Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURUSD trade

Re: nincs cím

#495737 Hathor Előzmény: #495721

Na kérlek.

Leírom mit gondolok, de csak neked, meg akit érdekel. PDAnak nem ajánlom ezt a chartot, mert rosszul lesz tőle a sok rajztól.

Ez napos grafikon.

http://postimage.org/image/6keru6z7v/full/

Pirossal fordított fej-váll (ez felfel mutat)

Kékkel emelkedő háromszög (szintén felfele mutat)

Pinkkel egy kettős top.

Kép alapján legtöbb mit tehettél shortra játszva, hogy ellenállás előtt ráadtál. Ez így jó. Főleg ahogy leírtad. Stopot ellenállás fölé. Szerintem kiverik mint a koszos szönyeget. Miért? mert mindenki fölé rakja, és ha kiüti őket, fefut emelkedő háromszög szerint. Amennyiben csökkenne innen az árfolyam és letöri kettős csúcs nyakvonalát, akkor azzal számolok.

Mit tehetek én pozi nélkül? Veszek ellenállás felett. VAgy adok letört kettős csúcs nyakvonal alatt.

Kb ezen gondolataim vannak, de indikátort még meg sem néztem ezek mellett! :D

#495721 Pityke35 Előzmény: #495713

Jaja...tényleg egyre több a longos jel. Én a kitörés-visszatesztet megvárom a longgal (lehet, h nem ma lesz) Ha kitör 1.348 a következő megálló(?). Egy shortom van, csúcs feletti stoppal, az még belefér a lehetőségek tárházába, de nem hiszem, h nyerő lesz.

#495713 Hathor Előzmény: #495705

Csináltam egy bővített emelkedő csatis képet.

http://postimage.org/image/uzlm94jab/full/

bele fordított fej-váll jellegű emelkedés, de nektek nem kell belelátni, erre csak az én szemem áll rás, de azért belerakom a képbe hol látom.

Az sem érdekes, hogy ez nem fordított fej-váll, nekem a mozgás jellege a lényeg.

Nem látom lefele jelenleg.

#495705 Hathor Előzmény: #495654

Szélesedő alakzat, megafon jellegű. Sok következtetést nem tudok levonni, mert csökkenő háromszögnek nem mondható. Tapad fel ellenállásra, mint emelkedő háromszögben.

Nem látom rossznak, az előzményt meg leírtam.

Nemigen vagyok, ma most nézek rá a piacra másodszor 5percre.

Péntek van, nemigen érdekel utolsó kereskedési nap a héten, negyed évben, hónap végén.

Jövőhéten új hónap, új negyed év, új hét, új remények ,-)

#495694 sbbacsi Előzmény: #495670

Nekem túl nagy volának tűnne, ha most szakadna napi 1.5%-ot 2-3 napig, utána meg ugyanilyen ütemben visszaemelkedne 1.36 fölé.

Ezt miből látod vagy gondolod?

#495670 lyonell Előzmény: #495661

pont ez az törni kell hogy nagyot mennyen,nem kizárt hogy 1,3050 körül lessz a vége.Akkor törne mindent,és feljöhetne 3-4 nap alatt 1,3640-ig.

Kár volt kivenni a short…

#495634 lyonell

Kár volt kivenni a shortokat,szerintem innen ma megindul le és 1,3185-1,3150 között áll meg.Onnan jöhetne a 1,3640.

#495569 Hathor Előzmény: #495553

Tegnap nem voltam.

Még mindig a fordított fej-vállam van terítéken.

http://postimage.org/image/b5h137zqv/full/

Kitörés visszatesztelte a nyakvonalat egyelőre.

PDAnak zavaros a képem.

Neki külön magyarázat, hogy csak a piros fejjel lefele látható fordított fej-váll alakzatot mutatom és annak nyakvonalát.

Más nem érdekes, a többi csak sablon beállítás indokátorok szerint ,-)

Üdv.

#495535 duraczell Előzmény: #495513

Hát ezzel meg mi történt éjjel? Tnap eljátsza a nagyhalált most meg heti csúcson akar nyitni

#495495 duraczell Előzmény: #495242

Hát biza a csúszó túrót nem ér, jelenleg. Nekem a longom meg a shortom is kicsapkodja, nyolcvan fölötti csúszóval meg azért mégsem operálok, inkább zárom napon belül és holnap új lehetőséget keresek

szevasztok :) EUR/USD s…

#495407 Borska

szevasztok :)

EUR/USD short nyilt egy 1,3268 ról stopp 1,3325 target 1,30

valahogy méltánytalanul túlteljesít szerintem ez a kereszt ,szakadást vizionálok :)