Bux 0,3% -ban...nem vak ez a ló csak bátor! :D
Bux 0,3% -ban...nem vak ez a ló csak bátor! :D
nekemm tettszik...
ma is jó laposan lezdtünk...nem lesz már ereje fölfelé menni szerintem...rés beöltve, mehetünk le.
Csak csatlakozni tudok az elottem szolohoz :D Es USA sem valami szepen zart. Mind1. Hamarosan nyitas, meglatjuk a mai napot is.
....ezek szerint long belépőt keresel.....én március 20.-ra számoltam időben /a 2010-es analógia alapján/, 19650-800 közötti értékben /hati/....de lehet,hogy 21.-e lesz belőle.....a promptot 19100-ig várom.....
Üdv.
Nagyon beindult az ingatlanos élet, így nem voltam ma sem BÉTet figyelni.
Műlt heti terv eddig jó, elértük az ellenállási zónámat 19450nál, fölé nem zártunk, mínuszba lettünk rakva, fordított fej-váll jobb vállát megcsinálhatnánk tervem szerint.
Nah,most ez a lekötés mire volt jó a végén?
Longos szempontbol nem a legszebb lett a vege :( Akkor lassuk holnap mi lesz, szep napot mindenkinek.
Ilyen is régen volt, lekötöttek minket, kivéve a hatit, az nagyon kellett v.kinek egész nap. A Richter a másik amit nem értek, sz@r hír meg sem kottyan neki, arra immunis a bestia. Holnap mi lesz? Ismét réselünk eszetlenül a másik irányba? Áááá...
Lásd mai blue lekötések.
Utolsó percben rakhatták be ezeket.
kt 750.
No lassuk mi lesz a nap vege. Remelem meghuzzak, tamaszok fele, ahogy szoktak :D
Es ez azert mindig is igy volt (most a nyugdijpenztarak megszunese utan meginkabb igy van), es szerintem igy is marad, amig hozza nem csapnak egy masik borzehez minket, azaz amig nem lesz az OTP es a MOL egy normal kosar tagja.
A forint erosodeset a kulfoldi jo befektetoi hangulat viszi a hatan. Nincs hir = jo hir. Emellett a kormany minden gazdasagi kerdesben ugy kommunikal, ahogy az EU keri, mutatva, tartja a hianycelt. (Az mas dolog hogy hazai kornyezetben a valasztok megtartasa a cel, es emiatt arcoskodnak ugye)
Ebből is látni, hogy nem a tények irányítják a piacot, hanem pár külföldi nagybefektető kénye-kedve szerint mozgat minket.
Érdekes hogy 324 ről beerősödött 288 ra a Ft mert meg lett lebegtetve imf megállapodás,most pedig hogy 3 hónap óta nem történt semmi és még csak a dátum sem került szóba mennyire nem reagál rá a piac.
talán ha ma nem zárunk olyan nagy pluszban, csak kicsiben akkor holnap már eshetünk is...talán.
jólenne ha végre kitalálná a világ, hogy mi legyen a forinttal mert ez így már nagyon tré
Ft 288..emelkedni kell akkor is ha az csak 0,1 %,remek,most éppen Apple fogja húzni a piacot gondolom.