Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star elemzés 2012.03.26.

Re: nincs cím

#494457 Arsene Lupin Előzmény: #494453

Ezzel az erővel a szippantós kocsi sofőrjével is leülhetne snapszerozni, amíg jár a szivattyú. A közeg és a tét is nagyjából azonos.

#494454 Bendeguz Előzmény: #494447

Hathor, a lezúzás után vett kis pakkoddal jól léptél és időben. Nagyobb tétellel ez kivitelezhetetlen. Mindenesetre gratula, végül is csak a hozam számít :)

Mindenkinek: felejtsétek el a TA-t, itt a csatorna dominál, jönnek a fehér katonák seregeivel, de elvéreznek a latrina tetejénél. Marad a csatornahalászat.

#494447 hAliG Előzmény: #494426

3200 fölött kellene zárni ma, és igen, nem lenne gond, ha ezt kicsivel nagyobb forgalommal tenné..

#494428 hAliG Előzmény: #494420

Igen, de azt is leírtam, hogyha E-Star a dupla aljhoz közelít, akkor ott visszaveszem.

Ma beesett 3056-ig.. Esélyes, hogy ez volt az alj. Ha nem, és befordul 2900 alá, akkor dobom és visszaveszem Nutexet.

Lehet hiba volt dobni Nutexet, mert továbbra is tartom, hogy 200Ft fölé megy. (De ma úgy tűnt, hogy mégsem a héten.. - bár most elnézve, szépen tartja magát, lehet napvégén +10% felett lesz ismét)

#494426 Hathor Előzmény: #494414

Kitörésről még nem beszélhetünk az ékben, mert forgalom eléggé leült benne.

Majd figyeljük a kimenetelét. HA történik valami, letörés, kitörés, jön forgalom, akkor dobj képet légyszi.

#494417 Hathor Előzmény: #494414

Tökéletes!

Csökkenő ék. Úgy látom utolsó eladók között voltam mai eddigi tetőzésnél.

Reál meg markers nélkül nem rossz.

#494410 Hathor Előzmény: #494404

Egyébként is több éve nem vettem részvényt, csak hatiztam, így első körre kell egy kis boldogság.

Vissza fogom ezt még venni többszörösen, akár feljebb, akár lejjebb.

#494404 Hathor Előzmény: #494394

Így van, nem.

De akkor amikor vettem nem gondoltam, hogy bux nem lesz képes talpra állni.

Továbbra is állom az elképzelésemet, de csökkenő Bux mellett ennyi elég volt.

Emelkedő ékem működött Buxban az letört amikorra megebédeltem. Asszonyt elvittem ebédelni, eközben ilyen gondolataim támadtak ,-)

#494390 Hathor Előzmény: #494338

Pakk eladva 2% haszonnal.

Továbbra is látok potenciált, de egy kicsit játszunk.

#494341 hAliG Előzmény: #494338

Igen, most kivárás van. De most már kíméletlenül dobom, ha törik a szint! - kellett hozzá fél év.. meg egy ~negyedelés :)

Azok hamar megszerelik elvileg a netet, ismerősöméknél nem tartott tovább 1 óránál. Habár, ha az pont rossz időszakra esik.. :)