Lehet Lupin úr robbantotta ki a copypaste-botrányt..:)
Lehet Lupin úr robbantotta ki a copypaste-botrányt..:)
Lupin Úr, annyiszor felhozta már ezeket a nőügyeket, hogy már kíváncsivá tett. Nem lehet a dossziék tartalmát megismerni?
economy se kell neki....utazhat a szárnyon kívül....vagy maradjon Koreában, csak ne délen, hanem északon....ott is van Kedves Vezér, akinek lehet nyalni...
Hö -hö -hö.
Megint a tények nem számítanak. Egyesek szerint bármit ki lehet magyarázni.
Olyan ok-okozatot próbálsz keríteni ami nem az. Idézem: "amennyiben Te is történész vagy...amennyiben nem, nyilván csupán szélsőséges vagy..."
Az akadémiai törénettudomány szerint még mindig finnugorok vagyunk :-)
Nézd már meg kik írták azt a cikket. Majd nézz utána a tényeknek is.
Hehe, ez nagyon nagy volt :D (Utolso mondat)
"Sp lemond, elhárul az akadály, hogy a BUX emelkedjen :-))))"
Mindenesetre a kerály kompromisszumkészségét jelzi a dolog.
A Pali onnan fogja megtudni, hogy lemond, hogy a repülőgépen a business class-ból átültetik az economy-ba.
Ezt történészek írták. Amennyiben Te is történész vagy, lehet vitatkozni. Amennyiben nem, akkor nyilván csupán szélsőséges vagy, és nem túl kompetens a véleményed, csak közönséges és kegyelet sértő.
Amit belinkeltél a szokásos csúsztatáshalmaz gyűjtemény. A tények itt elegendőek ahhoz, hogy az utókor véleményt formáljon.
Sp lemond, elhárul az akadály, hogy a BUX emelkedjen :-))))
én csak később olvastam...kicsi az esély, de az azért jó lenne....gyakorlatilag 2 hete folyamatosan esik minden...szörnyű:(
óriási hiba volt Pali.. ezt most kell megoldani, csak a lemondatása az elfogadható, nincsen kompromisszum.
zárójelben csak: Mo-n sacc per kb 60% másolja a tudományos munkáját: főleg diploma munka, kisdoktori...
Én lennék a legjobban meglepve, ha bejönne a mai tipp.
Megküldték a selyemzsinórt Schmittnek
1. Ez a selyemzsinór milyen kapós lett.
2. Dehogy ők küldték. Tegnap még f*stak. A kerály döntött tegnap este. Nyilván tőle teljesen függetlenül jutott eszébe az MTA elnökének is, hogy nyilatkoznia kell, és a MN szerkesztőségi cikke is spontán született. Szerintem Pali lemondó beszéde is elkészült már.
Sztem sem kéne elszállítani a szobrot, legyen ott intő példaként, meg legyen kit köpködni.
Hős szabadkőműves miniszterelnökünk, mikor támadtak a szerb, román, cseh csapatok elment földet osztani a parasztoknak, és parancsba adta a székely hadosztálynak, ne merjenek ellenállást tanúsítani mikor a románok megszállják Erdélyt. Ehhez képest pl. egy Kemal Atatürk leszarta mit határoztak Törökországról a győztes felek, és a teljesen szétesett török csapatokból új sereget szervezett, és visszaverte az országát megszállló angol, francia,orosz seregeket.
A DAX ma jó eséllyel visszaküzdi magát 7050 fölé. Nálunk is lehet egy felfele korrekció. Viszont se forgalom, se rally nem várható. Részint a Pali miatt, részint a az IMF időhúzás miatt. Ez van, nem lehet mindig pörögni.
http://index.hu/belfold/2012/03/29/elkezdtek_a_karolyi-szobor_bontasat/
"Az MSZP múlt hétfőn jelentette be, hogy őrséget állítanak a Kossuth térre, hogy így tiltakozzonnak a Károlyi-szobor eltávolítása ellen. Molnár az Indexnek csütörtök reggel azt mondta: a szimpatizánsokból, képvisekből álló őrség éjszaka azonban nem volt jelen."
Na, ezek se voltak katonák. Tavaszi napsütésben, csinos svéd turistalányokat nézegetve én is állnék őrséget.
nem mintha azt a törvényt nem lehetne 2 perc alatt megvááltoztatni...
Ha a Pali ezekről nem mond le, akkor élete végéig tűrnie kell az ellenzék pofonesőjét. A kerálynak is kellemetlen lesz, ha nem varrja el véglegesen ezt a szálat.
Amúgy a Pali nőügyeiről összegyűjtött dossziék még ki sem nyíltak.
de tudod törvénybefoglaltatott hogy aki két évig minimum ellátja ezt a poziciót annak onnantól alanyai jogon jár 1millás nyugdíj,örök lakáshasználati díj és a többi
Palinak kell hozzá még kb 3 hónap,és megvan a két éve
ezt ha kell ha nem is kihúzza ,utánna pedig hírtelen megromlott egészségi állapotára hivatkozva lemond és kiröhög mindenkit.........
arcpirító