Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#490047 Frontin Előzmény: #490039

Még v.mi. Ha esetleg benézem és az általam 5.-nek gondolt megint csak 3., akkor is egy korrekciónak kell jönnie Mol-ban, még hozzá egy mélyebbnek, mert az átszámozás után kapott kettes pont elég sekély lenne, és ha 2. sekély akkor 4. általában mélyebbre megy.

#490044 Hathor Előzmény: #490030

Frontin!

Adok még egy képet (na meg levelező társamnak is, ő tudja hogy róla van szó)

Ez a mai utolsó hszm.

http://postimage.org/image/pw86dkm6j/full/

Hetes chartról van szó.

Kék 50MA-t jelölném ki, lehet fibot is nézni, meg zászlót is, meg elliottot is.

Rádbízom mit keresel a képben. Én itt az 50MA leküzdését figyelem majd.

Egyébként 200as mozgó a bordó

Üdv!

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

#490039 Frontin Előzmény: #490030

Ha túlhúzzák az lehet egy throw-over, elég gyakran előforduló jelenség. Egyébként igen emlékszem arra az ominózus kamuletörésre, meg hogy benéztük a 3. pontot ötösnek. A fő baj egyébként nem is ez volt, hanem hogy makacsul ragaszkodtunk a már időközben megdőlt emelkedésünkhöz, és nem volt másik forgatókönyvünk amit fölcsaphattunk volna. Hiba volt, nagy hiba volt...

#490031 Waszeitung Előzmény: #490008

Sosem értettem az összefüggést,az árrés és a finomítói marzs nem változik ezáltal...így miért kell felfelé mennie egy olajcég árfolyamának?

#490030 Hathor Előzmény: #489952

Ha jól látom ezt kihúzták az ékedből.

Buxban is volt egy ilyen kihúzás a héten.

Emékszel amikor előző nagy ál letörést beszívtuk 16500körül. Ott is a felfelében vártuk az ötös pontokat, aztán kiderült, hogy még mindig csak hármast csinálja elliott.

Nekem egyelőre még tart a 19450-460as zónám, egyelőre csak azt figyelem buxban.

#489998 BudFox Előzmény: #489977

Megint a MOL -al erőszakolják felfelé a piacot....kis piacon bármit meg lehet tenni olcsón.

#489970 Matahary Előzmény: #489955

Bizony.

Ehhez még jöhetne, hogy talán páran realizálhatnak a hosszú hvége előtt.

Meg otit is.

Meg mindent :)...

#489884 BudFox Előzmény: #489874

stimmel minden, persze :_)))

felejtsd el :D olyan itt nem lesz hogy valami jobban kiszámítható :-))) inkább csak egyre zavarosabb :D

#489874 Hathor Előzmény: #489864

Bud! Ezt mondom, akkor támogatja a fordított fej-vállam jobb vállára csökkenést, mert nagyjából nyakvonalnál vagyunk, ez számomra kb elég.

Mert ha nagy emelkedés lenne kint amíg nem vagyunk, akkor megugranánk a 19450es ellenállásomat és nem lenne fordított fej-váll.

Stim?

Ha valaki megkérdezne most engem, akkor azt mondanám, hogy annak örülnék jobban ha kitörnénk fel, mert 20Kt elhagyva jobban kiszámítható lenne az emelkedés

#489864 BudFox Előzmény: #489856

de épp úgy lehet nagy esés is míg mi zárva leszünk...

bár manapság csak felfelé szokott nagy mozgás lenni..

#489856 Hathor Előzmény: #489848

BNekem nem közvetelen ez jött le a hsz-emből.

Napos képet raktam fel. Vagyis a fordított fej-váll nyakvonalához érhettünk, vagy ha elérjük 19450körüli szintet, akkor oda érünk. Onnan, ha fordított fej-váll lenne, akkor jobb vállra vissza le pár napos csorgással, majd fel újra. Ez ellenben pont olyan teoria, mint bármelyik másik. Előre gondolkodás. benne lesz két munkanap szünet, ami nagyobb gyertyát hozhat hétfőre, és felülírhat bármit. Én ilyesmiben gondolkodom most.

#489848 BudFox Előzmény: #489846

aham..akkor holnap, vagy holnapután lenne kinnt emelkedés , és akkor jövő héten rally ? hmm..érdekes...

#489847 BudFox Előzmény: #489793

viszont OTP -nél 4024 az ellenállás, pont onnan fordult le, ott vagyunk éppen alatta.

Határidőben 19.950 az ellenállás, az is ott fordult,

Bux -ban 19.300 - 19.500 az ellenállás, pont ott vagyunk.

Szóval ha nem lesz kinntről ma emelkedési jel, akkor szerintem most nem fogjuk átvinni, csak ha futuresok pluszba mennek.

#489846 Hathor Előzmény: #489837

Mi lenne? Akkor támogatja a fordított fej-vállamat naposon, na de este benne volt a jó hangulatra ez az emelkedés, és benne volt a 19450körüli tetőzés amikor full shortot nyitottál.

#489840 Frontin Előzmény: #489823

Dax-ban már 3 résünk is van, ez alapján célárat számolva nekem 7200 körüli célár adódik, pont ott húzódik egy csökkenő trendvonal is, szvsz az fogja megállítani és lefelé fordítani hosszú időre. Talán az ünnepek alatt meg is csinálják, és mire hétfőn újranyitunk már leszálló ágban lesz. Legalábbis remélem, azt még megvárom a zárással, ennyi esélyt még adok magamnak. ;-)