Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Orbán sokat lábjegyzetelt

#498268 Előzmény: #498267

Megszakadt. Szóval , hogy az ilyen fórumokon valaki leírja, hogy " ez is igaz" szinte hihetetlen, olyan ritka, mint a javasolt neved.

#498267 Előzmény: #498265

Legyen az indián neved " fehér holló" !

#498263 Előzmény: #498261

A hitelességnek alapfeltétele a valóságtartalom, és az objektív indítéka a dicséretnek. "Ügyes szakdolgozat" semmi jelentősége nincs, egyrészt 1987-ben íródott, mint a jeles hazafiaktól tudjuk, a " komcsi" rendszerben minden hülye írhatott, másolhatott, stb.

Másrészt nem hinném, hogy egy épkézláb munka megírása külön dicséretet érdemelne.

Valamint hónapokig olvashattunk a "kerály ügyes triblizéséről, amiről mára kiderült, hogy az ország érdekeit súlyosan sértő konok csetlés botlás. Nem akartam én ezt ragozni, csak válaszoltam.

#498261 lagwagoner Előzmény: #498259

Ez miért furcsa? Elismeri azon tettét az illetőnek ami szerinte jó, és kritizálja ami hibás. Arsene Lupin nem esik az argumentum ad hominem hibájába; az adott személyhez fűződő tetteket, nem pedig a személyt minősíti. Ettől válik hitelessé szvsz.

#498259 Előzmény: #498256

Vitriol úr, mintha valami rejtett skizofrénia kínozná O.V. személyét illetően.

" a papám kicsi csúnya rossz ember, de álmomban jóságos, nagy és szép ."

Időnként közli, hogy ember nem utálja jobban a "kerályt" mint Ön, ezzel ellentétben másodlagos szándékkal újra meg újra minden alapot nélkülözően ír valami pozitívat Róla. Minimum furcsa.

Re: Szakdogák

#498146 taresz Előzmény: #498038

Tudod, hogy Én másképp látom. Azok a lámpavasak most is ott vannak és felhasználhatóak az adott célra. Minden táborból tudnék jelöltet delegálni.

#498047 Rozsdáskilincs Előzmény: #498038

ez így SP után nagyon erőltetett...""

Jobbat jelenleg nem tudnak. Megbosszulja magát az elodázott múlt. Kifejezetten tetszik a porráhullot ellenzék képes csapást mérni az elsöprő 2/3 giga erőre:-) Hopp egy övön aluli ütés Góliátnak:-)Szeretem a politikát. Ha kiborítjuk a biliket egy szinttel feljebb léphet a közélet. Vége a markomban vagy fillingnek. Maradnak a piszkos anyagi érdekek az meg mindenhol ott van nem csak nálunk.

#498038 vincentlauria Előzmény: #498018

ezt 89-ben kellett volna, elvégezni... üresek voltak a lámpavasak....

rendparti vagyok én is, hulljon a férgese: sosem késő, csak ez így SP után nagyon erőltetett...

#498035 vincentlauria Előzmény: #498019

valószínű nincsen, de a 80-as évek még átkos volt, és a mostani ellenzék, akkor nagyon is elemében volt, ők mondták, hogy mi a frankó az oktatásban is... most meg nem általkodnak magukat sokadszor szembe köpni, hátha Viktor is... na ez a tetű

Re: nincs cím

#498033 prospero Előzmény: #497975

Én nem mondtam, hogy az egész Néppárt Viktor ellenes, de valószínűnek tartom, hogy egy vitában mivel jelenleg Barroso van magasabb poziban inkább Barroso iránymutatását követik. És bár az EP vitában kiálltak Orbán mellett, azért a szavazásnál vigyáztak, hogy egy gyomrost bevigyenek neki. Akár Barroso rejtett szándéka szerint. Mondom, elképzelhető.

#498018 Rozsdáskilincs Előzmény: #498014

Dehogy szánalmas, nagytakarítást követelek! Bár lehet jobb volna ezt akkor tenni mikor nem az én szolgáim vannak hatalmon:-) Zseniális húzás az ellenzéktől! De aljas a politika. Annyi fegyver van még a tarsolyban, csak akkor lehetünk nyugodtak ha kiborogatjuk az összes bilit. A jövőnek jót tesz.