Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#491343 Frontin Előzmény: #491335

Ilyen velem a legritkább esetben fordul elő sajnos. Olyanom mondjuk nekem is volt 2007-ben v. 2008-ban, hogy zárás előtt vettem, záróban meg rögtön dobtam Otíliát, és ha jól emlékszem fél misit csíptem rajta 5 perc alatt. Lehet hogy azóta is annak a levét iszom. :-)

Apple azért nem "rakettázik" (idáig) veszettül a hír hatására. Persze hosszú még a nap.

#491335 Fornit Előzmény: #491332

Ezt a megoldást akkor szeretem, amikor záróban nyitok egy poziciót, és másnap nyitóban rögtön zárhatom is tisztes nyerővel gyakorlatilag 0 mp ker idő alatt :)

Persze ennek az ellenkezőjére is volt már példa..

#491332 Frontin Előzmény: #491322

Nem nagyon bízom benne hogy beadnak minket ma. Ha be is következne a dolog, akkor is holnap reggel nyitóban fogják megoldani, nehogy v.ki keresni tudjon vele nagyobb kockázat nélkül.

#491327 Fornit Előzmény: #491317

Nemrég megnéztem +1,62%-on volt. Átfutottam a chartját is, hát 3 éve érdemi kori nélkül húzzák.

#491317 Frontin Előzmény: #491282

Meg közben kijött a hír mit kezd az Apple hatalmas kp állományával. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy sokan várták ezt a bejelentést, erre alapozva (is) húzták mostanában a végtelenbe. Kíváncsi vagyok érvényesül-e a pletyire venni, hírre adni effektus.

#491276 Waszeitung Előzmény: #491257

Otit szépen beborították a reggeli hősködése után,ennek vajon mi értelme volt? Másik kettő is bemutathatna vmit..

3. rés visszatöltve. Kö…

#491257 Fornit

3. rés visszatöltve.

Következő valahol legalább 870 alatt.

Re: kl

#491177 Frontin Előzmény: #491168

Nem nagyon bírunk esni, ha máskor nem is, de az utolsó órában mindig megvesznek minket. Mindettől függetlenül szvsz Mol-Ricsi duóra igencsak ráférne a korrekció (én ma lefelé várom mindkettőt), Teló szvsz nagyjából ott zár ahol most tanyázik (emelkedő trendvonalán), Otp a feketeló, nem igazán látok tisztán vele kapcsolatban.

#491158 BigRabbit Előzmény: #491152

Koszonom a kepet. Igen, keteselyes a dolog. Van ra esely, hogy emelkedjunk meg, de ha a Dax es USA nem megy tovabb, akkor max 2 nap, amig bepotoljuk az emelkedest (ha netan be nem potoltuk mar ma reggel :D), es nem lesz tovabb. Ebben az esetben stoppok fognak dolgozni. Viszont a vilagbol nem varok rossz hirt, mert epp a gorogoknel oromkodnek, sot, besorolast emelt a Fitch, amit a tobbiek is kovetnek majd, es ez meg adhat egy kis ralli lenduletet. Olaszoknal, portugaloknal is csend honol, es mostansag azt vettem eszre, hogy ha nincs hir, akkor emelkedunk. Emellett a masik ok, a long mellett, hogy ha fordulopontot varnek, akkor a ressel fel utan ressel le ugras kellene, egyfajta szigetfordulo, mint elozo evben a nagy szakadast megelozoen, es nem azt latom. Ha 2 napon belul bekovetkezik, akkor trendfordulo, ha attorik kinn a kovetkezo szinteket, akkor mi is azt tesszuk majd, nem kerdes. A long ellen ugyanaz van, mint eddig, hogy nagyon sokat emelkedtunk. Hozza teszem meg, hogy USA sem vitte at a 13000-es szintet egybol, csak mostanra sikerult neki, lehet hogy nalunk is ez van a hatiban 20000-200-al. Szep napot mindenkinek, majd este visszanezek.

#491152 Frontin Előzmény: #491142

Akár be is jöhet a terved. Mi ma pótoljuk be a múlt hét második felében mutatott külföldi emelkedést, amit némileg tompít a kinti piacokon látható enyhe korrekció, ami nem is csoda, hiszen fontos ellenállásokhoz érkeztek, példának okáért a dax is, ahol szvsz mindenképpen korrekció, de minimum egy enyhe csökkenés/oldalazás kinéz már:

http://kepfeltoltes.hu/120319/DAX_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#491142 BigRabbit Előzmény: #491138

En meg vettem nyitoban. Szerintem elmehetunk 20500ig is. A kerdes az OTP lesz. Ha betamasztjak 4040-50 korul, es nem tud kiloni, akkor eladok mindent, szep nyerovel, ha kilo, minden marad, mert akkor szep magas celar lehet hatiban es Otiban is. Jelzem, ha nem jon be a mai vetelem, nem fogom elsirni magam, bar jo lenne :D

#491141 Waszeitung Előzmény: #491138

Hali...nem lehet csinálni,de azért megpróbáljuk! :D 20100 alatt adtam rá én is,short nélkül rosszul érzem magam...bár néha shortban is.

#491138 Frontin Előzmény: #491130

Jó reggelt! Pont ezen filóztam én is, hogy ezt a réssel csapatást fölfelé nem lehet a végtelenségig csinálni, ez az emelkedés kisebb mondjuk 15' grafin nézve már nagyon klimaxosnak tűnik.

#491130 BudFox Előzmény: #490996

Egon

Bux

Napos:

Újabb réssel ugrott felfellé. A nap végi felkötés miatt szép emelkedő fehér gyertya - arra, hogy ez a fehér ygertya csak a felkötés miatt alakult ki, már úgysem emlékszik senki .) - így nem kizárt, hogy a két szünnap lemaradását pótolva újabb réssel halad tovább fel. Ha így lesz, vagyis nyitásban megjelenik a rés, akkor azzal kialakul a "three white bearish gap" elnevezésű nevesített bearish gyertyaalkzat (más megközelítésben a kimerülési rés jelenik meg).

Fent, 19650 alatt a rés az ellenállás, ez ma betöltésre kerülhet. Lefelé szintén a rések a támaszok, ezek visszatöltését is elvárjuk.

Az OTP esése, és a Richter erőltetett emelkedése miatt túlságosan vérmes reményeink nem lehetnek a további emelkedést illetően.