locsogni.

#498281 Előzmény: #498275

Az a bajom ,hogy lélektanilag ellenkezik az emberi természettel. Utálok valakit, aki mellesleg remek méhész. Igazságos lévén, ha rákérdeznek, elismerem, hogy méh ügyben egy szaktekintély.

Viszont nem kezdeményezem, hogy dicsérgessem.

Majd mindenképpen értesítsen,ha azt tapasztalja, hogy egy nő így kezd el egy mondatot:

itt van ez a repedt sarkú qrva szomszédom,hányok is tőle, de remekül főz.

Ja, és a Gyurcsány öngól végképp érhetetlen, nem ő kezdeményezte a balhét.

#498279 Arsene Lupin Előzmény: #498263

"Másrészt nem hinném, hogy egy épkézláb munka megírása külön dicséretet érdemelne."

Azt írtam, hogy értékes és korrekt munka, a szerzőnek nem kell szégyenkeznie. semmi külön dicséret.

Ezek után tényleg kíváncsi vagyok Gyurcsány szakdolgozatára is.

#498277 Arsene Lupin Előzmény: #498263

A kerály ügyesen triblizett valóban. de úgy néz ki, nem jött be. Az IMF-EU hátvédsor kirúgja a pályáról. Megyei szintű meccseken gyakran előfordul, hogy a tribliző játékost az első kötény után durván megfenyítik a védők. Technikás játékos ott nem sokáig él meg.

#498275 Arsene Lupin Előzmény: #498259

Nem értem, mi a baja.

Utálom a kerályt, de a szakdolgozata igen jó és korrekt munka.

Utálom Ibrát és CR-t is, de ettől még időnként tényleg baromi nagy gólokat lőnek.

Utáltam Csurkát is, de ettől még ő volt ez egyik legjobb dialógusokat író színpadi szerző.