ék letört...de OTP -t annyira szeretnék egyesek felrángatni hogy nemigaz....30-40 millió forintok csak úgy repkednek ha venni kell...minden ingyen van...nekik :D
ék letört...de OTP -t annyira szeretnék egyesek felrángatni hogy nemigaz....30-40 millió forintok csak úgy repkednek ha venni kell...minden ingyen van...nekik :D
Elképzelhető, hogy megvárjuk ezt az IMF hírt, addig kisimulunk forgalom nélkül, beszükítjük a bollingereket, és majd valami hírre kitörümk/letörünk. Azért a vicc kedvéért bele tudok képzelni egy ellentétes irányt, fals módon, mint szoktunk és utána irány másfele.
Áprilistól visszahozom a reált, meg markersre előfizetek megint, mert ezt vaktában csinálni elég meleg ,-)
Ebben az oldalazásban még nem láttam értelmét. Tegnap adtam egy esélyt az emelkedésnek, mert volt benne potenciál.
Ék letört, aztán itt vagyunk.. most megvárom mi lesz.
Ahogy visszaolvastam, Neked is jókor sikerült dobni a longot. Soha rosszabb napot!
Jó napot mindenkinek! Ma délelőtt 900 felett nyitott shortok zárva. A 958-as 2 konti is az enyém volt (sajnos csak ennyit vittek el), ami a mai nap legmagasabb kötése idáig, hehehe. Most részemről kivárás.
lehet. nemiagzán szoktam figyelni a makrokat.
Dojira két zöld gyertya eddig 15percesen, de elég vérszegény, forgalom nulla
Nekem 3700 korulrol van OTI-m. Annak idejen eladtam 3700-on, mikor elment 4150-ig, majd visszavettem, lement ertem. De optimista hangulatom tiltja hogy eladjam meg, en meg varok 500 pontot, csak nehogy nagyon befurodjek vele.
Igen. Bele sem merek gondolni, hogy hol lennenk ha nem lenne politikai kockazat. Bar az elmult fel evben, a bankszovetseges megegyezes ota mintha bekulekenyebb lenne a hangnem. De mondom, igazad van, a befektetes egyik legfontosabb alapja a politikai biztonsag.
Igen, az igaz, h a spekik szeretik a gazdasági kockázatot, de bazira nem szeretik a politikai kockázatot. Mo-on pedig mindkettő van jelenleg, és a politikai elég erős. Elég sok felé be lehet fektetni a világban, Mo ezért kimarad és kész. (szvsz)
UI: Van otim 4000-en, lassan 1 hónapja....de minek?? :D
Köszi
Ék hozta az elvárt célárat, ezzel ez kivégezve. Pont a trendvonalra, kitűzött célárra csinál egy dojit.
Folytatás 14.30adat hatására, utána.
Jaja, bar tavaly utott be az EU adossagvalsag (hivatalosan legalabbis).
Ja. A legjobb az lenne, ha nem lenne bizonytalansag, meg minden rendben lenne, es az OTP megis 4000 korul lenne. Bar akkor meg mindenki venne, szoval megsem lenne 4000 korul. Szep is ez a tozsde. :D (Ketsegtelen viszont, hogy a bizonytalansag oli a magyar piacot, a befekteto azt szereti, ha tudja mi lesz holnap, es itt nem lehet tudni) Van kockazata a befektetesnek, nem is kicsi.