A mai tipp enyhén szólva nem jött be. Szerencsére ma nem tradeltem. Az egyik papírban longon buktam volna, a másikban shorton.
A mai tipp enyhén szólva nem jött be. Szerencsére ma nem tradeltem. Az egyik papírban longon buktam volna, a másikban shorton.
A kerály nem is mondtam hogy nem akar megállapodni az IMF-fel. De feltűnően húzza az időt. A zembereknek meg képes eladni, hogy két hónapja ott ül a tárgyalóasztalnál, klotyóra sem mer kimenni, és csak várja-várja a tárgyalófeleket.
Nem bánom.
Drága Vitriol úr, . " az ügyes kerály nem állapodik meg" tetszik a népnek, az most megdőlni látszik. A bigot tábora meg ne legyen már azonos a néppel, mint itt ki is tűnik, nem is az.
Nem kizárt a pluszos nyitás utáni visszaszórás. Akkor fenékhalászunk.
Na még egyszer fussunk neki!
A DAX 7150, BUX hati 2000, OTP 4000 szintek remélhetőleg meglesznek ma. Jó lenne tartani is őket, de mostanában minden rezdülésre összecsinálják magukat a piacok.
Nagy valószínűséggel nem is ma fogják kiütni 7300-on.
Üsse kavics, ma már úgysem nézek rá.
Éppen most döntöttek úgy, hogy eleget estek mára.
Részemröl DAX short, stop 7300.
ez most a geczy Moodys miatt van, mert leminősítéssel riogatja az usa bankokat....menjenek a pitschába......
Azt én is érzem már, hogy nem ma fogja megnyalni a DAX a 7200-at. Valóban sokat mentek a németek felfele, de innen azért már nagy beesést ne várok. Én innen nem shortolnám a DAX-ot, mert a németek sunyin, percek alatt tudnak 100-200 pontot menni felfele, ha például Berni mond valami biztatót.
:D
Szoktam önt olvasni, általában jók a meglátásai, de szerintem itt már kicsit túlhúzott minden.
Az én általam használt indikátor szerint dax napi emelkedő alja 6 877. Addig eshet minden gond nélkül. Mai állapot szerint persze, mert ugye ez változik. Ha viszont azt töri, akkor megint eshet 200-300 pontot, mint 2 hete. Akkor megjátszottam, szeretném most is :)
Odakint azért kezdik már túlzásba vinni a realizálást.
Szerintem ma egy enyhe mínusszal kezdenek a piacok Európában. Lehet egy kis profitrealizálás, elég sokat mentek odakint felfele. Érdemes lehet fenékhalászni, mert délutánra már emelkedést várok.
Ma valószínűleg újra megpróbálkozunk a DAX 7200, BUX hati 20100-20200 és OTP 4000 feletti szintekkel. Zárás körül összejöhetnek ezek a szintek.
Á, félreértettem a 20 évet, de a több sajnos igaz. Unom már, hogy ki mennyire cseszte el , el lett cseszve, nagyon. Korrupt, vagy cezaromániás hülye hegyek vezetgetik 22 éve egyre rosszabbul a csöppet sem hibátlan nyájat. Ma beszéltem a könyvelőmmel, nem szegény helyen lakik, és arra panaszkodott, hogy az összes ügyfele felszámol, bezár, tönkremegy, leépít. késve fizet.
És a helyzet napról napra rosszabb lesz.
Gondolod ez a 20 év volt keleti blokkban nem így telt?! Ébresztő! A keletieket csúnyán rászedték.(nem csak a magyarokat.
Egyébként abból a 20 évből 12 meg egy kicsi nyugodtan 16 a szoclibeké. Csak nem azt hitte hogy ajándékba kapjuk a jólétet:-)
Pont nem érdekes, hogy 22 év alatt mindent szétcsesztünk, szegényedünk, utálják egymást az emberek, iszonyú rossz hírünk van külföldön, nincs pénz a kórházakra , gyógyszerre, orvos sincs, egyre inkább semmi nincs, csak ezt a 20-as évet lehetne feledni. Irigyellek a gondod miatt.