Az Equilornál eléri. De nem árt tudni, hogy a pokolban külön üstöt tartanak fenn a vezető elemzőknek.
Az Equilornál eléri. De nem árt tudni, hogy a pokolban külön üstöt tartanak fenn a vezető elemzőknek.
http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/e_star_es_cig_pannonia_kilatasok
Ismeri valaki Kuti Ákost? Megkérdezném, mi most a véleménye, mit vár.
te hogy viseled? eladtál /bővítettél/bővítesz? vagy már lemondtál az egészről?
már ha nem vagyok túl indiszkrét...
Ja tényleg... Többnek tűnt :) Lassan minden nap egy örökkévalóság...
Jegyzés után két évvel most adja el 2,6k-ért? Lehet,hogy nem is én vagyok itt a legnagyobb lúzer? :D
Más is adhatja elvileg rajtuk keresztül, de nem sok 10% körüli ismert tulaj van, vagyis a tétel maximuma igaz lehet, feltéve, hogy nem Soós a hunyó.
"de nem éri meg nekik bármi áron adni."
ezt így nm lehet kijelenteni, elég sok elhetőség van.
amúgy más is adhat a woodon keresztül, de tán nm eretnekség jegyzésben résztvevőkre gondolni.
Akkor a mostani értéken max. 600-700 milliónyi, ha a teljes emelést vissza akarják adni a piacnak. Ha már korábban is adták (ami valószínű), akkor sokkal kevesebb, ha csak az egyik résztvevő adja, akkor pláne.
Ha innen adják, akkor elég nagyot buknak vele, vagyis vagy paráznak a csőd miatt, vagy leállnak, ha jobbra fordul a helyzet, de nem éri meg nekik bármi áron adni.
vajon mennyi eladandó részvényük lehet még... egyszerűen soha nem fogynak ki belőle.
vajon mennyi eladandó részvényük lehet még... egyszerűen soha nem fogynak ki belőle.
köszi
7. napja van olyan helyen az árfolyamon, ahol nm szokott sokat tartózkodni (Rozsdáskilincs indikátora alapján).
woods egy brókercég.