Regisztráció Elfelejtett jelszó

EURUSD trade

Re: nincs cím

#494123 _pda_ Előzmény: #494121

szintként igen, viszont a fibo szaggatott vonala mindíg csúcsokat köt össze

így definiálod pontosan, h mit vizsgálsz, illetve a fibo is "odakattan" a helyére ilyenkor mint egy trendvonal

#494118 Hathor Előzmény: #494114

ez a fibo az előző felfele hullám korrekciójára maradt fent. 100%ot kivitte, tetőket kivitte, nyakvonalat kivitte. Itt a fibonak nincs jelentősége, előző tradehez tartozott

#494074 Hathor Előzmény: #494070

Merkel beadta a derekát, elcsavarta az eurót

Angela Merkel végül beadja a derekát. A német kancellár mindeddig mereven ellenezte, hogy az eurózóna állandó válságalapjának keretét megnöveljék, a Speigel információi szerint azonban a héten meg fog hajolni az eurózónás többség akarata előtt. Brüsszel szerint a március végéig határozni kell az európai pénzügyi tűzfal méretéről, hogy a kormányfői konferencián döntés születhessen.

Németország mellől egyetlen támogatója, Finnország is elpártolt az utolsó pillanatban, így a kancellár ellenállása feladására kényszerül. Ennek első jele, hogy Merkel hétfőn jelezte: nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az ESM és az EFSF párhuzamosan fusson egymás mellett. Ez az eurózóna számára 500 milliárd eurós hozzájárulást jelent az ESM keretéhez, amelyet a németek eredetileg az EFSF rendelkezésére álló 440 milliárd euró maradékának felhasználásával akartak létrehozni.

Az EFSF az Írországnak és Portugáliának nyújtott hitelek után 200-250 milliárd eurós kerettel rendelkezne a félév végére, ezt, továbbá az ESM rendelkezésére bocsátott 500 milliárd eurót tennék félre a görög, portugál és ír válság további enyhítésére Merkel és pénzügyminisztere, Wolfgang Schäuble legújabb tervei szerint. A Spiegel információi alapján az összesen 700 milliárd eurós válságalapba Németországnak legalább 280, legfeljebb 400 milliárd eurót kellene befizetnie.

A német hozzájárulás megemeléséhez parlamenti hozzájárulásra lesz szükség. A Spiegel szerint ez legalább kétséges, miután a legutóbb februárban, amikor az eurózóna válságalapjáról kellett szavazni, Merkelnek a koalíción belül sem sikerült kétharmados többséget szereznie. A piacok azonban pozitívan reagáltak a német kancellár bejelentésére, az euró árfolyama 1,3200 dollár alatt fordult, veszteségeit 0,1 százalékra mérsékelve kora délutánra. A közös devizáért 1,3250 dollárt (-0,2 százalék) kértek a bankközi devizapiacon. A tőzsdék is fordultak, a főbb nyugat-európai mutatók fél-egy százalék körüli előnyt szereztek.

http://ecoline.hu/makro/2012/3/26/Merkel_forditott_az_euron_JZG8GN#rss

Én a fej-vállra játszott…

#494058 sbbacsi

Én a fej-vállra játszottam volna, de pénteken is olyan érdekese mozgott, hogy szerencsére nyitottam egy longot is, amíg el nem dönti merre az arra.

Mondjuk ma is úgy tűnt még délelőtt, hogy végre lefelé veszi az irányt. Elég kiszámíthatatlan. :(

#494041 lackok Előzmény: #494040

Zártunk nullában.....:)...Újabb várakozás...tréfatortát reggelizett.

Amúgy írtam volna már csak állandó "Internal Serverekbe" ütközöm. Egyszer megunom és nem jövök többet..:)

#494040 Hathor Előzmény: #493955

Mi van veled? Megvagy még? pozid fölé szúrt, most az eladási szinteden van.

szerk: 1.3272fölött már.