Kosz az elemzeseket.
A napos szintű fordított fej-váll lehetőségem még adott.
19.450es zóna fölé csak egy óróra került tegnap, fölé zárni nem tudott, azóta csökken, eddig jó.
Az előző képen volt a 18800as zónám, sáv-alj, fibo 61.8. Elvileg itt a jobb vállal egybe vágna.
Szia,
gyors beqkk..
hogy mit várok onnan tovább?
Inkább egy rövidebb chartot mutatok, amit reggel csináltam magamnak:
http://postimage.org/image/u0h1mk4k7/full/
Képre a sávot nem írtam rá, de látszik. sacc/kb 19450-18800.
18400 alatt eladás, 20.000felet vétel, közte oldalazás, maszatolás. 20K feletti vételnél stop a sávba, 18400alatti eladásnál is a sávban a stop kb.
Gyors ránézésre. A képen látható elliott gyorsan lett felhúzva otta zöld 100MA-50MA kettőst néztem mint lehetséges megállót, picit alatta a 18800as sáv aljat. Belenagyítva 61.8as fiboja is 18800on van annak az elliottszerűnek.
Nem fogalmaztam egyertelmuen, nem arra mondtam, hanem a hetvegere. Mi kimaradtunk az emelkedesbol a hosszu hetvege miatt. AMig mi zarva voltunk, addig mindenki emelkedett, hetfon meg nem sikerult behozni. Szoval ezek szerint jogos a kisebb buko, mint a kornyezo orszagokban.
Értem...4e pont emelkedés az tényleg kimaradás volt :D 16e buxot nézve emelkedtünk 25% ot.
Mert kimaradtunk az egesz emelkedesbol is. Be is ..., ha emelkedni nem tudtunk, esni meg tudnank meg ennel jobban is :D
Érdekes hogy milyen kívülállók vagyunk az esésben...
amig a forint tartja magát nem sok bizodalmam van a csökkenésben
OTP szépen le is fordult...USA nagy minuszban.
akkor mehetünk 18.100 -ra kb ?
OTI itt a nagy kerdes, ketsegtelen. Long es short oldalon is.
még nem tanulmányoztam át..de Egon valami 17.500 -at vár.
Vmire jó lehet...pl Oti eszetlenkedésére,bár 3950 már ellenállás.
En meg kicsi longot nyitottam. A korabbi longok meg tartva.
Eu legerősebbje vagyunk..
Mol-nál mintha kezdene kialakulni egy csökkenő csatorna, tudnám díjazni ha leszánkázna az aljára.
http://kepfeltoltes.hu/120320/MOL60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Már megelőlegeztem neki tegnap az esést :D
Daxot szépen beborították..
Akkor csak dőlj hátra nyugodtan,lehet megvesszük Neked az esést! :D
Bár kezdem unni ezt a minden esést megveszünk előadást...amúgy vki nagyon beleszeretett ebbe a mi kis piacunkba hogy ennyire nem megy az esés.