már az is meglepne, ha nem 3100 alatt zár...
Ezzel az erővel a szippantós kocsi sofőrjével is leülhetne snapszerozni, amíg jár a szivattyú. A közeg és a tét is nagyjából azonos.
Hathor, a lezúzás után vett kis pakkoddal jól léptél és időben. Nagyobb tétellel ez kivitelezhetetlen. Mindenesetre gratula, végül is csak a hozam számít :)
Mindenkinek: felejtsétek el a TA-t, itt a csatorna dominál, jönnek a fehér katonák seregeivel, de elvéreznek a latrina tetejénél. Marad a csatornahalászat.
Kell egy kis izgalom. Sokat nem vesztek, ha mégsem jön be.
3200 fölött kellene zárni ma, és igen, nem lenne gond, ha ezt kicsivel nagyobb forgalommal tenné..
Igen, de azt is leírtam, hogyha E-Star a dupla aljhoz közelít, akkor ott visszaveszem.
Ma beesett 3056-ig.. Esélyes, hogy ez volt az alj. Ha nem, és befordul 2900 alá, akkor dobom és visszaveszem Nutexet.
Lehet hiba volt dobni Nutexet, mert továbbra is tartom, hogy 200Ft fölé megy. (De ma úgy tűnt, hogy mégsem a héten.. - bár most elnézve, szépen tartja magát, lehet napvégén +10% felett lesz ismét)
Kitörésről még nem beszélhetünk az ékben, mert forgalom eléggé leült benne.
Majd figyeljük a kimenetelét. HA történik valami, letörés, kitörés, jön forgalom, akkor dobj képet légyszi.
úgy tudtam, nutex-szel hosszabb távú és magasabb céláru terveid voltak...
Tökéletes!
Csökkenő ék. Úgy látom utolsó eladók között voltam mai eddigi tetőzésnél.
Reál meg markers nélkül nem rossz.
Egyébként is több éve nem vettem részvényt, csak hatiztam, így első körre kell egy kis boldogság.
Vissza fogom ezt még venni többszörösen, akár feljebb, akár lejjebb.
Így van, nem.
De akkor amikor vettem nem gondoltam, hogy bux nem lesz képes talpra állni.
Továbbra is állom az elképzelésemet, de csökkenő Bux mellett ennyi elég volt.
Emelkedő ékem működött Buxban az letört amikorra megebédeltem. Asszonyt elvittem ebédelni, eközben ilyen gondolataim támadtak ,-)
Nem ilyen két perc(ent)es quickie-t rajzolt a chartba.
Pakk eladva 2% haszonnal.
Továbbra is látok potenciált, de egy kicsit játszunk.
Ennyi extrém sportolót!
De csak addig, amíg matgab nem bővíti a pakkját akciós áron. :)
stocky betámasztott :)
Na vettem egy hangyaf@sznyit, így TA semmis. Irány a pince. :)