Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#490780 Kissherceg Előzmény: #490779

már a következő megoldások is baxarás, hogy miket terveznek... Jó dolgok lesznek, bár még több infoja lesz a nemzetbiztonságnak az emberekről.

Egyébként az új Win8 mobil baromi jó, volt már nálam. Szóval kiváncsi leszek MS mekkora teret fog itt nyerni...

#490779 macika Előzmény: #490777

ez olyan kérdés, hogyha mindenkinek lesz színes tévéje akkor ki fog venni (1988)

érted?

nyilvánvaló ahogy a tech fejlődik. pl a mobil se ilyen lesz 20 év múlva

és a mostani készülékek nevetségesek lesznek akkor ))

#490777 BudFox Előzmény: #490776

arra leszek kíváncsi mi lesz ha kifúj / lepang ez a mobiltelefon üzletág...amikor már nehéz lesz valami újat kitalálni...

mit fognak akkor árulni ?

Nokia is veszteséges mostanában..pedig ő a telefonok királya...

#490776 macika Előzmény: #490774

ebben teljesen igazad van

de az apple eleve nem gyárt olcsó dolgokat, kiegészítőnek meg pláne - ha ismered őket, 1 apple billentyűzet se 2e forint ))

de régen is drágák voltak 1x évvel ezelőtt amikor még nem volt telefon, mp3

majdnem csődbe is jutottak

de jött jobs és a varázspálca

na ezt kell megfizetni, és ezt imádják nem a 2.1x helyett a 2.2x rendszert

és állítom a samsung (is) minden pénzt megadna egy ilyen emberért

#490774 BudFox Előzmény: #490771

nyilván nem

de ez csak egy telefonos cég végül is....és olyan jó a marketingjük hogy minden kütyüt rá tudnak sózni az emberekre...még olyat is megvetetnek veled ami tök fölösleges, de elhitetik veled hogy szükséged van rá, te meg vígan megveszed...

én csak telefonálásra használom a telefonomat, meg ébresztő órának...többre nem.

de az összes kis gyerek megőrül az Apple-től és mindenki olyat akar. vagy ha nincs elég pénze akkor vesz előfizetéssel Samsungot 1 forintért :-)

#490771 macika Előzmény: #490765

ha megcsinálják a fúziós reaktor, akkor az pl. 1 liter vízből 1 évig elegendő energiát volna képes előállítani idehaza.

szerinted akkor az áram árát 1L vízhez kellene nézni?

kétlem

#490769 Donoo Előzmény: #490752

nem teszek stoppot,max berakom a szekrénybe a többi közé,ha beszakad... ha megkérdezik van e apple kütyüm legalább tudom azt mondani, hogy nekem apple részvényem van bebeeee :)

---------------------

ezeknek már a rossz adat sem számít, eldöntötték, hogy menetelnek... vix napokban esett új aljra, ez bizonytalanít el kicsit

#490765 BudFox Előzmény: #490733

Ez a legjobb üzlet a világon : egyszer ki van találva...előállítani töredéke az eladási árnak...szóval a xart is eladják arany áron. :-)

#490757 BudFox Előzmény: #490556

most jöttek ki az adatok minden adat piros lett :D ráadásul péntek is van...kíváncsi leszek ma mit alkotnak..tegnap a jó adatokra nem volt nagy kunszt fölfelé húzni..

#490735 Donoo Előzmény: #490733

az új iphone bejelentésére tovább fogják húzni illetve amíg bevételi oldalon nem történik csalódás...

#490733 Kissherceg Előzmény: #490719

és pont ugyanazt tudja, mint másik 50 készülék :) Csak a hangfelismerő sw ami egyedülálló jelenleg (az pedig csak angolul megy), de vannak hiányosságai is, csak éppen akik veszik azok fele úgyis csak telefonnak meg játékra és fotózásra használja. :) Divattermék, semmi több. Én szeretem és sztm minősége kiváló, szofisztikált eszköz, de ez az árazás már messze túlfűtött jelenleg szvsz... Egyébként az alapelve zseniális: a drágán add el a lehető legegyszerűbb kezeléssel a divatos design eszközt. Ez a képlet, ami másolandó.

#490726 ikszf Előzmény: #490552

bakke, látom itt is megy az apple téma, és egyre jár az agyunk, egész délelőtt a kapitalizációkat bújtam a tegnapi pf-es hírt olvasva.

Szerintem beárazta a piac a itv-t és egyéb jövőbeli kütyüket.

606,5$-nál látok egy nagyon-nagyon erős megállót.

#490719 hosszhuszár Előzmény: #490651

Nem is mi generációnknak szánták, ez a fiatalság eszköze....és használják is bőszen, eszméletlen miket lehet vele csinálni...Én nem értek hozzá, ezért nem is kell, meg nem is tudnék rá vigyázni...

de a gyerekeim, úgy használják, ahogy akarják, és ezer féle dolgot csinálnak vele...

nekik készült....

az egy dolog, amit mondt…

#490716 Donoo

az egy dolog, amit mondtok, de a világ legnagyobb cége lett, akkor valamit mégiscsak tudnak és valamiért mégis szeretik az apple termékeket az egész világon még válságos időkben is! Azért az nagy dolog... újabb és újabb rekordokat dönt bevételi oldalon, a hatalmas készpénzállományáról se feledkezzünk el...

http://www.hwsw.hu/hirek/48234/idc-tablet-piac-apple-ipad-samsung-galaxy-tab-amazon-kindle-fire.html

Nekem most samu SII van,…

#490654 Tapasz

Nekem most samu SII van, feleannyiért, mint a 4S. Előtte Iphone 3G volt.

Nekem most samu SII van,…

#490653 Tapasz

Nekem most samu SII van, feleannyiért, mint a 4S. Előtte Iphon 3G volt.