Nem érdemes ezt a piacot piszkálni. Se forgalom, se range.
A szerencsétlen németek se tudják, hogy merre szakadjanak el a DAX 7000-től.
Itt a tavasz, süt a nap, szépek a lányok. Nem elég?
Nem érdemes ezt a piacot piszkálni. Se forgalom, se range.
A szerencsétlen németek se tudják, hogy merre szakadjanak el a DAX 7000-től.
Itt a tavasz, süt a nap, szépek a lányok. Nem elég?
Lupin úr kénytelen leszek igazolatlant beírni! Csak nem beragadt a pince ajtó?:-) Vagy valami rosszabb, ellenőrizte a friss e a levegő odalent?
2012.03.23.
Magyar gazdaság: gyenge kezdés után erős visszaesés
Recesszió vár a magyar gazdaságra idén. A Pénzügykutató Zrt. előrejelzése borúsabb képet fest a gazdaságról, mint a kormányé. Magasabb inflációval számolnak, ami csökkenő reálbéreket jelent, nem pörög fel a fogyasztás sem. Több ember állhat ugyan munkába, de ez csak a közmunkának lesz köszönhető, teljes munkaidőben egyre kevesebben dolgozhatnak.
VIDEO
Túl pesszimista alternatíva. Természetesen nem árt végiggondolni az alternatívákat, de szerintem a németek jönnek kifele a recesszióból és húznak minket is felfele. Előbb-utóbb.
ehhez mit szól mint lehetséges alternatíva , Lupin Úr?
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/hatso_ajtos_csod_varhat_magyarorszagra.514307.html
Az ő bajuk. Vigyázni kellett volna értékekre.
Nincs mit védeni, az elözö korrekcióba az alján adtam jól bele, de ha egyszer profitom lesz megünneplem.
Gratula. Már csak a profitvédőt kell tologatni, az meg egy kellemes időtöltés.
Tegnapelötti DAX shortom nullszaldós, tartva.
Ránk férne már egy kis korrekció felfele. A tegnapi DAX 7150, BUX hati 20000, OTP 4000 reményszinteket nem hiszem, hogy elérjük, de valamennyi emelkedés azért jó lenne. Sajnos a németek pihegnek most, nálunk meg nem értékeli jól a piac a kerály triblizését.
Az a baj, hogy a sámándob már nem Gyurika kezében van.valamék komenista elprivatizálta, így aztán ****attyuk az esőt. Node sebaj, Mo a Wass és Aczél országa......
Ennek a húzd meg- ereszd el simlis játékunknak az lesz a vége, hogy úgy pofán fognak vágni a kötéllel, hogy kiugrik a szemünk.
Akkor majd a békemenetre ilyen fehér madzagot kell kiosztani, hogy el ne veszítsék egymást.
És ez Magyarországon 202-ben halálosan komolyan megtörténik!
A szocik meg a bankárok miatt van....állítólag elfújják a felhőket..direkt....
"addig az idei év feltehetően az elmúlt 20 -30 év legaszályosabb időszaka lesz."
Ugyan már. Csak akarni kell. Merjünk esőfakasztók lenni! Majd Gyurka sámán veri a sámándobot. Amúgy pedig kétharmaddal bármikor megszavazzák az esőt.
A kerály özönvizet is elrendelhetne, de védi a zembereket.
A nagyon hülye talpnyalóinak egy mondatot kéne a fülébe súgni:
Fenséges királyom, életem a kezedbe ajánlom, de nincs egy qrva fillér sem a kasszában.
Talán azt is megmondhatnák neki, hogy míg tavaly kiemelkedően jól pénzt hozott a mezőgazdaság, addig az idei év feltehetően az elmúlt 20 -30 év legaszályosabb időszaka lesz. És még nagyon sok minden van, amiről nem akarnak tudomást venni.
Soha nem tudom eldönteni, hogy ezek ennyire gondolkodás képtelenek, , vagy csak tettetik magukat.