Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#494526 Arsene Lupin Előzmény: #494505

Pali udvari bohócot csinál magából, ha marad. Amúgy szerintem heteken belül előkerülnek a nőügyei is.

Fussunk neki újból!

#494236 Arsene Lupin

Berni jól feldumálta tegnap a piacokat. Úgyhogy a német pajtások egy százalék körüli pluszban nyitnak, és megkezdik az előkészületeket a DAX 7200-as szint napokban történő durva meghágására.

Nálunk megy a f*sás, főleg a külföldi okosok általi f*satás az IMF tárgyalások miatt. De azért nincs vér a pucájukban jobban beverni a BUX-ot. Egyre nagyobb lesz a lemaradásunk a kinti piacokkal szemben. Egyszer aztán majd ledobja a gőz a fedőt, és repülünk felfelé. Ki kell várni. (Úgy szokott lenni, hogy a most ledumáló MS, GS és társai hirtelen rájönnek majd, hogy baromira alulértékeltek vagyunk. Hogy közben miket adnak-vesznek a közeliek, az más kérdés).

A f*satás ellenére ma 20000 fölé várom a BUX hatit és az OTP is felmegy 3950 fölé.

#494029 Előzmény: #494023

Nem értek egyet. Amennyiben azt mondom, hogy tegnap a Falk Miksa u.-ban Fidesz seggét nyaló KDNP .-és képviselőket láttam, akkor nem azt állítom, hogy mindezt a Falk Miksa utcában szokták művelni.

Amúgy klasszikusan Olasz marhakereskedők voltak.

#494024 Előzmény: #494022

Változnak az idők. Soha nem hittem volna, hogy egyszer a könyvtárjegy lesz a belépő a gyönyörhöz. Múzeumokban milyen a felhozatal?

#494023 Arsene Lupin Előzmény: #494016

"Kígyó utcában harisnyáért qró olaszozó lányok"

Nem a kígyó utcában ...tak, de arrafelé szedték fel őket a digók. De svábokkal is elmentek.

#494022 Arsene Lupin Előzmény: #494016

"Hol vannak szép lányok?! Közönséges arcúak,, mű mellűek"

Könyvtárakban. Központi Szabó Ervin, Egyetemi, Corvinus, Széchenyi, Országgyűlési, stb.

Tuti biztos tipp, ifjú ismerősök által tesztelve.

#494016 Előzmény: #493967

Drága öreg Vitriol. Hol vannak szép lányok?! Közönséges arcúak,, mű mellűek + 1 teát nem tudnak megfőzni. /mély tisztelet a kevés kivételnek/

Annak idején a Kígyó utcában harisnyáért qró olaszozó lányok szebbek voltak, mint a jelenkori Magyar szépségkirálynők. Amúgy tényleg tavasz van.

#494011 Euroman Előzmény: #494000

az még szerencsére nincs....szép nagy sugárban jön...állékonysággal sincs gond, csak a nők hajtása már nem kardinális kérdés...ha akad valami a bot végére úgy is jó, meg ha nem úgy is....

#494000 Rozsdáskilincs Előzmény: #493994

csak nekem nincs már kedvem hozzá, meg ahhoz, hogy kivárjam,""

Nekem is elég már a tudat, hogy megtehetném ha akarnám:-) Vigyázni kell a ketyegőre. Meg ami nem tetszik a mai lányok úgy utaznak a nagyvilágban ide-oda, és van hogy hoznak is valamit a messzeségből. Szívesen próbálnak ki olyat amit itthon nem mernek. Én meg félős vagyok. Igazi nyugdíjas klub, jövő héten a prosztata problémák jönnek:-)

#493994 Euroman Előzmény: #493986

nem tudom, mi a Te időd:)....én 46 múltam tavaly év végén....lehet ugyanaz az időnk....régen én is ezzel operáltam, hisz fiatalon pénzem sem volt...lehet, ma is bejön, csak nekem nincs már kedvem hozzá, meg ahhoz, hogy kivárjam, mi lesz a hatás....

#493986 Arsene Lupin Előzmény: #493970

"a lányok meg...inkább hagyjuk...csak viszik a pénzt:)"

Az én időmben még volt szerelem és udvarlás is. Pénz nélkül is sokra lehetett menni, persze megfelelő fizikai és szellemi adottságokkal. A jó duma is csodákra képes.

#493983 Euroman Előzmény: #493980

így van....ettől még őket szeretem, de inkább csak a távolról:)...ha lesz egy kis lé, akkor inkább nyaralásra, az maradandóbb élmény:)

#493980 Rozsdáskilincs Előzmény: #493970

.a lányok meg...inkább hagyjuk...csak viszik a pénzt:)""

Na ez már az öregedés első jelei:-) Melós is, megdobogtatja a szívet, pénzbe is kerül:-)

#493976 Rozsdáskilincs Előzmény: #493967

Németek szvsz egyelőre nemet mondtak a további esésre. Punnyadunk punnyaduk de ezért vannak támaszok még fölötte pihizünk, akár elis rugaszkodhatunk ha megjön az érdeklődés. OTP sunyi szinten van, éedemes lehet figyelni. Mol sáv, Mat sáv, Ricsi sáv fölött.

#493970 Euroman Előzmény: #493967

Tavasz és napsütés elég volt a hétvégén, amikor zárva a piac:) Melóhelyen úgyis mindegy, úgyse lehet kimenni.....a lányok meg...inkább hagyjuk...csak viszik a pénzt:)