http://www.worldsnooker.com/page/Home/0,,13165,00.html
Ebdonnak egész egyedi játékstílusa van, kifárasztásra játszik. :)
Ha nagyon pihent vagyok csak akkor vállalkozom a meccseire.
Felesége magyar egyébként.
http://www.worldsnooker.com/page/Home/0,,13165,00.html
Ebdonnak egész egyedi játékstílusa van, kifárasztásra játszik. :)
Ha nagyon pihent vagyok csak akkor vállalkozom a meccseire.
Felesége magyar egyébként.
Pálcikával vagy disznó módon?
Én már láttam kinaiakat napközben és józanul dinnyét enni, az is elég félelmetes volt.
Látnád vmelyik játékos team-jének a tagját, mikor részegen keni szét a kecsapot a mellkasán hajnali 2 körül...
:))
Belenéztem a China Open snooker verseny néhány mérkőzésebe az Eurosporton.
Érdekes látni, hogy Pekingben a kinai közönség mennyire európai módon viselkedik, a reakcikból meg nem mondanád, hogy nem egy angol csarnokban vagy, a taps is abban a ritmusban csendül fel és Peter Ebdon idegölő lassú játékára is ugyanúgy reagál a szép számú kinai közönség, mint bárhol Európába tenné.
Itt nagyon szépen tetten lehet érni azt, hogy a sport hogyan közvetiti a kultúrát.
Igen.
Abban sem vagyok biztos, hogy nincs-e valamilyen közvetett (közvetlen?) összefüggés vivóink gyenge olimpiai kvalifikációs teljesítménye és Plágium bácsi+Co. áldásos tevéknysége között.
Sajnos nagyon gyengék vagyunk sportdiplomáciában. A helyzet csak romlik most, amikor Pali nagy valószínűséggel tönkretette az ország anyagi és erkölcsi támogatása nélkül nélkül nem elérhető sportdiplomáciai karrierjét is. Nagy a tolongás az ilyen posztokért.
Magyarokat szívatják? Na ne röhögtess már ezzel a hisztivel. Várható volt az ítélet, a szabályzatban ez szerepel, és általában így is döntenek.
Tessék, itt egy cikk az MNO-ról, hátha akkor befejezed a fikázást:
"Tudni kell azonban, hogy az UEFA idevonatkozó szabálya nagyon egyértelmű, így annak nagyobb a valószínűsége, hogy a magyar szövetség fellebbezésének nem adnak majd helyet. „Ha a javunkra döntene az európai szövetség, az forradalmian bátor döntés lenne" – tette hozzá Borbély."
"Ebben a konkrét esetben sem kell azonnal hibást keresni, mert nem lehet sem az UEFA-t, sem az MLSZ-t és a magyar sportdiplomáciát hibáztatni. Nem érdemes. Egyrészt mert a nemzetközi szabály konkrét, másrészt mert mindenkire vonatkozik. Ránk is."
http://mno.hu/fourfourtwo/belga-magyar-ket-jo-barat-mi-lesz-az-u17-esekkel-1065045
Fúj, mennyire nincs magyarságtudata a Magyar Nemzetnek. Bár tegnap is az MLSZ-től származó választ idéztem, ha nem tűnt volna fel, még az ő magyarságtudatukat is ócsárolhatod ha kedved tartja. Engem ezzel hagyj békén.
Netmaster, hihetetlen, hogy te milyen objektívan kívül tudsz maradni saját magyarság-tudatodon!
Ezen mindig megdöbbenek, hogy bármikor bármilyen témában be tudsz linkelni valami olyan cikket, amiben leírják, hogy miért jogos az, ha a magyarokat szívatják, keresztbe tesznek nekik, miért lusta a magyar nép és miért érdemli meg jogosan rossz sorsát!
Meg amúgy is milyen egy beteg az egész magyar társadalom, hogy mennyire elutasító, homofób, rasszista, idegengyűlölő, primitív, parasztií egy nomád lovastörzs és mindenféle bevándorló keverék (szinte) alsóbbrendű egyvelege...
Meg hát a szabály az szabály, meg miért nem álltunk a háborúkban a győztes oldalra stb.stb.
volt rá példa:)
Máshol játssz a makk alsóddal. :)
azt nem...persze...
teljesen alul van,mint a makk alsó:)
Látom nem kihívás megütni az ingerküszöböd.
nagyon sokszor:)
Valami vicceset írtam?
:)
"A Magyar Labdarúgó Szövetség Jogi- és Sajtóirodájának vezetője, Borbély Zoltán az [origo]-nak azt nyilatkozta, bár még nem kaptak kézhez a hivatalos értesítést az UEFA-tól, már elkészült a fellebbezés, és az MLSZ álláspontja az, hogy csak a pályán elért eredmény egyeztethető össze a sport szellemiségével. Borbély szerint a gyerekek érdekében született meg a fellebbezés, hogy ne azzal szembesüljenek, hogy a pályán elért eredmények ellenére a zöld asztalnál dőltek el a fontos dolgok.
Borbély azt mondta, ilyen esetekben az UEFA nem szokott a helyszínen dönteni, csak a torna után, és általában 3-0-val kapja meg a meccset a vétlen csapat. Bár volt már precedens ennek ellenkezőjére, a Debrecen például 15 ezer eurós pénzbüntetéssel megúszta, amikor a Liteksz Lovecs elleni EL-selejtező visszavágóján a sorozatba nem nevezett Máté Péter csereként két percet játszott."
Nem ez volt a várható kimenetel?
hahó !
U17 foci,ott lehet mutogatni,hogy keresztbetesznek a magyaroknak...
Hát fordított esetben 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azt mondták volna, hogy a ruszkikat megbüntetik és a pályán elért eredmény számít...
Bazz, ha ezt előre tudják a magyarok, akkor lehet, hogy Wales-re rádobnak még 2 gólt...De ezt így a selejtező körök után így rendezni! Hát ezt nem hiszem el, sajnálom a srácokat!
Amúgy sem értem, végülis 11 orosz ellen játszottak a belgák 1-0-át. 1 orosz nem számíthat annyit. De ha igen, akkor itt bizony a FIFA ellenőrökön kívül a bírók is hibásak.
Mindenki hibás, de a foci olyan játék ahol 22-en vannak a pályán és a végén mindig a magyarok szopnak.
A minimum az lett volna a FIFA részéről, hogy játszassák újra a magyar-belga meccset a kijutásért ha már elbarkácsolták a saját munkájukat!
Ez így igazságtalan és erkölcstelen.
Köszönjük ismét nyugati barátainknak, akik 1100 éve örömüket lelik abban ha belénk törölhetik szaros csizmáikat, amikor mi őket vérünk által védjük őket a keleti erőhatásoktól...
Puskás mellé temetik a legendás Kocsis Sándort