Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Gl

#49421 Kissherceg Előzmény: #49383

amikor írtam akkor is 800volt :)) 200k kell hozzá kb max 250. Shortot se indítok ilyen kt mellett....

#49349 Kissherceg Előzmény: #49342

rohadjon meg az egész bagázs.. 400 alatt a KT, nekem meg 600as KT mellett kellett shortot zárni... Kereskedhetetlen fos.... szarjon sünt mindegyik

#49347 redend Előzmény: #49321

Én már Spekuláns hatására aktiváltattam IB-nél számlát (2 napon belül megtörtént), most még van 44 napom, hogy feltöltsem a számlát meg megtanuljam a kereskedési platformjukat. Tartok, attól, hogy mivel itt nem nagyon jól mennek a dolgok, akkor ott miért mennénak jobban. Bár nagyon csábító az, hogy már egy pontnyi elmozduláson (0,25) már megkerested a brokidíjat és a stop ott zár le ahova kijelölted és nem téped ki könyvet.

pl.: Most is 20k-val feltépnéd 60-80 pontot a hatit.

#49321 Kissherceg Előzmény: #49315

így van sztm is, és a két szélső határértéken 10.000K mozogna... mint a certiknél, így sose lenne baj a likviditással... gyász.

#49315 redend Előzmény: #49299

Ha az árjegyző egy algoritmus lenne, ami max +-50-et hagyna, akkor igencsak veszteséges lenne a BET, nem? Mivel nem nonprofit szervezet ézért marad a spekuláció vagy likvidebb piacokra kell menni, mint ahogy sokan ezt tették, akik túlélték az itteni kiképzőtábort.

#49292 redend Előzmény: #49268

Látod ezért szűkül tágul a KT, mert sokan vagytok ilyenek.

Kici eszész belongolom, kici emelkedész beszhortolom. :)

#49263 BudFox Előzmény: #49251

németek, USA minuszban továbbra is--nekem OTP fülescsészének tűnik..majd utolsó órában jön a leöntés ?

#49227 Bakiba Előzmény: #49210

na már megint addig javítottam amig azt nem írta, hogy most már menjek a p...:(

#49210 Bakiba Előzmény: #49196

05.19 délelöt:

Zanzásítva: "szép" első félvet akarnak. Tegnap "demonstráció" - gyere, gyere, így tudunk emelkedni! Első beszállító kör- nincs erős forgalom- kéne egy nagyobb kör, hogy jöjjenek a "tömegek" és usgyi fel, mindenen át:) a lefele mondjuk az 50 naposig. Jelenleg fikció!

Na valami ilyesmi volt, szépen kifejtve:))

A forgalom az Usára vonatkozik:)