Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Gl

#49843 Sz.bence Előzmény: #49808

Arany napom volt, nyitóban zárni a longokat, mondjuk tegnap jobb lett volna de nem vészes, ugyanankkora shoroto nyitni rögtön 600on visszavenni 720on megint eladni:) az elemzést én is várom!

#49763 Kissherceg Előzmény: #49760

valószínűleg olyan helyen volt hatiban, ahol nem álltak bent.. Ebbe az illikvid szarba 50-80-10-20 a legvalószínűbb, csak kerekszámokra szabad tenni... Ezért könnyű kiütni. Ma Én is kistoppoltam vkit :) Elég szép tételt...

#49760 BudFox Előzmény: #49747

csak a longomat sajnálom hogy tegnap záráskor nem vitték el...ez is micsoda szemétség hogy nem látjuk már az indikatív árat.... Én ha nem irom ki a fagyi árát, akkor megbüntetnek, ezeknek meg mindent szabad...Pff..

Na azért szép, 480 as KT maradt..usa szakad mint állat..innen már nem állnak fel...ez tapasztalat..holnap aratunk az első shortokkal azthiszem..

Képzeljétek : beraktam a STOP ot a hatiba, egyik tételnél, és átugrotta..nem aktiválódott...ez már másodszor fordul elő...vagy hatiban egyáltalán nem is működik :C

#49748 Bakiba Előzmény: #49740

Tegnapi első lépcső eledva, ahogy írtam /zenével/ pakk felduzzasztva átlag lejebb jött, de még így is 16k:))

#49744 csaje Előzmény: #49742

Henci, ezt a kt játékot lassan megszokhatnád. :-)) Ez a sok bosszankodás nem tesz jót.

#49740 Kitano Előzmény: #49731

Hát, gyerekek, én ebben a mai napi 15700-800-as támasz körüli idiótaságba nem mertem belenyúlni. Ha tegnapról viszont lett volna short pozim (de tikre nem volt :-)), biztosan kistoppolódtam volna nap közben.

#49737 Amatoregy Előzmény: #49736

felőlem azt csinál amit akar. Full cash. Mégegyszer nem hagyom magára, mert össze vissza veszi a stop limitet meg a célárat. Utána meg nem győzöm rendbe tenni... :-D