Szerinted? :)
Szerinted? :)
Te voltál az a rahedli sok 333 db-os vevő???
(29 db, ha jól számoltam)
eléggé unalmas lehetett a nap...
no, de majd a közgyűlés.... :))
Szegény futuraquát kiszórtam a portfóliómból,mert a keg-et most jobbnak találom.
Erős stoppot használtam :),de egyszer majd visszatérek (mert a gyilkos mindig visszatér a tett színhelyére:)
Mancs!
Benned egy költő veszett el,szét röhögöm magam.:)))
Sly!
Azért azt elismerem,hogy az igazán profik használják a stoppot és max. kis bukóval kiszállnak.És azt is tudom,hogy vannak szintek ahol adni vagy venni kell. PL: Otp-nél 3800 ft alatt adni és 4200 ft fölött venni.
Remélem megérek erre a szintre.
Te leszel a magányos befektető tutajos a spekák hajói közt a keg tengerén. :)
Igen nevezhetjük tolvaj papírnak (sajnos) 2000 ft-55ft ,de ha névértékét nézzük,akkor is 400 ft-55ft.
Manapság inkább divatos nevet kapott "speki papír".:)
Ami nem feltétlenül jár árfolyameséssel. A phylnél azért volt, mert akkor még 40nél járt. Ez már itt beárazva, vszínű nyolcadolnak, ha ez lenne a terv. Nem véletlenül 50ftnál áll hónapok óta...
Most beszűkűlt a kicsike. Fölfele tele van ellenállással, de majd meglássuk.
Nyugi,évek óta csinálom csak a saját fejem után szoktam menni:)
Soha nem használok stop limitet,csak higítok és LOFO.(Tudom,hogy ez sokaknak nem szimpi.)
Álltalában fél -egy -évre tervezek...A chartokat is sokszor nézem.
Stopot berakod és felejtsd el. Én viszont akármennyire is van tér felfelé, tolvajpapírba befektetőként nem űlnék be hosszabbtávra.
Amint tisztázódik a jelen, a múlt, jó céggé válhat. De ahhoz szerintem az alaptőkecsökkentésen át vezet az út.
Egy pont hiányzik a felsorolásból, ami a tőzsdén az egyik legfontosabb:
TA (bár kispapírra ez is csak feltételesen igaz)
Sajnos majdnem az összes pont (az első 6) mind a kezdők tipikus hibája.
Bocs, hogy ezt írom, de ha itt leszel majd évekig esetleg, akkor majd rájössz.
Én csak 60 Ft felett vennék jelenleg ilyen papírt. Mert akkor kitört, és valószínűleg van ok a háttérben.
Vagy 45 alatt...(de azt más okból és csak pár Ft-ra).
Phylaxia betegség...
Jelen pillanatban biztos így van,de nekem hosszabb távú terveim vannak a papírral.Egyedül egy dologtól félek és az a névérték leszállítása vagy alaptőke csökkentés...
Én sem szeretném,ha olyan lenne ez az oldal,mint a "szomszéd" (és nem is lesz).
Ma egy kicsit játékos formában vásárolgattam,hogy végre felkavarjam az állóvizet.
Közgyűlés után egy kicsit okosabbak leszünk,remélem.
Üdv.úttakarító
Kissherceg!
Szakmailag azért nem tudok objektív lenni a papírral,mert én sem látom át mi megy a cégen belül,ezt max. Matyók és Dr.Steier (múlt) tudhatja.Annak idején azért szálltam be a cégbe,mert gázzal foglalkozik és már nagyon olcsónak találtam és valamelyik évben ebben is volt több napos rally.
Az látszik,hogy 50-52 ft-on fogják a papírt és 59 ft-tól rengeteg eladó van ...
Ma több okból vásároltam:
1.Tanácsadóm telefonjára
2.Higítsam 62-65 ft-os állományomat
3.Közeleg a közgyűlés
4.Nagyon el volt "anyátlanodva" és nincs "gazdája"
5.Saját intuícióm miatt,hogy mehet még följebb
6.Ma több,mint 300 k. volt a vételi oldalon (pufferrel együtt)
7.Tőzsdepszichológia (ami a mai korban nagyon előtérbe került)
Így van,de a roham folytatódik...:)))