felkötésre azért nem számítottam :)
egy kis hati még ment...
melyik állat veszi... ez vmi nagy pozi lehetett...
down -ban mi lesz?
dupla, v. tripla csúcs?
elindulhatna már lefele, engem is kiráztak a shortból a reggeli 900-as felrántásban :(
most adtam rá 700-nál
mol haldoklik, felejtős :) pozi zárás volt, sztm long fedezetre...
Vazz 700 felett beleadtam nem bírtam magammal,egyszerűen olyan szépen húzzák ........ :D
szerintem a MOL hogy egy kiscit feljebb jött amiatt vették meg...
esküszöm, mintha vki SC-t végezne...LEhet, hogy prompt piacon realizált longok mögött lévő shortokat lezárja? Azt meg minek kéne...
Én sem értem, de azért beleadok :) módjával...
mit vigéckednek itt ? fél világ esik...itt meg megveszik felfelé 140 ponttal :D
tartom shortot 8300 alatt nagy szomorúság jő...
KT 500.. jó játék..
Látom nem unatkozol,forogsz a piaccal együtt,a mai shortnyitást én is eljátszottam aztán kivágtam magam,csak nem nyitottam longot szerencsére mert azt is dobtam volna,viszont a shortom bőven jó lenne,most nyugi van mert a piac sem tudja merre menjen én ma nem tippelek több irányt :D
tegnapról csak shortom maradt, zárás előtt kiszáőlltam hati és otp longokból, 5k maradt lentről, de azt nyitóban dobam, shortot bővítettem, 850 körül zártam, belongoltam, kistoppoltam magam és shortot nyitottam 650ig bővítettem és most várok. OTPt vette 265 átlaggal kb fedezetnek, vígaszdíj :))
Azért egyeztethetnénk, hogy ne egymást szivassuk. :)
Mikor lesz web-chat?
Vazz Herci jobban forogsz mint a szélkakas,tegnap teli longgal,ma már shorttal,portfóliókezelést nem vállalsz? :D
Tegnap 16e felett adtál rá vagy csak ma bővítetted?
engem csak hati kt idegesít, 200pontot vesztettem el és még buktam is mini longon, a pénz nem fáj, mert sokat hoz a short, csak maga a tény, a feltételek...
A tegnapi a mai nappal együtt iskolapáldája a kisbüfik duzzogópadra való ültetésére.
ma is generáltam egy szép forgalmat prompt és hatis piacon... Mondjuk tegnap durvább volt.
szarásig vagyok shorttal, ideje lenne :))
imádnám KT kitágulna....